zdravím pánové dneska jsem dal na felicii celé komplet nové zadní brzdy tzn bubny válečky pakny lanovody a poskládal jsem to dohromady a když jsem nasadil kolo a zatahl ruční brzdu a pořádně jsem zabral tak jsem zatočil s kolem nevíte kde by mohl být problém? lanovody na ruční brzdě přitahnuté uplně na doraz co nejvíc to de a ruční brzda jde zvednout tak na 5zubů
8.9.11, 20:09
Reklama
Reklama
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
Re: nebrzdí ruční brzda
lanovody si dával originály ? pokud ne tak je to jasný
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
9.9.11, 11:22
slovacek.milos
Mistr mechanik
nebo máš zarezlé samostavy sdělej buben a musíš čumět jak ti to facčí
16.9.11, 11:40
Lojza
To samý mám i u svého rapidka, mam všechno nový teda krom těch samostavů, na ty ještě mrknu vše poskládaný jako orig. tak prosím o další možnosti, kdo máte zkušenosti. Děkuji
24.9.12, 20:32
Matthes
Hliník navždy.
Nemas moc dlouhy srouby co drzi stit na rameni? Pak se o ne seka paka rucni brzdy.
když to skládám tak si to zkusím, když ten buben lítá tak samostav kleštěma stáhnu, tím se pakny roztáhnou a buven de na těsno ¨no a pak zatáhnu ruční a zas to zusím,
až vím že mi to bude brzdit tak seřídím ložiska a dám kola
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků