No podle mne jsem se hecnul spis sam, ale byl jsem k ranu tak strasne ozralej, ze to mohlo vypadat i jinak. Neni divu, ze jsem se za volant odvazil az kolem poledne.
Kazdopadne sraz byl vybornej, akorat ta cesta domu byla hrozna, jak mne bylo spatne! Muj prvni kontakt s Tatranskym cajem 72% Ale nezanevrel jsem na nej.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Když vidím jak se k tomu chává, tak pro mě velké překvapení jak to drží. Dneska sice lehnul motor, ale v těch dunách dostane fakt pohul, převodovka doteď držela a dali raději novou. Já doufám, že to alespoň dojedou o umístění to už není s těma penalizacema.
Taky si myslite, ze tu posledni zavadu zpusobily (nebo k ni zasadne prispely) ty zesileny ... a dost tezky ... zadni ramena?
Koukal jsem ze jedou na Michelin 14/62-15, prijde mi to jako hodne nizkej profil na takovou soutez, to auto musi dostavat docela sileny rany od nerovnosti, divim se, ze to zvladalo tak dlouho.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník