Re: Výfukové zplodiny v autě
pikolik píše:
zdravím, mám fáčko 91, mám problém se zplodinami. Pokud otveřnu okno (přední či zadní) dochází na zadních sedadlech k hromadění výfukových plynů. Jde to směrem od zavazadlového prostoru. Po chvilce je to smrad docela veliký. Pokud probíhá jen přirozená ventilace zkrze průduchy jenom násávím i přes ventilátor nic není cítit.(a okna zavřená) Auto není žádná rezavá plečka. Podlahy kufr atd bez žádných prorezvělých děr. Výkuf přední i zadní díl nový. Těsnění mezi částmi výfuku bez podcházení. Zkoumali jsem to s otcem ten všechny možné díry a záhyby zkusmo zacpal. Ve vzetku mi táta vyplnil mezi podběhy a blatníky vše pur pěnou. Nic nepomáhá. Objevilo se to na jednou. Asi týden po co jsem měnil přední část výfuku za motorem za nový. ( známý ze servisu pak celý výfuk kontroloval a je prý vše naprosto v pořádku). Už nevím co s tím. Nenapadá Vás něco? Díky.
Kamarátovi niečo podobné robilo vadné tesnenie na výfuku medzi zvodmi z hlavy a prvým dielom výfuku, neviem kade to šlo do kabíny, ale výmena pomohla. pri naštartovanom motore skús rukou či to tam fúka a pozor nepopál sa...