|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Odvodneni nadrze
Kris si chtel odvodnit nadrz a nejak to prehnal s tim velfobinem nebo jak se to jmenuje. Dal asi 5 nasobek vadi to?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
28.3.08, 21:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: Odvodneni nadrze
nevadi motor to spapa a pohodicka
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
28.3.08, 21:18 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
kachnis píše: nevadi motor to spapa a pohodicka
A jesi to prej treba nemuze snizit OC benzinu ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
28.3.08, 21:24 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
to nevim, tak at netankuje plnou a jen ji vejede, kazdopadne bych se toho nebal..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
28.3.08, 22:05 |
|
|
Bukaj
|
Ten Velfobin je v podstatě líh, kterej na sebe naváže vodu a proletí to komínem...
...a dneska se stejně přidává do benzínu biolíh a jezdí se dál...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
29.3.08, 02:07 |
|
|
Kristensen
|
No uvidím, vzal jsem 10 litrů do kanistru a možná 5 jich tam bylo v nádrži tak jsem tam tu flašku šoupnul, píšou tam teda půl decky na 10 litrů preventivně a jednorázově před zimou decku na 10L, já jsem to tam šoupnul v podstatě celý no 0,5L
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
29.3.08, 09:03 |
|
|
Kristensen
|
Jinak, lil jsem to tam protože už nevim co s tím, takhle hrozně to blbne:
http://www.youtube.com/watch?v=8zAHEEUoIQ8
No ještě než jsem to tam nalil tak jsem vyměnil polovinu elektronickejch dílů na motoru a pak jsem ještě zjistil že mám na jednom pinu na řídící jednotce oxidaci a zrovna to je pin kterej napájí potenciometr na klapce.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
29.3.08, 09:13 |
|
|
Jiri
|
ja bych to taky videl na ten potenciometr...to pak dela takovyhle kokotiny..tohle jeste nema merak vzduchu ze...a mas tam nejakej konektro na diagnostiku..pripadne jej vyfot muzu se podivat jestli jej nemam..a rok jakej mas...
|
29.3.08, 18:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|