Výfuková soustava Sierra 2.0 DOHC
Autor |
Zpráva |
fux.dggn
|
Výfuková soustava Sierra 2.0 DOHC
Co jsou ty první dva díly (červená a modrá šipka) za svodama, jedno bude asi KAT a to druhý je co??? Pak je stření díl s tlumičem a zadní díl s tlumičem. Dík moc
|
16.3.08, 19:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fux.dggn
|
Chlapi pomožte, my si vo tom s kámošem myslíme že je to super ekoligická sierra se dvěma katalizátorama, ale to bede asi kravina
|
16.3.08, 21:09 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ten jeden je kat a druhý je tlumič ve kterém skoro nic není miloš
|
16.3.08, 21:10 |
|
|
fux.dggn
|
slovacek.milos píše: ten jeden je kat a druhý je tlumič ve kterém skoro nic není miloš
No super, seš kámoš dík a hele, čistě náhodou nevíš, jestli je ten KAT to pod tou červenou nebo pod tou modrou šipkou? A popřípadě, prošlo by to auto technickou kontrolou, kdyby mělo jen KATa a tu druhou malu tlumičověc by sme nahradili rourou???
|
16.3.08, 21:18 |
|
|
DRYVER
|
Vetsinou byva kat prvni v poradi od motoru, tak bych si typl ze to prvni bude katalyzator
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
16.3.08, 21:20 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
fux.dggn píše: slovacek.milos píše: ten jeden je kat a druhý je tlumič ve kterém skoro nic není miloš No super, seš kámoš dík a hele, čistě náhodou nevíš, jestli je ten KAT to pod tou červenou nebo pod tou modrou šipkou? A popřípadě, prošlo by to auto technickou kontrolou, kdyby mělo jen KATa a tu druhou malu tlumičověc by sme nahradili rourou???
ten kat je ten pod tou červenou a na ten druhý dej rouru, no jestli to projde STK ten tlumič neovlivní, tam záleží na jiných okolnostech trefíš na blba nejde nic miloš
|
16.3.08, 21:23 |
|
|
fux.dggn
|
DRYVER píše: Vetsinou byva kat prvni v poradi od motoru, tak bych si typl ze to prvni bude katalyzator
Já bych taky řek, ale věc se má tak, že na to autě držej jen svody a tahle první věc, co je na obrázku nad červenou šipkou, o které si myslíme, že je KAT a ostatní upadlo, koupil sem strední díl s tlumičem a zadní díl s tlumičem nový a teď řešim co je ta věc označená modrou šipkou, když se totiž do ní kouknu, tak skrze otvor je videt kovová síťka a já myslel, že právě tohle je v KATu, tak nevim.
|
16.3.08, 21:26 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
fux.dggn píše: DRYVER píše: Vetsinou byva kat prvni v poradi od motoru, tak bych si typl ze to prvni bude katalyzator Já bych taky řek, ale věc se má tak, že na to autě držej jen svody a tahle první věc, co je na obrázku nad červenou šipkou, o které si myslíme, že je KAT a ostatní upadlo, koupil sem strední díl s tlumičem a zadní díl s tlumičem nový a teď řešim co je ta věc označená modrou šipkou, když se totiž do ní kouknu, tak skrze otvor je videt kovová síťka a já myslel, že právě tohle je v KATu, tak nevim.
jako nevím to na sto pro, aut je milion, ale myslím jak jsem ti napsal jedná se o tlumič kde nic není, taky jsem do něj čuměl a když jsem zjistil že je tam na okrasu, tak jsem ho vyřadil z chovu miloš
|
16.3.08, 21:32 |
|
|
fux.dggn
|
slovacek.milos píše: fux.dggn píše: DRYVER píše: Vetsinou byva kat prvni v poradi od motoru, tak bych si typl ze to prvni bude katalyzator Já bych taky řek, ale věc se má tak, že na to autě držej jen svody a tahle první věc, co je na obrázku nad červenou šipkou, o které si myslíme, že je KAT a ostatní upadlo, koupil sem strední díl s tlumičem a zadní díl s tlumičem nový a teď řešim co je ta věc označená modrou šipkou, když se totiž do ní kouknu, tak skrze otvor je videt kovová síťka a já myslel, že právě tohle je v KATu, tak nevim. jako nevím to na sto pro, aut je milion, ale myslím jak jsem ti napsal jedná se o tlumič kde nic není, taky jsem do něj čuměl a když jsem zjistil že je tam na okrasu, tak jsem ho vyřadil z chovu miloš
No počkej, nic v něm neni, já když do něj kouknu, tak vidim nějakou kovovou síťku.
|
17.3.08, 06:43 |
|
|
Drak
|
To s tou síťkou je lapač pevných částic a dává se před kat, aby ho nezacpal, je to potřeba tak jednou ročně, nebo podle toho, co to nalitá vyfoukat a vyklepat, jinak to ztrácí výkon.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
Naposledy upravil Drak dne 17.3.08, 06:56, celkově upraveno 1
|
17.3.08, 06:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
fux.dggn píše: slovacek.milos píše: fux.dggn píše: DRYVER píše: Vetsinou byva kat prvni v poradi od motoru, tak bych si typl ze to prvni bude katalyzator Já bych taky řek, ale věc se má tak, že na to autě držej jen svody a tahle první věc, co je na obrázku nad červenou šipkou, o které si myslíme, že je KAT a ostatní upadlo, koupil sem strední díl s tlumičem a zadní díl s tlumičem nový a teď řešim co je ta věc označená modrou šipkou, když se totiž do ní kouknu, tak skrze otvor je videt kovová síťka a já myslel, že právě tohle je v KATu, tak nevim. jako nevím to na sto pro, aut je milion, ale myslím jak jsem ti napsal jedná se o tlumič kde nic není, taky jsem do něj čuměl a když jsem zjistil že je tam na okrasu, tak jsem ho vyřadil z chovu miloš No počkej, nic v něm neni, já když do něj kouknu, tak vidim nějakou kovovou síťku.
a ta šítka je podle mě jak nic miloš
|
17.3.08, 06:56 |
|
|
fux.dggn
|
Drak píše: To s tou síťkou je lapač pevných částic a dává se před kat, aby ho nezacpal, je to potřeba tak jednou ročně, nebo podle toho, co to nalitá vyfoukat a vyklepat, jinak to ztrácí výkon.
no ji, todle s tou síťkou je ale až za tim katem, nad modrou šipkou, takže si holt u kámoše naohybám trubku, trochu si zasvařuju a prostě tenhle díl vynechám
|
17.3.08, 17:21 |
|
|
Kristensen
|
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
17.3.08, 18:25 |
|
|
DRYVER
|
A nastala nejaka pozorovatelna zmena?
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
17.3.08, 19:11 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
DRYVER píše: A nastala nejaka pozorovatelna zmena?
žádná jak to napereš tak pojedeš miloš
|
17.3.08, 19:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|