|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
kingbacker
|
 Zadní nárazník 135LX
Dneska jsem se marně pokoušel sundat zadní plastový nárázník u Fáňa, sundal jsem 5 šroubů(tři na vrchu a dva vespod), ale to bylo tak všechno. Tak prosím poraďte, jakého fígle je potřeba, díky
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
| 23.8.08, 21:54 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
 Re: Zadní nárazník 135LX
kingbacker píše: Dneska jsem se marně pokoušel sundat zadní plastový nárázník u Fáňa, sundal jsem 5 šroubů(tři na vrchu a dva vespod), ale to bylo tak všechno. Tak prosím poraďte, jakého fígle je potřeba, díky
ešte to držia 2ks skrutky v rohoch nárazníku tesne pod lemom, do nárazníku je vsunutá taká štvorcová matka ktorá sa pri povolovaní tej skrutky (je zvnútra od kolesa) pretáča, niekedy sa dá tá matka zafixovať dvoma väčšími skrutkovačmi, ale istejšie je celý nárazník dostatočne podvihnúť a poriedne po ňom tresnúť smerom dopredu a vtedy to z doho plasu vyskočí, nemusíš sa báť, nič sa tam nedoláme, mám to odskúšané...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 23.8.08, 22:00 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
prizivim sa na topicu: da sa ten zadny naraznik licovat? zda sa mi ze u mna nepasuje presne
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 23.8.08, 22:02 |
|
 |
|
kingbacker
|
Díky moc, tak to bych ho asi vycukával nekonečně dlouho, když tam jsou ještě dva. Já hledal, ale myslel jsem, že to už je jen nějaký patent od kola, jak jsou tam takové dvě obdélníkové dírky, jsem myslel, že to bude nějaký úchyt. Tak to si zajtra alebo v pondělí dám, a zároveň vyměním ty odstrašujuce šrouby z vyroby 
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
|
| 23.8.08, 22:02 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
deekay píše: prizivim sa na topicu: da sa ten zadny naraznik licovat? zda sa mi ze u mna nepasuje presne dá sa tým že popriohýbaš plech ktorý ho drží.... kingbacker píše: Díky moc, tak to bych ho asi vycukával nekonečně dlouho, když tam jsou ještě dva. Já hledal, ale myslel jsem, že to už je jen nějaký patent od kola, jak jsou tam takové dvě obdélníkové dírky, jsem myslel, že to bude nějaký úchyt. Tak to si zajtra alebo v pondělí dám, a zároveň vyměním ty odstrašujuce šrouby z vyroby 
áno cez tie obdĺžnikové diery sa do tej štrbiny dá dostať k tej matke, keď zhodíš dole kolo a pozrieš sa na to zvnútra tak to pochopíš...
|
| 23.8.08, 22:05 |
|
 |
|
kingbacker
|
michalkatka píše: deekay píše: prizivim sa na topicu: da sa ten zadny naraznik licovat? zda sa mi ze u mna nepasuje presne dá sa tým že popriohýbaš plech ktorý ho drží.... kingbacker píše: Díky moc, tak to bych ho asi vycukával nekonečně dlouho, když tam jsou ještě dva. Já hledal, ale myslel jsem, že to už je jen nějaký patent od kola, jak jsou tam takové dvě obdélníkové dírky, jsem myslel, že to bude nějaký úchyt. Tak to si zajtra alebo v pondělí dám, a zároveň vyměním ty odstrašujuce šrouby z vyroby  áno cez tie obdĺžnikové diery sa do tej štrbiny dá dostať k tej matke, keď zhodíš dole kolo a pozrieš sa na to zvnútra tak to pochopíš...
Asi nejpodstatnější, co jsem se dozvěděl bylo, že to drží ještě dva šrouby  Zítra si užiju srandy
|
| 23.8.08, 22:16 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
michalkatka píše: dá sa tým že popriohýbaš plech ktorý ho drží...
ano, a v nárazníku se dají napilovat díry na šrouby, to taky umožní naladění
|
| 23.8.08, 22:23 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
On vůbec ten mechanismus s obdélníkovou matkou je proto, aby se to při nárazu vyháklo a nezmasilo to blatník, totéž vepředu.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 23.8.08, 23:23 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Nepér píše: On vůbec ten mechanismus s obdélníkovou matkou je proto, aby se to při nárazu vyháklo a nezmasilo to blatník, totéž vepředu.
Ano, a funguje to. Testoval jsem to opakovaně.
|
| 24.8.08, 09:02 |
|
 |
|
varok
|
Já mám taky vzadu i v předu asi centimetr mezeru mezi blatníkem a nárazníkem. Zkoušel jsem to nějak vycentrovat, ale nějak to bez úprav nejde.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 26.8.08, 19:55 |
|
 |
|
michalkatka
|
varok píše: Já mám taky vzadu i v předu asi centimetr mezeru mezi blatníkem a nárazníkem. Zkoušel jsem to nějak vycentrovat, ale nějak to bez úprav nejde.
však tam ten 1cm má byť, aj v predu aj v zadu...
|
| 26.8.08, 21:27 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
Nepér píše: On vůbec ten mechanismus s obdélníkovou matkou je proto, aby se to při nárazu vyháklo a nezmasilo to blatník, totéž vepředu.
Ono ale tenhle system uchyceni se mi vubec nelibi, protoze to nejde nikdy pohodlne odsroubovat. Vzdy do toho narazniku musis kopat, aby se to vyhaklo... Tohle jim proste frnklo konstrukterum stejene jako vymena spojkoveho lanka - za to bych je taky nakopal nekam...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 26.8.08, 22:53 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |