Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.6.26, 02:42

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 výměna kotoučů š120L 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Milan Koukal píše:
taky ty podložky jsou tam proto aby kotouč byl přesně v prostřet mezi těma "prasátkama" když to tak někdo neudělá tak se mu ty destičky nebudou sjiždět rovnoměrně a to v praxi znamená že destička na jedné straně bude dřiv obržděná než ta druhá.

No tak to jsi řekl pěknou blbost. :roll:

29.3.08, 20:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Martin píše:
Milan Koukal píše:
taky ty podložky jsou tam proto aby kotouč byl přesně v prostřet mezi těma "prasátkama" když to tak někdo neudělá tak se mu ty destičky nebudou sjiždět rovnoměrně a to v praxi znamená že destička na jedné straně bude dřiv obržděná než ta druhá.

No tak to jsi řekl pěknou blbost. :roll:

tak mě spíš přijde že to bude táhnout hoci kterým směrem, mě taky táhne doleva po výměne kotoučů
jednu stranu jsem vystředil, na druhou nemám podložky takměř nesehnatelné
ty podložky jsou rozměru 0,1-0,2-0,5 a 1mm
není pravda, že třmen ke kotouči je vystředěn pokaždý stejně, viz moje kotouče
k sjíždění destiček to typuju spíš na drobek zatuhlej pístek :roll:

30.3.08, 09:32

Příspěvek 
A proč by to proboha mělo táhnout na stranu?? Pokud nebude kotouč ve středu, tak akorát jeden pístek bude více vylezlý ze třmenu než pístek protější ale na destičky budou oba působit stejnou silou :arrow: brzdit to bude souměrně a destičky se opotřebují stejnoměrně.

Jediné nebezpečí nevystředění bych viděl v tom, že v případě naprosto extrémního nevystředění a naprostého ojetí destiček by mohl jeden pístek ze třmenu vypadnout, ale i to se mi jeví téměř jako sci-fi :wink:

30.3.08, 09:46

Příspěvek 
tak je to dojeb .... auto mi vrátili bez TK protože jakmile ho zvedli tak ho zase spustili s tím že takovou díru v podlaze ještě neviděli :D ... a že by to nedokázali zalepit .. že si mám sehnat autokarosáře ... ale to se nedoplatím ... pokud bych sehnal někoho kdy by to byl ochotný udělat ... na kolik si myslíte že by mě to přišlo ??? (výměna podlahy ) :D ... mám to auto fakt rád a do šrotu ho dávat necu ... :( ... ještě mě napadalo že bych si sehnal kastli ... ale to by bylo práce ještě víc, a už by to nebylo to ono moje auto které mám tak rád :D ... asi jsem duševně nemocný stodvacítkofil :D)

červená Š 120L,1988,import z Belgie - Moje první auto. Odpočívej v pokoji kámo ;)

31.3.08, 16:28
Profil ICQ

Příspěvek 
JeeRKa-JRK píše:
tak je to dojeb .... auto mi vrátili bez TK protože jakmile ho zvedli tak ho zase spustili s tím že takovou díru v podlaze ještě neviděli :D ... a že by to nedokázali zalepit .. že si mám sehnat autokarosáře ... ale to se nedoplatím ... pokud bych sehnal někoho kdy by to byl ochotný udělat ... na kolik si myslíte že by mě to přišlo ??? (výměna podlahy ) :D ... mám to auto fakt rád a do šrotu ho dávat necu ... :( ... ještě mě napadalo že bych si sehnal kastli ... ale to by bylo práce ještě víc, a už by to nebylo to ono moje auto které mám tak rád :D ... asi jsem duševně nemocný stodvacítkofil :D)

nahoď kloudný foto té díry ať můžem udělat kalkulaci...díra v podlaze...kde(u podběhu vepředu tipuju, ale možný je všechno že...)? prahy sou ok?

31.3.08, 20:32

Příspěvek 
CROWACK píše:
nahoď kloudný foto té díry ať můžem udělat kalkulaci...díra v podlaze...kde(u podběhu vepředu tipuju, ale možný je všechno že...)? prahy sou ok?

ta díra je pod pod spolujezdcem... sedačka tam v tom místě moc nedrží a vrže u B sloupku a tam jak je ta trubka na hever ... dlouhá cca jako lahev od 2L kofoly ... :D

ty krávo to je popis jak cip :D .... zitra nadělám fotky a qečeru je sem dam

červená Š 120L,1988,import z Belgie - Moje první auto. Odpočívej v pokoji kámo ;)

31.3.08, 21:36
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3