|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Jura
|
 lupnutí brzdového pedálu
Nestalo se to někomu? Když šlápnu pomaleji na pedál tak na začátku v chodu je cítit nohou, že něco lupne. Dneska to začalo dělat. Za poslední dva týdny měněna brzdovka písty ve třmenech kotouče desky držáky třmenu. Co vy na to? Nestalo se to někomu tak náhodou?
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
| 31.10.07, 22:05 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
 Re: lupnutí brzdového pedálu
Jura píše: Nestalo se to někomu? Když šlápnu pomaleji na pedál tak na začátku v chodu je cítit nohou, že něco lupne. Dneska to začalo dělat. Za poslední dva týdny měněna brzdovka písty ve třmenech kotouče desky držáky třmenu. Co vy na to? Nestalo se to někomu tak náhodou?
Ty tve problemy  Trochu upresni kde to lupe?? lupe to od konzoly pedalu nebo nekde v motorovem prostoru, nebo u kol??
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 31.10.07, 22:54 |
|
 |
|
Jura
|
No to víš... to se dá takhle těžko říct:) Já to ještě pořádně nezkoumal. Já se jentak zeptal, jestli to není něco obvyklýho a jestli se přesně takhle něco neprojevuje o čem vy tady zkušení byste určitě věděli. Já si totiž možná myslím, že by to mohl bejt válec brzdovej no nebo něco v té konzole pedálů. Těžko popsat to lepnutí je to jako když šlápnš na pedál a na začátku se to trochu jakoby o něco zasekne, ale bez jakýhokoliv většího odporu trochu lupne je to cítit v noze a jede dál pedál. Když se šlápne rychle tak nic nebo to není cítit, ale jak se pomalu přibrˇžduje, tak to prostě lupne a je to nepříjemný. Ono všechno značí že je to ta konzola, ale to si moc právě nemyslím, takže se ptám, jestli se takhle třeba nemůže projevovat špatný válec nebo něco z toho co sem na autě dělal, že bych to udělal špatně:)
|
| 31.10.07, 23:09 |
|
 |
|
jindra
Registrován: 13.1.07, 00:34 Příspěvky: 478 Bydliště: hodonínsko,zarazice
|
Jura píše: No to víš... to se dá takhle těžko říct:) Já to ještě pořádně nezkoumal. Já se jentak zeptal, jestli to není něco obvyklýho a jestli se přesně takhle něco neprojevuje o čem vy tady zkušení byste určitě věděli. Já si totiž možná myslím, že by to mohl bejt válec brzdovej no nebo něco v té konzole pedálů. Těžko popsat to lepnutí je to jako když šlápnš na pedál a na začátku se to trochu jakoby o něco zasekne, ale bez jakýhokoliv většího odporu trochu lupne je to cítit v noze a jede dál pedál. Když se šlápne rychle tak nic nebo to není cítit, ale jak se pomalu přibrˇžduje, tak to prostě lupne a je to nepříjemný. Ono všechno značí že je to ta konzola, ale to si moc právě nemyslím, takže se ptám, jestli se takhle třeba nemůže projevovat špatný válec nebo něco z toho co sem na autě dělal, že bych to udělal špatně:)
není to třeba zatuhlý spínač brzd?
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
| 31.10.07, 23:17 |
|
 |
|
Jura
|
No čoveče... i to by to mohlo být. Hned ráno mrknu:) Díky za tip
|
| 31.10.07, 23:31 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
já se jen zeptám, jak by mohl zatuhnout brzdový spínač u auta, který se používá?
|
| 1.11.07, 01:04 |
|
 |
|
Jura
|
Vít Široký píše: já se jen zeptám, jak by mohl zatuhnout brzdový spínač u auta, který se používá?
Taky dobrá poznámka... s autem jezdím každý den. Třeba zimou nebo tak....
|
| 1.11.07, 08:07 |
|
 |
|
Jura
|
Tak sem na to dneska přišel....koukal sem na to a furt to vypadalo, že je to něco u toho posilovače nebo tak.... no nakonec mi to začalo dělat až v polovině toho pedálu a posléze i spojka..... no a nakonec se ukázalo, že to byla tapružina či co to tam je ono jak se šlape na pedál, tak se ta pružina nějak posouvá tam asi a dycky za čas se asi dostane do bodu, kde to lupe nebo něco na ten způsob....prostříkáno promazáno prošlapáno a ted bez problémů....
|
| 2.11.07, 18:08 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|