Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 22:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Vrzání při brždění 742 
Autor Zpráva

Příspěvek Vrzání při brždění 742
Na stodváce se mi poslední dobou stává že když brzdím jde od zadních brzd (asi od pravýho kola) takovej vrzavo-drnčivej zvuk, no něco jako kdyby bylo nový obložení nebo zase moc sjetý a šly by do bubnu nejty...v létě před stk nový pakny, prasata a samostavy, čím to může být? pomalu se odhodlávám stáhnout buben, když bych nic nevykoumal, aspoň srazím náběžný hrany paken rašplí, ale teď ne, až po zkouškovým :wink: ...myslíte že by se mi do té doby mohly ty brzdy seknout a popř (ale snažím se si to hlídat) se začít hřát buben? Ještě sem se s něčím takovým nesetkal, brzdy mají jakoby "ostřejší" nástup, ale neflokuje ani jedno kolo, ani na ujetým sněhu žádná abnormalita...abych nezůstal někde viset...
za rady díky :wink:

13.1.08, 00:38
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
A neni to treba jen prach z brzd, ktery se v tom bubnu prevaluje. Treba pomuze to sundat, vyfoukat prach a hotovo, ale taky to muze byt neco jineho :wink:

13.1.08, 02:08
Mistr mechanik

Příspěvek 
DRYVER píše:
A neni to treba jen prach z brzd, ktery se v tom bubnu prevaluje. Treba pomuze to sundat, vyfoukat prach a hotovo, ale taky to muze byt neco jineho :wink:

ten prach třeba u koktávky způsobil rozdíl brzdných sil na zadní nápravě 50% to jsem si už nkoupil nový váleček a byla tam nadělaná větší hromádka pokud jsi na to šel zlehka tak to plnilo když se na to mamstlo 50 % a bylo to i slyšet miloš

19.1.08, 19:47

Příspěvek Re: Vrzání při brždění 742
CROWACK píše:
Na stodváce se mi poslední dobou stává že když brzdím jde od zadních brzd (asi od pravýho kola) takovej vrzavo-drnčivej zvuk, no něco jako kdyby bylo nový obložení nebo zase moc sjetý a šly by do bubnu nejty...v létě před stk nový pakny, prasata a samostavy, čím to může být? pomalu se odhodlávám stáhnout buben, když bych nic nevykoumal, aspoň srazím náběžný hrany paken rašplí, ale teď ne, až po zkouškovým :wink: ...myslíte že by se mi do té doby mohly ty brzdy seknout a popř (ale snažím se si to hlídat) se začít hřát buben? Ještě sem se s něčím takovým nesetkal, brzdy mají jakoby "ostřejší" nástup, ale neflokuje ani jedno kolo, ani na ujetým sněhu žádná abnormalita...abych nezůstal někde viset...
za rady díky :wink:

zlahka zhupni zadok... ci to nerobi tlmic. takisto mozes mat volny bubon... (mozno)

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

19.1.08, 20:19
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]