|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Jak dostavate pist ze třmenu
| Autor |
Zpráva |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
Asi to tak nakonec dopadne...
|
| 12.5.08, 12:49 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Monika Chupíková
|
známej mi to dělal tak, že na hadičky napojil maznici a vazelínou je vytlačil ven. já jsem ale měnila i hadičky, takže ty starý jsem vyhodila. šlo to pěkně, jen se to muselo potom vyčistit.
|
| 13.6.08, 21:21 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
ja bych to asi stejne resil tom kompresorem..nejrychlejsi....nejjednodussi
|
| 13.6.08, 21:25 |
|
 |
|
Teeny
|
Monika Chupíková píše: známej mi to dělal tak, že na hadičky napojil maznici a vazelínou je vytlačil ven. já jsem ale měnila i hadičky, takže ty starý jsem vyhodila. šlo to pěkně, jen se to muselo potom vyčistit.
já sem to dělal stejne nejlepší způsob
_________________ favorit 89. (momentálně na špalkách...)
..........škoda forever...............
|
| 13.6.08, 21:31 |
|
 |
|
mechanik.peta
|
 jj
tak nás ve škole učili kompresor ale na heleru jsme to dělali pedálem tak to je jedno  (sem se musel připojit  )
|
| 5.7.08, 17:28 |
|
 |
|
large
|
Teeny píše: Monika Chupíková píše: známej mi to dělal tak, že na hadičky napojil maznici a vazelínou je vytlačil ven. já jsem ale měnila i hadičky, takže ty starý jsem vyhodila. šlo to pěkně, jen se to muselo potom vyčistit. já sem to dělal stejne nejlepší způsob
to ano ale poku pistek zarezne a zakousne se, nepomuze ani svecna voda, snad jen pokud mas k dispozici autogen zkus to opatrne nahrat ale ne moc rado to pak praska... az ho nahrejes zkus tam nacpat tu vazeliku a uvidis maximalne ho zahodis coz ti asi beztak hrozi
|
| 23.7.08, 01:57 |
|
 |
|