Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 22:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 ráda destičky akotouč 
Autor Zpráva

Příspěvek 
DcSpeedi píše:
zatim díky za odpovědí
ještě bych chtěl vědět názor na značku FRI-TECH pokud někdo zná

Taky jsem je měl nejsou špatné mě osobně nikdy nepískali a že by nějak extra ubývali to nemůžu říct prostě spokojenost a za tu cenu kdy jsem je koupil nějak 200-300 co řešit.

6.3.08, 10:52
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
tak jsem si nakonec objednál brzdové destičky + sada brzdových kotoučů FRI-TECH původně 1200 teď jsou za 750 slevněný
takže díky všem za odpovědí

7.3.08, 21:22

Příspěvek 
Jak to není originál-Ferodo,ATS,popřípadě Lucas,tak tomu nedávám žádnou šanci na kilometrovej výkon,v účinnosti brždění v celém rozsahu, znečištění brzd a naopak dávám ve vydávání různých zvuků až po poškození kotoučů nadměrným přehřátím...Ale to se opakuju,opakuju a opakuju....Jak si tam dáte něco jiného,je velmi pravděpodobné,že je co nejdříve budete měnit za nové nebo budete stále hledat vady,který dělají pouze výplody neznámých výrobců...Ale?U originálu je zaručena funkčnost při brždění na rozumné hranici,u debila kterej pálí destičky není zaručena funkčnost nikdy.Tam ani originál moc nezachrání.....Ale je stále odolnější,než-li Made in India,China,Turkei,atd.... :D :D :lol: :wink: toť můj názor

7.3.08, 22:26

Příspěvek 
Jezdit s tím každý den kdo ví kde taky bych volil značku kvalitnější nebo rovnou oreginalky ale fáčko mám jako popojiždědlo tak mi bylo škoda tam rvát sadu za 2litry. Mimo to se to aspoň vyzkouší co to je za výrobce ne vždy platí co je drahé je kvalitní a co je levné musí byt šmejd :D tvůj malinko upraveny názor dle mě.

8.3.08, 11:00

Příspěvek 
No vidíš to kdyby jsi přidal 150 Kč mohl jsi mít kotouče Ferodo + desky Lucas ...v tomhle musím s patrikem souhlasit nic jiného než Ferodo nebo Lucas bych si na auto nedal... je sice pravda že ne všechno co je levné musí být šmejd ale zrovna na brzdách tuhle větu zkoušet nehodlám ať jezdím km kolik chci. Já sám za těch 7 let co se autům věnuju nevím o případu kdybych slyšel na Ferodo nebo Lucas něco špatného. Ale třeba ti budu ty Fri-Tech sloužit dobře :wink:

8.3.08, 11:19

Příspěvek 
:lol: No já jsem zrovna včera dělal na Octávii z Brna brzdy,kde si stěžoval na pískání. Destičky měli cca 15.000km najeto a byly jako po třiceti tisících....majitel chtěl okamžitě výměnu,protože věděl,že mu někdo namontoval neoriginály,které si přál,ale nevěděl do čeho jde :lol: ...Kotouče zůstaly, desky nestihly ani vytvořit obvodové hrany...taková je kvalita...nebrzdí v širokém pásmu,jsou hlučné a nevydrží....A ještě taková zvláštnost...hlavně u neorigo u Octávií...tam neumí ani ty pérka,ty trojhraný růžice,co drží ve válci a v brzdiči,tak že se po několika kilometrech ulomí a cvakají ve válečku,jako uvolněnej kulák ramene...A je to jenom díky nekvalitnímu plechu na deskách,kterým upadne část,která upadnout nemá.... :P :P :lol: :lol: :wink:

8.3.08, 12:19
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2