|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
JHn
Registrován: 29.7.08, 22:06 Příspěvky: 151 Bydliště: Nový Bydžov
|
kingbacker píše: Já taky pořád chtěl dělat nový,ale když se dá práce s vyčištěním, taky jsem je pak nepoiznal. Rejžák, a vydrhnout, hlavně u krajů, klidně 2-3x, pak jsou jako nový
Jsem asi ujetej  ale chtěl bych aby ty koberečky byly příjemný na ohmat  tyto puvodní jsou celkem hrubý 
_________________ Škoda 105 L - Vincenc -> Garáž
|
| 18.8.08, 21:47 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jonny
Junior TW team
Registrován: 27.12.07, 21:50 Příspěvky: 2246 Bydliště: Turčianske Teplice ( SR )
|
JHn píše: kingbacker píše: Já taky pořád chtěl dělat nový,ale když se dá práce s vyčištěním, taky jsem je pak nepoiznal. Rejžák, a vydrhnout, hlavně u krajů, klidně 2-3x, pak jsou jako nový Jsem asi ujetej  ale chtěl bych aby ty koberečky byly příjemný na ohmat  tyto puvodní jsou celkem hrubý  jasne , pohodlie na prvom mieste , ja sa v aute vyzuvam aby som ho nezababral a ten kobercek je ako v obyvacke hmmm parada . inac fotky kobercekov mam v garazi 
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
| 18.8.08, 21:53 |
|
 |
|
JHn
|
Koberec pěkný takže ty jsi vzal jeden velkej kus koberece a tvaroval a přiřezával přímo v autě?
Jsem myslel že bych vyndal starý podle ních nařezal nový a poskládal dovnitř.
|
| 19.8.08, 19:56 |
|
 |
|
JHn
|
nikdo už nemá žádné rady furt nevím jestli se mám do toho pustit 
|
| 22.8.08, 21:02 |
|
 |
|
Jonny
Junior TW team
Registrován: 27.12.07, 21:50 Příspěvky: 2246 Bydliště: Turčianske Teplice ( SR )
|
JHn píše: Koberec pěkný takže ty jsi vzal jeden velkej kus koberece a tvaroval a přiřezával přímo v autě?
Jsem myslel že bych vyndal starý podle ních nařezal nový a poskládal dovnitř. no predtym sme to skusali u kamarata podla stareho ale minuli sme 2x tolko koberca lebo ten stary sa asi zbehol nakolko po vystrihnuti noveho bol problem s instalaciou ( furt niekde kusok chybal ) este skusim tie koberce na blatniky tvarovat tak ze ich zohrejem a za tepla vytvarujem. mozno to pojde . uvidim ...
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
| 22.8.08, 22:55 |
|
 |
|
JHn
|
Jonny píše: JHn píše: Koberec pěkný takže ty jsi vzal jeden velkej kus koberece a tvaroval a přiřezával přímo v autě?
Jsem myslel že bych vyndal starý podle ních nařezal nový a poskládal dovnitř. no predtym sme to skusali u kamarata podla stareho ale minuli sme 2x tolko koberca lebo ten stary sa asi zbehol nakolko po vystrihnuti noveho bol problem s instalaciou ( furt niekde kusok chybal ) este skusim tie koberce na blatniky tvarovat tak ze ich zohrejem a za tepla vytvarujem. mozno to pojde . uvidim ...
Kdyby to nešlo tím zahřátím tak to jedine udělat jako papírovou vystřihovánku někde kde to nebude vidět to rozříznout zespoda slepit a z vrchu ten koberec třeba kartáčem co jsou na boty přejet aby se ty chlupy na to řezu spojily a pak by to mělo být vidět minimálně.
určitě dej vedet jak to dopadnlo 
|
| 23.8.08, 13:10 |
|
 |
|