|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
tornad
|
 Vrzání přístrojovky
Ahoj,
nemáte někdo zkušenosti s vrzáním přístrojovky u Fabie. Zkoušel jsem to celé prostříkávat silikonovým olejem, ale bez efektu. Neexistuje na to náký fígl či nezbývá než to rozebrat a zjistit, kde se to tře.
Díky za odpověď
|
| 20.6.09, 10:59 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
no...tetce to vrzalo někde u spolujezdce, tak sem do toho jebnul rukou a je klid... 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 20.6.09, 17:57 |
|
 |
|
tornad
|
Ondras83 píše: no...tetce to vrzalo někde u spolujezdce, tak sem do toho jebnul rukou a je klid... 
To je dobrý řešení  No mě to leze docela na nervy jak jsem psal olej nezabírá a fyzický násilí taky ne 
|
| 20.6.09, 18:44 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
Registrován: 5.10.08, 18:43 Příspěvky: 2704 Bydliště: olomoucký kraj
|
tornad píše: Ondras83 píše: no...tetce to vrzalo někde u spolujezdce, tak sem do toho jebnul rukou a je klid...  To je dobrý řešení  No mě to leze docela na nervy jak jsem psal olej nezabírá a fyzický násilí taky ne 
a to tě vrže vrže přístrojovka nebo palubovka ?? popřípadě na jakém místě pokud to jde poznat ....
_________________ #2580 fávo 135 LSe - Get Hard
|
| 20.6.09, 19:42 |
|
 |
|
tornad
|
hardb píše: tornad píše: Ondras83 píše: no...tetce to vrzalo někde u spolujezdce, tak sem do toho jebnul rukou a je klid...  To je dobrý řešení  No mě to leze docela na nervy jak jsem psal olej nezabírá a fyzický násilí taky ne  a to tě vrže vrže přístrojovka nebo palubovka ?? popřípadě na jakém místě pokud to jde poznat ....
Spíše palubovka. Místo je hodně těžko určit zdá se mi, že pokaždé je to na jiném místě.
|
| 21.6.09, 15:01 |
|
 |
|
Lukasula
|
 Re: Vrzání přístrojovky
tornad píše: Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s vrzáním přístrojovky u Fabie. Zkoušel jsem to celé prostříkávat silikonovým olejem, ale bez efektu. Neexistuje na to náký fígl či nezbývá než to rozebrat a zjistit, kde se to tře.
Díky za odpověď ahoj,silikon na palubku není moc dobrý,stříkal jsem to taky a bylo to ještě horší.Jsou to nějaký spešl plasty.Zkusil bych glycerín.
_________________ Škoda Felície 1.3MPi, 50kw, r.v. 2001
KÁŽDÉ AUTO MÁ SVÉ MOUCHY, ALE TO MOJE JE JAK MUCHOLAPKA
|
| 22.6.09, 08:27 |
|
 |
|
Lukasula
|
_________________ Škoda Felície 1.3MPi, 50kw, r.v. 2001
KÁŽDÉ AUTO MÁ SVÉ MOUCHY, ALE TO MOJE JE JAK MUCHOLAPKA
|