Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 01:31

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 84 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 Ohnute kotuce 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
Sadra17 píše:
NOVON píše:
VAROK:
No jo,přesně můj případ na audině..:-l Prostě desky TRW= dobrá cena,ale tvrdé jak šutr-přehřívají kotouč a ten se zvlní..:-( U mě stačilo 1 brždění ze 170 na 90 a kotouče se zvlnily..Nechám je srovnat a pokud to zrobi ještě raz,tak pudou do dupy..!

to samý ferodo na fábce :wink:

na jižní moravě ferodo ani slyšet to je piskot, jsem zkusi i ferodo premium ihned reklamace :oops: miloš

15.9.09, 21:20
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Ty kotouče TRW se mi zdají dobře udělané, ale destičky TRW jsou opravdu moc tvrdé. Dalo by se říct, že TRW a Ferodo jsou na stejné úrovni. Jenže u nás jiné neprodávají. Buď Ferodo, nebo TRW. :cry:

16.9.09, 11:30

Příspěvek 
:lol: :lol: Pokud vám pískaj brzdy tak vám asi už zahořely desky...A proč pískaj a pak se vlněj kotouče?protože jsou brzdy mastný a když je něco mastný tak to nebrzdí ale prodlužuje tření,tím pádem potřebujete delší dobu k tomu aby jste auto zastavili,tím dostanou kotouče záhul,že se z toho už neproberou....
Všecko je v čistotě montáže a složení brzdového obložení, pak hned zajetím cca 300-500km je udávaná délka záběhu s lehkou nohou a vyvarováním se prudkého brždění pak vyvážením kotouče popř. hnutým nábojem atd...

P.S.Ale pokud je TRW a Ferodo kšunt a k tomu ještě i ATE tak mě asi omejou. :? ....A jestli je textar,starline bomba tak je to neuvěřitelný,že by se tak rychle zlepšili? :P :lol:

16.9.09, 22:53
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
tak mě už taky pískaji :cry: :cry:

17.9.09, 06:21
Profil ICQ

Příspěvek 
PATRIK: Nikdo neříká,že FERODO,ATE a TRW je šunt..Ale jako u všeho jsou výrobky lepší a horší,vše se v tomhle odvíjí od ceny..ATEčka jsou výborné,stejně tak desky TEXTAR..STARLINE bude stát za hov..co se týče drolení desek..Ale je fakt pravda,že desky TRW/LUCAS a FERODO jsou tvrdé..

17.9.09, 07:37

Příspěvek 
No mne teda na octavke nikdy brzdy nepiskali mam orginal WW. ale kotuce su uz zas zvlnene. :(

17.9.09, 08:31
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
NOVON píše:
PATRIK: Nikdo neříká,že FERODO,ATE a TRW je šunt..Ale jako u všeho jsou výrobky lepší a horší,vše se v tomhle odvíjí od ceny..ATEčka jsou výborné,stejně tak desky TEXTAR..STARLINE bude stát za hov..co se týče drolení desek..Ale je fakt pravda,že desky TRW/LUCAS a FERODO jsou tvrdé..

si někdy kup ATE a starline záruka 3 roky cena je někde jinde a nenajdeš rozdíl :wink:

co píšu tak zkušeností mám jen od ledna, koupil jsem i pár ramen starline čepy jsou tam TRW, taky řemen na audi obal starline ale řemen německý značku jsem zapoměl, vodní pumpy taky drží, dokonce i rozdělovače říkal kámoš no problém, magneton zdražil snad na 2500 a to se nikomu dát nechce

třeba destičky na feldu bych momentálně jiné nedal jak starline je klid níkdo si nestěžuje uvidíme co to najde :D miloš

17.9.09, 12:34

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
NOVON píše:
MILOŠ: Tak že doporučuješ ATE a STARLINE?Ty jsou měkké?Porad shaním informaci,které desky jsou měkčí..Teď mám na audině TRW a ty jsou tvrdé :-(..

tak mi pomož v bádání když mrkneš na ATE ty jsou tak nejdražší a starline ten opovrhovaný aušus ale záruka 3 roky :shock: nenajdeš rozdíl
...já osobně takové problémy nemám na feldě mám desky TRW z reklamace a nějaké pískání a problémy neslyším protože ten pedál brzdy nepoužívám miloš

Hehee..,tak že kdo neuhne,toho přejedeš nebo brzdíš nohama jako na fichtlu a při zastavení na světlech vyhazuješ kotvu nebo padák??;-)

18.9.09, 09:53

Příspěvek 
Tak to je zvláštní. Starline bylo vždycky všemi opovrhované z důvodu nízké kvality. Možná se už zlepšili, ale nechce se mi věřit. Vždyť tam měli věci alespoň o třetinu levnější než v neorigo dílech, tak ta kvalita tomu asi odpovídá, ne? Ale pokud člověk auto moc netrápí jako já :D , a jezdí slušně, tak to asi stačí.

18.9.09, 13:00
Mistr mechanik

Příspěvek 
varok píše:
Tak to je zvláštní. Starline bylo vždycky všemi opovrhované z důvodu nízké kvality. Možná se už zlepšili, ale nechce se mi věřit. Vždyť tam měli věci alespoň o třetinu levnější než v neorigo dílech, tak ta kvalita tomu asi odpovídá, ne? Ale pokud člověk auto moc netrápí jako já :D , a jezdí slušně, tak to asi stačí.

ukaž mi akumulátor bezúdržbový do feldy za 1450 korun záruka 3 roky, asi tak se starline polepšil,

záruky tři roky dávají na kde co a zaplatí ti demnotáž montáž, to už mám osobně vyzkošeno při reklamaci, na ty brzdy je taky záruka tři roky a všem garantuji že pření výrobci jako ATE a další vám záruku na brzdy neuznají ani omylem

pokud má někdo zájem o stanovisko předních výrobců k brzdám pošlu na email a někde ho zde zveřejněte :wink: miloš

19.9.09, 16:35

Příspěvek 
nám starline neuzna reklamaci na oktávácký kotouče po 15 tis :roll: ...že prej špatnej náboj :evil: ...dacani :lol:

19.9.09, 16:38
Profil ICQ

Příspěvek 
Miloš: Hele oni v kelly vědí,že Starline stojí za ho**o,tak ty reklamace uznávají..Stejně tak díly od DELPHI a jiné shity..Jediná rozumná značka v dílech podvozu u kelly je MOOG..Kotouče a desky ATE..

19.9.09, 18:15

Příspěvek 
no, miloš spíš chce říct, podle mě, že ty starline desky sou dobrý, protože sou strašně měkký a nepřehřejvaj kotouče...sice mizej, ale to je věc druhá :wink:

19.9.09, 18:31
Profil ICQ

Příspěvek 
To jo, ale pořád lepší aby mizely desky než kotouče, ne? :D

20.9.09, 10:54

Příspěvek 
Něco na tom ale bude. Tak buď se Kelly opravdu zlepšilo v kvalitě, nebo prodávají pořád ty samé šity jako předtím, ale dávají raději záruku 3 roky, aby si u lidí nepoškodily jméno. Nic neříkám, některé jednodušší věci u Kelly taky kupuji, ale brzdy a věci kolem motoru nevím :?: To si zajdu raději do origo dílů škoda. I když i kolikrát ty k...y v origo dílech prodávají ty turky a žluté s tím, že to jsou origo. Tak si člověk musí vybrat.

20.9.09, 10:59
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 84 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další