| Autor |
Zpráva |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
všechno
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 7.7.10, 21:39 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Radek19_ae
Registrován: 25.6.08, 13:13 Příspěvky: 400 Bydliště: u Hostýnských vrchů
|
tak já budu pokračovat, chystám na lak kola, budu dávat bílou na disky. Kolik koupit barvy?Jsou to origo disky 13x4,5
a dát jenom akryl nebo to pak vzít ještě bezbarvým lakem? Ještě jsem slyšel o barevným laku, že se nedává báze (akryl) ale rovnou na plnič se hodí dvě vrstvy barevnýho laku.
Díky...
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
| 8.9.10, 10:58 |
|
 |
|
varok
|
Jsou i nějaké speciál laky se zvýšenou odolností proti poškrábání a bezbarvý lak není potřeba, ale jsou hrozně drahé. Jinak bych je obrousil, dal stříkací kit, popř. jen plnič. Podle toho jak zvládneš přípravu a lak. Pokud bude obyčejný lak, dal bych minimálně jednu vrstvu bezbarvého laku, raději ale více.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 9.9.10, 11:44 |
|
 |
|
Radek19_ae
|
kola mám nachystána, čekám jestli bude ještě tepleji, jinak budu muset zatopit v druhé garáži. Budu dávat určitě dvě vrstvy plniče. Měl jsem v plánu dát 3vrstvy barvy a hotovo. Ten lak tam bude spíš jen jako ochraná vrstva ale tož dám ho tam. Sundal jsem závaží, ať to mám pod nima, stejně kola potřwbuju převážit. ALe sem slyšel, že to závaží nebude na laku držet, tož nevím. No a kolik teda cca té barvy?? budu dělat i vnitřek disku, néé jak někdo že stříká jen vnějšek.
Díky
|
| 9.9.10, 12:06 |
|
 |
|
varok
|
Zase otázka na nic. Takhle od boku ti nikdo neporadí. Záleží hlavně na tom, jak umíš šetřit nebo plítvat barvou. Někomu bude stačit 1dl na disk a někomu 0,5l na jeden disk.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
Naposledy upravil varok dne 11.9.10, 12:25, celkově upraveno 1
|
| 10.9.10, 13:10 |
|
 |
|
Radek19_ae
|
jak na nic??  tak třeba na střechu a oba C sloupky stačilo 5deci. Počítal jsem to tak, že bych mohl s půllitrem barvy vyjít no a lak s tužidlem mi ještě nejakej zbyl od minula.
|
| 10.9.10, 13:45 |
|
 |
|