| Autor |
Zpráva |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: NOVON píše: VAROK: No jo,přesně můj případ na audině..:-l Prostě desky TRW= dobrá cena,ale tvrdé jak šutr-přehřívají kotouč a ten se zvlní..  U mě stačilo 1 brždění ze 170 na 90 a kotouče se zvlnily..Nechám je srovnat a pokud to zrobi ještě raz,tak pudou do dupy..! to samý ferodo na fábce 
na jižní moravě ferodo ani slyšet to je piskot, jsem zkusi i ferodo premium ihned reklamace  miloš
|
| 15.9.09, 21:20 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
varok
|
Ty kotouče TRW se mi zdají dobře udělané, ale destičky TRW jsou opravdu moc tvrdé. Dalo by se říct, že TRW a Ferodo jsou na stejné úrovni. Jenže u nás jiné neprodávají. Buď Ferodo, nebo TRW. 
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 16.9.09, 11:30 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
 Pokud vám pískaj brzdy tak vám asi už zahořely desky...A proč pískaj a pak se vlněj kotouče?protože jsou brzdy mastný a když je něco mastný tak to nebrzdí ale prodlužuje tření,tím pádem potřebujete delší dobu k tomu aby jste auto zastavili,tím dostanou kotouče záhul,že se z toho už neproberou....
Všecko je v čistotě montáže a složení brzdového obložení, pak hned zajetím cca 300-500km je udávaná délka záběhu s lehkou nohou a vyvarováním se prudkého brždění pak vyvážením kotouče popř. hnutým nábojem atd...
P.S.Ale pokud je TRW a Ferodo kšunt a k tomu ještě i ATE tak mě asi omejou.  ....A jestli je textar,starline bomba tak je to neuvěřitelný,že by se tak rychle zlepšili? 
|
| 16.9.09, 22:53 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tak mě už taky pískaji 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 17.9.09, 06:21 |
|
 |
|
NOVON
Registrován: 15.7.08, 21:08 Příspěvky: 1841 Bydliště: KOPŘIVNICE
|
PATRIK: Nikdo neříká,že FERODO,ATE a TRW je šunt..Ale jako u všeho jsou výrobky lepší a horší,vše se v tomhle odvíjí od ceny..ATEčka jsou výborné,stejně tak desky TEXTAR..STARLINE bude stát za hov..co se týče drolení desek..Ale je fakt pravda,že desky TRW/LUCAS a FERODO jsou tvrdé..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 17.9.09, 07:37 |
|
 |
|
ondrosk
|
No mne teda na octavke nikdy brzdy nepiskali mam orginal WW. ale kotuce su uz zas zvlnene. 
_________________ Skoda Octavia eleganc combi 19Tdi 81kW rv. 2001
|
| 17.9.09, 08:31 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
NOVON píše: PATRIK: Nikdo neříká,že FERODO,ATE a TRW je šunt..Ale jako u všeho jsou výrobky lepší a horší,vše se v tomhle odvíjí od ceny..ATEčka jsou výborné,stejně tak desky TEXTAR..STARLINE bude stát za hov..co se týče drolení desek..Ale je fakt pravda,že desky TRW/LUCAS a FERODO jsou tvrdé..
si někdy kup ATE a starline záruka 3 roky cena je někde jinde a nenajdeš rozdíl
co píšu tak zkušeností mám jen od ledna, koupil jsem i pár ramen starline čepy jsou tam TRW, taky řemen na audi obal starline ale řemen německý značku jsem zapoměl, vodní pumpy taky drží, dokonce i rozdělovače říkal kámoš no problém, magneton zdražil snad na 2500 a to se nikomu dát nechce
třeba destičky na feldu bych momentálně jiné nedal jak starline je klid níkdo si nestěžuje uvidíme co to najde  miloš
|
| 17.9.09, 12:34 |
|
 |
|
NOVON
|
slovacek.milos píše: NOVON píše: MILOŠ: Tak že doporučuješ ATE a STARLINE?Ty jsou měkké?Porad shaním informaci,které desky jsou měkčí..Teď mám na audině TRW a ty jsou tvrdé  .. tak mi pomož v bádání když mrkneš na ATE ty jsou tak nejdražší a starline ten opovrhovaný aušus ale záruka 3 roky  nenajdeš rozdíl ...já osobně takové problémy nemám na feldě mám desky TRW z reklamace a nějaké pískání a problémy neslyším protože ten pedál brzdy nepoužívám miloš
Hehee..,tak že kdo neuhne,toho přejedeš nebo brzdíš nohama jako na fichtlu a při zastavení na světlech vyhazuješ kotvu nebo padák??;-)
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 18.9.09, 09:53 |
|
 |
|
varok
|
Tak to je zvláštní. Starline bylo vždycky všemi opovrhované z důvodu nízké kvality. Možná se už zlepšili, ale nechce se mi věřit. Vždyť tam měli věci alespoň o třetinu levnější než v neorigo dílech, tak ta kvalita tomu asi odpovídá, ne? Ale pokud člověk auto moc netrápí jako já  , a jezdí slušně, tak to asi stačí.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 18.9.09, 13:00 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
varok píše: Tak to je zvláštní. Starline bylo vždycky všemi opovrhované z důvodu nízké kvality. Možná se už zlepšili, ale nechce se mi věřit. Vždyť tam měli věci alespoň o třetinu levnější než v neorigo dílech, tak ta kvalita tomu asi odpovídá, ne? Ale pokud člověk auto moc netrápí jako já  , a jezdí slušně, tak to asi stačí.
ukaž mi akumulátor bezúdržbový do feldy za 1450 korun záruka 3 roky, asi tak se starline polepšil,
záruky tři roky dávají na kde co a zaplatí ti demnotáž montáž, to už mám osobně vyzkošeno při reklamaci, na ty brzdy je taky záruka tři roky a všem garantuji že pření výrobci jako ATE a další vám záruku na brzdy neuznají ani omylem
pokud má někdo zájem o stanovisko předních výrobců k brzdám pošlu na email a někde ho zde zveřejněte  miloš
|
| 19.9.09, 16:35 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
nám starline neuzna reklamaci na oktávácký kotouče po 15 tis  ...že prej špatnej náboj  ...dacani 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 19.9.09, 16:38 |
|
 |
|
NOVON
|
Miloš: Hele oni v kelly vědí,že Starline stojí za ho**o,tak ty reklamace uznávají..Stejně tak díly od DELPHI a jiné shity..Jediná rozumná značka v dílech podvozu u kelly je MOOG..Kotouče a desky ATE..
|
| 19.9.09, 18:15 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
no, miloš spíš chce říct, podle mě, že ty starline desky sou dobrý, protože sou strašně měkký a nepřehřejvaj kotouče...sice mizej, ale to je věc druhá 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 19.9.09, 18:31 |
|
 |
|
varok
|
To jo, ale pořád lepší aby mizely desky než kotouče, ne? 
|
| 20.9.09, 10:54 |
|
 |
|
varok
|
Něco na tom ale bude. Tak buď se Kelly opravdu zlepšilo v kvalitě, nebo prodávají pořád ty samé šity jako předtím, ale dávají raději záruku 3 roky, aby si u lidí nepoškodily jméno. Nic neříkám, některé jednodušší věci u Kelly taky kupuji, ale brzdy a věci kolem motoru nevím  To si zajdu raději do origo dílů škoda. I když i kolikrát ty k...y v origo dílech prodávají ty turky a žluté s tím, že to jsou origo. Tak si člověk musí vybrat.
|
| 20.9.09, 10:59 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |