| Autor |
Zpráva |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
v.kalandra píše: No jo, neni vsechno dokonaly. to je jasny. Ale i tak porad mi to neresi problem. Jestli je spatnej HBV tak jak to poznam v normalnim provozu? Dle myho mi to driv brzdilo normalne až ted ta hadice. Ted jde o to že normalně nemusi byt normalne  Da se na to nejak prijit?
vadný HBV zitíš najskôr tak že ak máš všetko ostatné v poriadku, stále to nebrzdí dobre, pedál sa prepadáva, alebo brzdy ostávaju visieť...
obmedzovače sa prejavujú najskôr tak že ti niektoré zadné kolo blokuje skôr ako predné...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 9.11.08, 21:40 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
v.kalandra
Registrován: 3.6.07, 10:36 Příspěvky: 728 Bydliště: Sedlec (okres Litoměřice)
|
Martin91 píše: Dej tam novou hadici ovzdušni to a pokud to bude v pohodě tak bych to neřešil... 
Asi jo no, ja bych se jenom nechtel dostat do podobnyho pruseru zase
Jinak kdyz uz je to takhle tak to vemu pořádně a udělam vsechny hadice a asi i trubky. akorat takovy veci jako třmeny,prasatka a tak to necham jak je. mozna ze i ty trubky by vydrzeli ale nebudu nic riskovat. ono to prej stejne nejde povolit ta hadice od trubky:-) takze to vemu zaroven s tim. Pak byvaji prej problemy povolit hadice vzadu od prasatek. a snad neztrhnu odvzdušnovak  bude to pěkny
|
| 9.11.08, 21:41 |
|
 |
|
v.kalandra
|
Uvidíme zítra. Kdyžtak si sem zase pujdu pobrečet
Díky všem za pomoc a radši se podívejte na ty brzdy-měl jsem dobře sevřený půlky když sem šlapal a ono nic! Měl jsem štěstí ale kdybych jel zitra po dalnici jak jsem mel v planu tak by to mohlo byt horsi.
Škodě zdar 
|
| 9.11.08, 21:50 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
Ja mam takovy podezreni ze dokud je vsechno v poradku, tak HBV chodi a jak se neco kolem pokazi, tak odejde.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 9.11.08, 22:07 |
|
 |
|
v.kalandra
|
Viky píše: Ja mam takovy podezreni ze dokud je vsechno v poradku, tak HBV chodi a jak se neco kolem pokazi, tak odejde.
Ted jde o to jak tomu mam rozumet. jestli odejde pouze dočasně a nebo trvale 
|
| 9.11.08, 22:21 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
v.kalandra píše: Viky píše: Ja mam takovy podezreni ze dokud je vsechno v poradku, tak HBV chodi a jak se neco kolem pokazi, tak odejde. Ted jde o to jak tomu mam rozumet. jestli odejde pouze dočasně a nebo trvale 
Ja myslim ze trvale, nebo aspon do vymeny tesneni.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 9.11.08, 22:33 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Viky píše: Ja mam takovy podezreni ze dokud je vsechno v poradku, tak HBV chodi a jak se neco kolem pokazi, tak odejde.
Jj, protoze neni zvyklej bjehat po cele delce, tak jakmile se neco pokali tak zaberou gumicky i tam kde je uz bordel... 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 9.11.08, 22:49 |
|
 |
|
v.kalandra
|
Matthes píše: Viky píše: Ja mam takovy podezreni ze dokud je vsechno v poradku, tak HBV chodi a jak se neco kolem pokazi, tak odejde. Jj, protoze neni zvyklej bjehat po cele delce, tak jakmile se neco pokali tak zaberou gumicky i tam kde je uz bordel... 
Jo tyhle veci. ja to myslel puvodně jako žert že to vsecjno makáa a až kdyz se neco podela tak to prestane celkově fungovat protože je to špatně dělaný  Tak jsem se sekl no, takze rikas ze muzu s klidnym srdcem zaroven pocitat i s HBV ze bude zapotřebí  no uvidime no,dyby to porad nejak zlobilo tak bych ho koupil. ale prijde mi to ze to je dobry akorat ten pedal mi propadá jak ta kapalina stříká z té hadice momentalne
|
| 9.11.08, 22:57 |
|
 |
|
v.kalandra
|
jen takova poznamka ale to asi kazdej ví. Kdyz mam vyplej motor tak ten pedal jde trochu z tuha ale padá tim jak mi utika ta kapalina. Asi to jen tak zkusim at to nedelam na dvakrat tu kapalinu a odvzdusnovani. Nejdriv vymnenim jen hadici a nebudu to odvzdušnovat. a kdyz mi ten pedál nebude moc padat dolu tak ten HBV bude dobrej. a pak udelam zbytek jako ostatni hadice,trubky, kapalinu
|
| 9.11.08, 23:03 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Kdyz tam bude vzduch tak pujde i dobry valec dolu.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 9.11.08, 23:11 |
|
 |
|
v.kalandra
|
Matthes píše: Kdyz tam bude vzduch tak pujde i dobry valec dolu.
Dobre, myslel jsem jakoze to nebudu odvzdusnovat tak dokonale. Protoze ted mi to jde az na podlahu. a kdybych vymnenil tu hadici tak bych to odvzdusnil na rychlo. Stylem uz tam moc vzduchu neni tak to bude dobry  Ale az bych to udelal vsechno tak to by bylo poradně. Jo kdyz jsme u toho-kolik tak prumernej clovek spotrebuje nove brzdovky pri vymnene s odvzdusnenim? Protoze stara se pouzivat nemá tak je mi jasny ze presny cislo nedostanu.
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
| 9.11.08, 23:17 |
|
 |
|
v.kalandra
|
Tak jsem udelal takovou Dostatečnou opravu. Vymnenil jsem pouze hadici,dolil tu sračku kapalinou DOT4 a odvzdusnil. Ted to brzdí jako dřív. Ale mam koupeny i trubky a ostatni hadice. takze po zimě na to vlitnu a vytrhám to. Jinak doufam ze se moc nestane kdyz jsem do nezname kapaliny (asi DOT3) nalil DOT4? Chemickou reakci to snad nezpusobi a do jara by mi to nemuselo delat nejake problemy ne? Jinak ty trubky bych tam mozna dal uz ted a udelal to vsechno. Ale kdyz jsem videl ze ty trubky nejsou mosazny a ze na sobě nemaji zadnej ochranej nátěr tak jsem si rikal ze by byla skoda je tam davat pred zimou aby na ně pusobila sůl atd. stary jsou OK. Jinak mate nekdo zkusenosti s repasí HBV? prodavaji nejakou sadu na to tak jestli to ma nejaky smysl? Díky
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
| 10.11.08, 20:02 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
miešať by sa tie kvapaliny nemali, ale chemicky neviem prečo...
|
| 10.11.08, 20:03 |
|
 |
|
Šemik
|
DOT 3 a 4 se liší bodem varu, mísit vzájemně se smí DOT 3, 4 i 5.
Ale ani jedna z nich se nesmí mísit s DOT 5.1 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 10.11.08, 20:06 |
|
 |
|
michalkatka
|
Šemik píše: DOT 3 a 4 se liší bodem varu, mísit vzájemně se smí DOT 3, 4 i 5. Ale ani jedna z nich se nesmí mísit s DOT 5.1 
nooo, alebo tak... 
|
| 10.11.08, 20:08 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|