Ahoj všem, tak jsem konečně našel problém a odstranil. Chtěl jsem vám poděkovat za rady a taky se podělit o zkušenosti. Problém byl opravdu v konzoli. Vše je vidět na obrázkách. Zadrhávání brzdy zapříčinila plastová "matice" (na posledním obrázku uprostřed). Nevím proč, ale nabyla na oběmu a začala bránit prokluzování. Při sešlápnutí spojky se vyvynul ještě věčí tlak na prokluz a pružiny to už neutáhli. Proč se to dělo až po zahřátí, to si vysvětluju snížením tlaku v posilovači, ale to je vedlejší, hlavně že to teď funguje.
Ahojky,
,ám felicii škoda 1.9 a mám stejný problém, jako měl Tvůj tatík, chtěl jsem se jen zeptat, jak si to vyřešil? Ten váleček jsi frézoval anebo jen upiloval či co? Nebo co si s tím přesně dělal? Díky za odpověď
Ahoj, ten plastový váleček jsem si upnul do svěráku a nejdříve přibrousil hrubým brusným papírem (pro snížení přebytečného objemu) a poté doleštil hodně jemným papírem (pro hladký a kluzký povrch). Pilník jsem nepovažoval za příliš vhodný, jelikož bych narušil kulatost válečku. Papír se kolem něj obepne a tvar není natolik deformován. Frézovat to není potřeba, stačí ubrat pouze malou vrstvičku, aby se pedál volně pohyboval bez jakéhokoli odporu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků