Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 18.6.26, 20:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Výfukové zplodiny v autě 
Autor Zpráva

Příspěvek Výfukové zplodiny v autě
zdravím, mám fáčko 91, mám problém se zplodinami. Pokud otveřnu okno (přední či zadní) dochází na zadních sedadlech k hromadění výfukových plynů. Jde to směrem od zavazadlového prostoru. Po chvilce je to smrad docela veliký. Pokud probíhá jen přirozená ventilace zkrze průduchy jenom násávím i přes ventilátor nic není cítit.(a okna zavřená) Auto není žádná rezavá plečka. Podlahy kufr atd bez žádných prorezvělých děr. Výkuf přední i zadní díl nový. Těsnění mezi částmi výfuku bez podcházení. Zkoumali jsem to s otcem ten všechny možné díry a záhyby zkusmo zacpal. Ve vzetku mi táta vyplnil mezi podběhy a blatníky vše pur pěnou. Nic nepomáhá. Objevilo se to na jednou. Asi týden po co jsem měnil přední část výfuku za motorem za nový. ( známý ze servisu pak celý výfuk kontroloval a je prý vše naprosto v pořádku). Už nevím co s tím. Nenapadá Vás něco? Díky.

9.3.06, 00:28
Příspěvek Reklama

Příspěvek Re: Výfukové zplodiny v autě
pikolik píše:
zdravím, mám fáčko 91, mám problém se zplodinami. Pokud otveřnu okno (přední či zadní) dochází na zadních sedadlech k hromadění výfukových plynů. Jde to směrem od zavazadlového prostoru. Po chvilce je to smrad docela veliký. Pokud probíhá jen přirozená ventilace zkrze průduchy jenom násávím i přes ventilátor nic není cítit.(a okna zavřená) Auto není žádná rezavá plečka. Podlahy kufr atd bez žádných prorezvělých děr. Výkuf přední i zadní díl nový. Těsnění mezi částmi výfuku bez podcházení. Zkoumali jsem to s otcem ten všechny možné díry a záhyby zkusmo zacpal. Ve vzetku mi táta vyplnil mezi podběhy a blatníky vše pur pěnou. Nic nepomáhá. Objevilo se to na jednou. Asi týden po co jsem měnil přední část výfuku za motorem za nový. ( známý ze servisu pak celý výfuk kontroloval a je prý vše naprosto v pořádku). Už nevím co s tím. Nenapadá Vás něco? Díky.

Kamarátovi niečo podobné robilo vadné tesnenie na výfuku medzi zvodmi z hlavy a prvým dielom výfuku, neviem kade to šlo do kabíny, ale výmena pomohla. pri naštartovanom motore skús rukou či to tam fúka a pozor nepopál sa...

9.3.06, 00:39
Příspěvek 
Asi to opravdu bude foukat u toho pružného spoje mezi kalhotama a středním dílem, s tou pěnou to není dobrý nápad, bude ti tam někde kondenzovat vlhkost, která nemůže odejít a bude to tam hnít.

9.3.06, 10:07

Příspěvek PUR pěna
PUR pěnou zoufalci opravují díry v prazích apod. Problém je v tom, že relativně rychle pěna začne nasávat vodu. Není moc dělana na podmínky, které se vyskytujé na podvozku auta.

9.3.06, 11:08
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]