|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
Záhada víčka rozdělovače na 1.6ce feldě
Autor |
Zpráva |
Jura
|
Záhada víčka rozdělovače na 1.6ce feldě
Tak dneska si to frčím od mladé na pětku a auto z ničeho nic přestane jet... chcíplo. Zastavím...udělám rychlý průzkum zjistím že to bude na dýl... tahám trojúhelník a vestičku a zkoumám. Ani nastartovat nešlo skoro nebo blbě...no hned mrknu na rozdělovač na víčko a čuměl sem. Ten uhlík uprostřed víka co je vlastně na palci, tak tam skoro nebyl prostě byl uhoblovanej jaksi a na palci zvrchu takovej nános z toho uhlíku nebo co to je, že ani nebyla vidět ta měd nebo co to je... Zkrátka jakoby se ten uhlík hobloval a hobloval a ten binec se postupně furt a furt usazoval na tom palci až tam dokonce udělal takový kopeček. Jak je tohle celé možné? Nekvalitní víčko a špatrnej matroš uhlíku nebo co? A to to víčko bylo staré tak půl roku. No naštěstí sem měl náhradní (ten starej když sem auto kupoval) dal sem ho tam a frčel dál. Teď musím koupit nové víčko a palec jen jsou na výběr Bosch a Marelli, tak se chci zeptat, jestli je to záměnné nebo jak a jak poznám co mám v autě za rozdělovač, jestli Bosch nebo Marelli. No poraďtě prosím...
Jinak sem tady řešil nedávno, že se mi auto chová jako by došel benál...skončilo to že bude asi zasrané sítko na čerpadle a bordel v nádrži no ale jak se mi to jeví, tak spíš za všechno mohlo to víčko a ten palec a projevovvalo se to stejně...no uvidím...
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
23.3.08, 15:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Záhada víčka rozdělovače na 1.6ce feldě
Jura píše: Tak dneska si to frčím od mladé na pětku a auto z ničeho nic přestane jet... chcíplo. Zastavím...udělám rychlý průzkum zjistím že to bude na dýl... tahám trojúhelník a vestičku a zkoumám. Ani nastartovat nešlo skoro nebo blbě...no hned mrknu na rozdělovač na víčko a čuměl sem. Ten uhlík uprostřed víka co je vlastně na palci, tak tam skoro nebyl prostě byl uhoblovanej jaksi a na palci zvrchu takovej nános z toho uhlíku nebo co to je, že ani nebyla vidět ta měd nebo co to je... Zkrátka jakoby se ten uhlík hobloval a hobloval a ten binec se postupně furt a furt usazoval na tom palci až tam dokonce udělal takový kopeček. Jak je tohle celé možné? Nekvalitní víčko a špatrnej matroš uhlíku nebo co? A to to víčko bylo staré tak půl roku. No naštěstí sem měl náhradní (ten starej když sem auto kupoval) dal sem ho tam a frčel dál. Teď musím koupit nové víčko a palec jen jsou na výběr Bosch a Marelli, tak se chci zeptat, jestli je to záměnné nebo jak a jak poznám co mám v autě za rozdělovač, jestli Bosch nebo Marelli. No poraďtě prosím...
Jinak sem tady řešil nedávno, že se mi auto chová jako by došel benál...skončilo to že bude asi zasrané sítko na čerpadle a bordel v nádrži no ale jak se mi to jeví, tak spíš za všechno mohlo to víčko a ten palec a projevovvalo se to stejně...no uvidím...
tam je jenom mareli, vyměn palec a víčko a když se to bude opakovat tak kabely a svíčky miloš
|
23.3.08, 15:26 |
|
|
Jura
|
slovacek.milos píše: Jura píše: Tak dneska si to frčím od mladé na pětku a auto z ničeho nic přestane jet... chcíplo. Zastavím...udělám rychlý průzkum zjistím že to bude na dýl... tahám trojúhelník a vestičku a zkoumám. Ani nastartovat nešlo skoro nebo blbě...no hned mrknu na rozdělovač na víčko a čuměl sem. Ten uhlík uprostřed víka co je vlastně na palci, tak tam skoro nebyl prostě byl uhoblovanej jaksi a na palci zvrchu takovej nános z toho uhlíku nebo co to je, že ani nebyla vidět ta měd nebo co to je... Zkrátka jakoby se ten uhlík hobloval a hobloval a ten binec se postupně furt a furt usazoval na tom palci až tam dokonce udělal takový kopeček. Jak je tohle celé možné? Nekvalitní víčko a špatrnej matroš uhlíku nebo co? A to to víčko bylo staré tak půl roku. No naštěstí sem měl náhradní (ten starej když sem auto kupoval) dal sem ho tam a frčel dál. Teď musím koupit nové víčko a palec jen jsou na výběr Bosch a Marelli, tak se chci zeptat, jestli je to záměnné nebo jak a jak poznám co mám v autě za rozdělovač, jestli Bosch nebo Marelli. No poraďtě prosím...
Jinak sem tady řešil nedávno, že se mi auto chová jako by došel benál...skončilo to že bude asi zasrané sítko na čerpadle a bordel v nádrži no ale jak se mi to jeví, tak spíš za všechno mohlo to víčko a ten palec a projevovvalo se to stejně...no uvidím... tam je jenom mareli, vyměn palec a víčko a když se to bude opakovat tak kabely a svíčky miloš
Seš si jistej všude na autokelly nebo autodily krc jde koupit na 1.6ku rozdělovač celej a všechny součástky bud bosch nebo MArelli, tak to mi přijde divný.... Jinak jak říkáš koupím palec a víčko Marelli a uvidí se. Jinak nějaká rada jak ten palec dostat ven? Myslím, že tam bude držet jak přibitej:(
|
23.3.08, 15:30 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jura píše: slovacek.milos píše: Jura píše: Tak dneska si to frčím od mladé na pětku a auto z ničeho nic přestane jet... chcíplo. Zastavím...udělám rychlý průzkum zjistím že to bude na dýl... tahám trojúhelník a vestičku a zkoumám. Ani nastartovat nešlo skoro nebo blbě...no hned mrknu na rozdělovač na víčko a čuměl sem. Ten uhlík uprostřed víka co je vlastně na palci, tak tam skoro nebyl prostě byl uhoblovanej jaksi a na palci zvrchu takovej nános z toho uhlíku nebo co to je, že ani nebyla vidět ta měd nebo co to je... Zkrátka jakoby se ten uhlík hobloval a hobloval a ten binec se postupně furt a furt usazoval na tom palci až tam dokonce udělal takový kopeček. Jak je tohle celé možné? Nekvalitní víčko a špatrnej matroš uhlíku nebo co? A to to víčko bylo staré tak půl roku. No naštěstí sem měl náhradní (ten starej když sem auto kupoval) dal sem ho tam a frčel dál. Teď musím koupit nové víčko a palec jen jsou na výběr Bosch a Marelli, tak se chci zeptat, jestli je to záměnné nebo jak a jak poznám co mám v autě za rozdělovač, jestli Bosch nebo Marelli. No poraďtě prosím...
Jinak sem tady řešil nedávno, že se mi auto chová jako by došel benál...skončilo to že bude asi zasrané sítko na čerpadle a bordel v nádrži no ale jak se mi to jeví, tak spíš za všechno mohlo to víčko a ten palec a projevovvalo se to stejně...no uvidím... tam je jenom mareli, vyměn palec a víčko a když se to bude opakovat tak kabely a svíčky miloš Seš si jistej všude na autokelly nebo autodily krc jde koupit na 1.6ku rozdělovač celej a všechny součástky bud bosch nebo MArelli, tak to mi přijde divný.... Jinak jak říkáš koupím palec a víčko Marelli a uvidí se. Jinak nějaká rada jak ten palec dostat ven? Myslím, že tam bude držet jak přibitej:(
ten palec urvi brutální silou za pomocí kladiv a jeřábu, a s těma dílema to nevím přijdu do skladu a řeknu palec a víčko na 1.6 zaplatím a jdu domů miloš
|
23.3.08, 15:41 |
|
|
Jura
|
slovacek.milos píše: Jura píše: slovacek.milos píše: Jura píše: Tak dneska si to frčím od mladé na pětku a auto z ničeho nic přestane jet... chcíplo. Zastavím...udělám rychlý průzkum zjistím že to bude na dýl... tahám trojúhelník a vestičku a zkoumám. Ani nastartovat nešlo skoro nebo blbě...no hned mrknu na rozdělovač na víčko a čuměl sem. Ten uhlík uprostřed víka co je vlastně na palci, tak tam skoro nebyl prostě byl uhoblovanej jaksi a na palci zvrchu takovej nános z toho uhlíku nebo co to je, že ani nebyla vidět ta měd nebo co to je... Zkrátka jakoby se ten uhlík hobloval a hobloval a ten binec se postupně furt a furt usazoval na tom palci až tam dokonce udělal takový kopeček. Jak je tohle celé možné? Nekvalitní víčko a špatrnej matroš uhlíku nebo co? A to to víčko bylo staré tak půl roku. No naštěstí sem měl náhradní (ten starej když sem auto kupoval) dal sem ho tam a frčel dál. Teď musím koupit nové víčko a palec jen jsou na výběr Bosch a Marelli, tak se chci zeptat, jestli je to záměnné nebo jak a jak poznám co mám v autě za rozdělovač, jestli Bosch nebo Marelli. No poraďtě prosím...
Jinak sem tady řešil nedávno, že se mi auto chová jako by došel benál...skončilo to že bude asi zasrané sítko na čerpadle a bordel v nádrži no ale jak se mi to jeví, tak spíš za všechno mohlo to víčko a ten palec a projevovvalo se to stejně...no uvidím... tam je jenom mareli, vyměn palec a víčko a když se to bude opakovat tak kabely a svíčky miloš Seš si jistej všude na autokelly nebo autodily krc jde koupit na 1.6ku rozdělovač celej a všechny součástky bud bosch nebo MArelli, tak to mi přijde divný.... Jinak jak říkáš koupím palec a víčko Marelli a uvidí se. Jinak nějaká rada jak ten palec dostat ven? Myslím, že tam bude držet jak přibitej:( ten palec urvi brutální silou za pomocí kladiv a jeřábu, a s těma dílema to nevím přijdu do skladu a řeknu palec a víčko na 1.6 zaplatím a jdu domů miloš
Až tak brutálně na to můžu jít? Nemůžu něco zničit? Nebo si ze mě děláš srandu? Jinak ten palec se zpátky musí dát do stejné polohy? Asi ne že ?
|
23.3.08, 16:10 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Jura píše: Až tak brutálně na to můžu jít? Nemůžu něco zničit? Nebo si ze mě děláš srandu? Jinak ten palec se zpátky musí dát do stejné polohy? Asi ne že ?
Tak sic ne felda ale mi šel vždycky vyndat rukou. No a vrátit ho musíš jak byl a ani to snad jinak nejde, pak by ti to pálilo jinak než by mělo.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
23.3.08, 16:22 |
|
|
Šemik
|
Jenže u těhle aut je už palec lepený, takže jen tak snadno nepůjde. Tomu co psal Miloš klidně věř, ten ví o čem mluví
Do jiné polohy by palec ani jít dát neměl, určitě bude mít nějaký zámek
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
23.3.08, 16:57 |
|
|
Jura
|
Tak sakra to bude teda vostrý potom... asi celej ten palec zkusím obvázat špagátem....půjdu metr vod auta a trhnu:) To by mohlo vyjít ne? Mimochodem když do toho palce budu bušit kladivem nemůžu tam někde něco zlomit zvohnout ulomit prostě rozbít?
|
23.3.08, 17:05 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Jura píše: Tak sakra to bude teda vostrý potom... asi celej ten palec zkusím obvázat špagátem....půjdu metr vod auta a trhnu:) To by mohlo vyjít ne? Mimochodem když do toho palce budu bušit kladivem nemůžu tam někde něco zlomit zvohnout ulomit prostě rozbít?
Asi bych použil metodu špagátového trhu, ale aby taky ten špagát vydržel. A počkej, až to povolí, a ty se budeš válet na chodníku a pak budeš řikat, že jsme ti poradili špatně a mužeme za to že tě bolí záda.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
23.3.08, 17:10 |
|
|
Kristensen
|
No já nevím mě se tohle taky stalo, ještě na škodovce, koupil jsem si tjůůůůning průhledný výčko no najel jsem cca 1000km a uhlík v prachu tak jsem do toho naondil uhlík z původního šedivýho víčka a od tej doby byl klid
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.3.08, 18:32 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jura píše: Tak sakra to bude teda vostrý potom... asi celej ten palec zkusím obvázat špagátem....půjdu metr vod auta a trhnu:) To by mohlo vyjít ne? Mimochodem když do toho palce budu bušit kladivem nemůžu tam někde něco zlomit zvohnout ulomit prostě rozbít?
to auto zašpéruj o obrubník , nasad na palec ocelové lano a jak pojede kolem borec tatra 148 tak mu lano pichni do závěsu a připrav se na nejhorší vostrý to teda bude miloš
|
23.3.08, 19:44 |
|
|
Xxenon
|
slovacek.milos píše: Jura píše: Tak sakra to bude teda vostrý potom... asi celej ten palec zkusím obvázat špagátem....půjdu metr vod auta a trhnu:) To by mohlo vyjít ne? Mimochodem když do toho palce budu bušit kladivem nemůžu tam někde něco zlomit zvohnout ulomit prostě rozbít? to auto zašpéruj o obrubník , nasad na palec ocelové lano a jak pojede kolem borec tatra 148 tak mu lano pichni do závěsu a připrav se na nejhorší vostrý to teda bude miloš
Nevěř mu úplně. Neřekl to podstatné. Musíš se v každém případě postavit mimo osu lana, jinak to vytrhne i Tebe.
_________________ Xxenon
|
23.3.08, 22:18 |
|
|
Vlastik
|
Dobrý den
Osobně jsem palec u rozdělovače na mé Fel 1,6 měnil před nějakým časem a tak můžu říct, že šel sundat lidským způsobem. Tj. ani borce s Tatrou nebylo za potřebí a "špagátová" metoda už vůbec ne...Jinak co se týše typu: Bosch a nebo Magneti Marelli, tak při koupi jsem se rozhodl dle předchozího typu. Bosch za Bosch a bylo po dilema! Jinak záměna polohy palce také nehrozí, neboť pozice je vymezena drážkou.
Vlastik
|
25.3.08, 16:42 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Jura píše: Tak dneska si to frčím od mladé na pětku a auto z ničeho nic přestane jet... chcíplo. Zastavím...udělám rychlý průzkum zjistím že to bude na dýl... tahám trojúhelník a vestičku a zkoumám. Ani nastartovat nešlo skoro nebo blbě...no hned mrknu na rozdělovač na víčko a čuměl sem. Ten uhlík uprostřed víka co je vlastně na palci, tak tam skoro nebyl prostě byl uhoblovanej jaksi a na palci zvrchu takovej nános z toho uhlíku nebo co to je, že ani nebyla vidět ta měd nebo co to je... Zkrátka jakoby se ten uhlík hobloval a hobloval a ten binec se postupně furt a furt usazoval na tom palci až tam dokonce udělal takový kopeček. Jak je tohle celé možné? Nekvalitní víčko a špatrnej matroš uhlíku nebo co? A to to víčko bylo staré tak půl roku. No naštěstí sem měl náhradní (ten starej když sem auto kupoval) dal sem ho tam a frčel dál. Teď musím koupit nové víčko a palec jen jsou na výběr Bosch a Marelli, tak se chci zeptat, jestli je to záměnné nebo jak a jak poznám co mám v autě za rozdělovač, jestli Bosch nebo Marelli. No poraďtě prosím...
pocuj teraz som si cital ze si kupil auto v AAA a si tam pisal ze s nim nemas problem...
no ja ti neviem, keby som to tu na TW len tak preliezol....
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
25.3.08, 16:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|