Plastové podběhy na Favorita
| Autor |
Zpráva |
|
Vitezslav
|
Pořád přemejšlím jestli ano,nebo ne.Mám nově udělaný lemy a nechce se mi do nich vrtat.Koukal jsem u Autokelly je mají za jeden kus 199 Kč.To docela jde.
Ještě by mě zajímalo jak seděj.
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
| 11.9.07, 17:50 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
barton
|
Vitezslav píše: Pořád přemejšlím jestli ano,nebo ne.Mám nově udělaný lemy a nechce se mi do nich vrtat.Koukal jsem u Autokelly je mají za jeden kus 199 Kč.To docela jde. Ještě by mě zajímalo jak seděj.
vůbec neváhej.Já je mám na fávu od tý doby co sem ho koupil.Stály mě litr.Mělo to prorezlý držáky tlumičů v kufru.Když jsem zadní po 3 letech sundal před odvozem ke klempíři,tak tam byl jenom prach.Absolutní spokojenost.Čekal sem to horší.Hlavně pořádně vymejt vapkou,ošetřit, mám to chycený šroubama,díry vyplněný vazelínou.
Jinak nepér to popisuje dobře s tou horkovzdušnou pistolí,ví o co jde 
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
| 21.10.07, 17:58 |
|
 |
|
Vitezslav
|
Já už je tam taky mám.Ale nechytal jsem je vůbec k lemům tak snad nevypadnou.Dal jsem vruty jenom na vnitřní plochu (kolem tlumičů) a k prahům tak snad to neulítne.šrouby jsem před zašroubováním namáčel do resistinu.Tak uvidím jak to vydrží. 
|
| 21.10.07, 18:05 |
|
 |
|
barton
|
Vitezslav píše: Já už je tam taky mám.Ale nechytal jsem je vůbec k lemům tak snad nevypadnou.Dal jsem vruty jenom na vnitřní plochu (kolem tlumičů) a k prahům tak snad to neulítne.šrouby jsem před zašroubováním namáčel do resistinu.Tak uvidím jak to vydrží. 
joo ja je taky mam chyceny jenom u tlumičů asi na 3 šroubech (zadní),přední za zástěrky,šusplech u motoru a u tlumičů a drží to už léta,nejrychlejc to jelo 140 a vydrželo 
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
| 21.10.07, 18:35 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Před zimou se ještě chystám na zadní... snad příští víkend.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 21.10.07, 19:42 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
Nepér píše: Před zimou se ještě chystám na zadní... snad příští víkend.
nejvyšší čas....  :D:D:D, já snad tenhle tejden dodělám nárazníky, zejtra spodek, tak snad příští tejden by to tam taky mohlo padnout  :D:D
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 21.10.07, 20:15 |
|
 |
|
Radek19_ae
Registrován: 25.6.08, 13:13 Příspěvky: 400 Bydliště: u Hostýnských vrchů
|
Vitezslav píše: Pořád přemejšlím jestli ano,nebo ne.Mám nově udělaný lemy a nechce se mi do nich vrtat.Koukal jsem u Autokelly je mají za jeden kus 199 Kč.To docela jde. Ještě by mě zajímalo jak seděj.
Hele do lemů nic vrtat nemusíš, já si kupil na aukru celou sadu za 480 Kč, sice je to polák, ale pěkně padne pomocí takových cvoků až pod lem. Přichycení je M6 šroubama okolo tlumičů jak říkaj ostatní chlapi a šroubem u lapače.A plastovej podběh jsem spojil s nárazníkem pomocí samořezky. Sedí a drží krásně.
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
| 28.8.08, 11:51 |
|
 |
|
Radek19_ae
|
Sorry, teď jsem si uvědomil že máš fávo  já psal o feldě
|
| 28.8.08, 11:52 |
|
 |
|
NOVON
Registrován: 15.7.08, 21:08 Příspěvky: 1841 Bydliště: KOPŘIVNICE
|
Jj,ty plast podběhy jsou perfektní věc.Kdysi jsem je měl na feldě.Po nátěru podvozku jsem je tam dal,uběhly 2 roky a já znovu chtěl stříkat podvozek.Po opětovném sundání podběhů jsem čuměl,nátěr pod těmi podběhy byl jako bych to zrovna natřel,ani bordel tam nebyl:-)..Měl jsem je ještě zasilikované kolem lemů transparentním neutrálním silikonem,ale to asi není nutné..prostě jsem si vyhrál.. 
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 28.8.08, 12:42 |
|
 |
|
Radek19_ae
|
NOVON píše: Jj,ty plast podběhy jsou perfektní věc.Kdysi jsem je měl na feldě.Po nátěru podvozku jsem je tam dal,uběhly 2 roky a já znovu chtěl stříkat podvozek.Po opětovném sundání podběhů jsem čuměl,nátěr pod těmi podběhy byl jako bych to zrovna natřel,ani bordel tam nebyl:-)..Měl jsem je ještě zasilikované kolem lemů transparentním neutrálním silikonem,ale to asi není nutné..prostě jsem si vyhrál.. 
jj akorát škoda, že jsem je tam dal tperve minulej víkend  a čím jsi to natíral??já to vzal rezistinem a myslím, že to chvilku vydrží. Jinak ten silikon není vůbec špatnej nápad, ale mě to sedí celkem krásně, a i když se tam dostane trochu vody nebo nedejbože soli, tak je tam REZISTIN 
|
| 28.8.08, 13:04 |
|
 |
|
Vitezslav
|
Tak uz jsem s nima nalítal hafo km a držej perfektně.Hlavně když slyšíš jak občas prolítne podběhem kamínek,máš dobrej pocit že tam jsou. 
|
| 28.8.08, 16:23 |
|
 |
|
NOVON
Registrován: 15.7.08, 21:08 Příspěvky: 1841 Bydliště: KOPŘIVNICE
|
RADEK19: Myslím,že jsem ty podběhy natíral BODY 930..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 29.8.08, 13:46 |
|
 |
|
mazhor
Registrován: 6.10.07, 16:30 Příspěvky: 269 Bydliště: Lomnice, okr. Brno-venkov
|
ty podbehy sou dobry uz z toho duvodu, ze i kdyz mas podbehy vytreny rezistinem, nebo jinym asfaltovym bordelem, tak se ti v kapsach nahore v prednich blatnicich a ve spoji blatnik - podbeh stale drzi vlhkost a pak to hnije. Ja sem si na facko taky koupil plastovy podbehy,jsou to asi polaci, staly me cca 500kc vsechny 4 u nas v mototechne. Prichytil jsem je trhacima nytama prez podlozku. 2 mam za kolem na podbehu, 2 v prednim umelohmotnym narazniku a jednim je to prichyceny k zasterce, kolem lemu je to chyceny za 2 packy co jsou na podbehu, trochu sem doladil horkovzduskou pripadny skviry a jeste sem to prilepil transparentnim silikonem. Takze v lemu neni ani jedna dira. Myslim ze to nevypada nehur, a hlavne tam nelita zadny blato,voda, sul a sterk. V zadu se to taky vyplati, hlavne kvuli tomu ze jsou zakryty domky tlumicu, ktery ve spojich jsou snad zhnily uz z vyroby. Uchyceni provedeny obdobne jak na predku.
_________________ Škoda 125L, r.v. 89 na LPG
Škoda Favorit 136L, r.v. 90 na LPG
Jawa 350/640, r.v. 1992
Jawa 250/559, r.v. 1966
Aprilia Pegaso 650, r.v. 1998
|
| 29.8.08, 14:39 |
|
 |
|
Reklama
|