dost toho je na fb, cesinadakaru, buggyra, tatra, bonver dakar project atd - objevuje se to tam okamžitě, ještě v průběhu etap.
Co vím, tak Kolomý měl problém s kompresorem, pak s kolem a nakonec mu PP kolo upadlo... Zítra mají odpočinkovej den tak snad to všechno zvládnou dát do kupy...
Jinak nemáte někdo info co je s Macháčkem? Co jsem slyšel tak musel pro poruchu odstoupit, ale je to takový JPP, Kolomý už taky 2x odstupoval a furt jede
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
Re: Rallye Dakar 2014
CROWACK píše:
Jinak nemáte někdo info co je s Macháčkem? Co jsem slyšel tak musel pro poruchu odstoupit, ale je to takový JPP, Kolomý už taky 2x odstupoval a furt jede
prej dojel a cestou musel kupovat baterie (nefunční altík)
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
10.1.14, 22:42
CROWACK
Re: Rallye Dakar 2014
No já to slyšel o ložiskách do alternátoru několikrát za etapu Jak říkám, je to samá fáma, kdesi v televizi jsem zase slyšel, že se mu zadřelo kolo a musel odstoupit
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník