|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
125L brzdi, nebrzdi... DEBATA POKRACUJE ;)
| Autor |
Zpráva |
|
Michal 125L
|
CROWACK píše: pokud se ti propada pedal a neztraci kapalina, je velice mala pravdepodobnost, ze by to bylo neco jineho nez HBV. Vymenit gumove hadicky okolo taky neni od veci...pokud se kapalina ztraci, potom nezbyva nez lehnout pod auto a zkoumat kudy se ztraci, pak to muze byt hadice, prase, trubky...cokoliv...
Dekuju za rady, ale tohle uz jsem vsechno udelal. Staci si to precist vys. Ted resim problem ze pedal se kazdnym dnem priblizoval vic k zemy. Ted se zatim ustalil, ale mam obavi ze to neni na dlouho.
_________________ _________________________________________________________________________
Skoda 125L r.v. 1989 tmave cervena (vylestena pudvodnim majitelem az na zakl. barvu, takze se menuje POPELKA )
|
| 26.1.08, 23:42 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Šemik
|
Zkus to řádně odvzdušnit a pak to sleduj co to dělá..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 27.1.08, 08:50 |
|
 |
|
Michal 125L
|
Šemik píše: Zkus to řádně odvzdušnit a pak to sleduj co to dělá..
Radne odvzdusneni to bylo kdyz jsem menil brzd kapalinu. Prolil jsem skrz ten system dve flasticky DOTky.
Rozhodne to nemuze bejt trubickama co vedou pod autem tam je snad 3 cm vrstva toho asfaltu proti korozi.
_________________ _________________________________________________________________________
Skoda 125L r.v. 1989 tmave cervena (vylestena pudvodnim majitelem az na zakl. barvu, takze se menuje POPELKA )
|
| 27.1.08, 12:22 |
|
 |
|
laczo
|
 stejné zkušenosti škoda 125
Ahoj mám asi stejný problém jako ty:((( Spodek brzd mám komplet repas a po dvou měsících mi to přestalo brzdit. Když šlapu na pedál bez motoru je slišet nějaké vrzání, ale spíš jako by tam šel vzduch v okolí hlavního brzdiče nevíš co stím???
|
| 17.4.08, 18:15 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
 Re: stejné zkušenosti škoda 125
laczo píše: Ahoj mám asi stejný problém jako ty:((( Spodek brzd mám komplet repas a po dvou měsících mi to přestalo brzdit. Když šlapu na pedál bez motoru je slišet nějaké vrzání, ale spíš jako by tam šel vzduch v okolí hlavního brzdiče nevíš co stím???
Bez motoru vždycky slyšíš fučet měch posilovače. Buď špatnej repas nebo HBV...kapalina se ztrácí?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 17.4.08, 20:00 |
|
 |
|
laczo
|
Ahoj tak to jsem nevěděl dík  Ne kapalina se mi neztrácí. já nevi čo stím. 
|
| 18.4.08, 07:35 |
|
 |
|