|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
CrazyMan
|
existují i spreje na dutiny od firmy MoTip  takže žádné pistole netřeba
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
| 24.5.10, 14:58 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
varok
|
Promiň Ondráš, asi jsem to špatně napsal. 5.dveře na mém fáčku byly opravené a nastříkané asi nějakým Bodyčkem šedé barvy. To je po zaschnutí ale tvrdé jako kámen. To jsem myslel. Nemám s tím zkušenosti, tak jsem se ptal, jak to drží apod. Viděl jsem párkrát jen Bodyčko na podvozky, ale to černé, které i po uschnutí zůstává pružné jako asfalt, nebo tak něco. To šedé Bodyčko se stříká takovou jakoby velkou fixírkou. To není problém, půjčím si to od jednoho známého. Já jsem vždycky opravované místa stříkal tím jakoby bodyčkem od Motipu, ale to není ono. Teď jak si budu vyvařovat fáčko si chci prahy a některé místa vystavené zvýšenému oděru nastříkat tím šedým Bodyčkem.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 25.5.10, 08:22 |
|
 |
|