|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Zbyněk
|
 Barva Solitaire
Čus,potřeboval bych jestli někdo neví,jaké je číslo barvy Favorit akční model Solitaire abych si podle toho mohl opatřit barvu na opravu škrábanců,jeden kámoš kterej dělá v autolakovně už tři čtvrtě roku není schopen to zjistit .Dík za případné odpovědi.
|
| 8.4.06, 17:04 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jirka
|
 Re: Barva Solitaire
Zbyněk píše: Čus,potřeboval bych jestli někdo neví,jaké je číslo barvy Favorit akční model Solitaire abych si podle toho mohl opatřit barvu na opravu škrábanců,jeden kámoš kterej dělá v autolakovně už tři čtvrtě roku není schopen to zjistit .Dík za případné odpovědi.
Mrkni se to velkýho TP 
|
| 8.4.06, 20:23 |
|
 |
|
Zbyněk
|
Jirka píše: Zbyněk píše: Čus,potřeboval bych jestli někdo neví,jaké je číslo barvy Favorit akční model Solitaire abych si podle toho mohl opatřit barvu na opravu škrábanců,jeden kámoš kterej dělá v autolakovně už tři čtvrtě roku není schopen to zjistit .Dík za případné odpovědi. Mrkni se to velkýho TP 
Ať jsem hedal,jak jsem hledal tak ve velkým TP jsem to nenašel.
|
| 12.4.06, 11:16 |
|
 |
|
krf
|
Zbyněk píše: Jirka píše: Zbyněk píše: Čus,potřeboval bych jestli někdo neví,jaké je číslo barvy Favorit akční model Solitaire abych si podle toho mohl opatřit barvu na opravu škrábanců,jeden kámoš kterej dělá v autolakovně už tři čtvrtě roku není schopen to zjistit .Dík za případné odpovědi. Mrkni se to velkýho TP  Ať jsem hedal,jak jsem hledal tak ve velkým TP jsem to nenašel.
Nech si to nabíchat, protože barva so je v techničáku by čersvtá vypadala jinak než 13 let starý lak
Ja dal za 3 deci barvy s tvrdidlem asi 450 korun 
_________________ brouk pytlík-všechno znám, všechno vím, všude jsem byl
|
| 14.4.06, 08:00 |
|
 |
|
Šemik
|
krf píše: Zbyněk píše: Jirka píše: Zbyněk píše: Čus,potřeboval bych jestli někdo neví,jaké je číslo barvy Favorit akční model Solitaire abych si podle toho mohl opatřit barvu na opravu škrábanců,jeden kámoš kterej dělá v autolakovně už tři čtvrtě roku není schopen to zjistit .Dík za případné odpovědi. Mrkni se to velkýho TP  Ať jsem hedal,jak jsem hledal tak ve velkým TP jsem to nenašel. Nech si to nabíchat, protože barva so je v techničáku by čersvtá vypadala jinak než 13 let starý lak  Ja dal za 3 deci barvy s tvrdidlem asi 450 korun 
3 deci? To neni zrovna moc. Kolik barvy je cca třeba na přestříkání Škodovky když ji chceš stříkat i zevnitř a ne jen jako někdo zvenku? V budoucnu mě to čeká, takže bych chtěl mít nějakou představu
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 14.4.06, 08:05 |
|
 |
|
Roman
|
zalezi na lakyrnikoj, jakej je to profik - profikoj stacej 2 litry neredeny barvy, ale kup si radsi 3 litry, at mas jistotu - do toho prijde 1/2 tuzidla a zhruba 1/4 redidla - nekupuj to, ktery ti doporucej - budou ti nutit origos redidlo, ale to je dost drahy - pouzij nitro nebo aceton - je to skoro to samy (ale nejdriv to vyskousej na malym mnozstvy - vyjmecne se muze stat, ze by se to srazilo - ale skodovacky akrylaty by to nemely delat
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
| 14.4.06, 08:50 |
|
 |
|
Bukaj
|
Roman píše: zalezi na lakyrnikoj, jakej je to profik - profikoj stacej 2 litry neredeny barvy, ale kup si radsi 3 litry, at mas jistotu - do toho prijde 1/2 tuzidla a zhruba 1/4 redidla - nekupuj to, ktery ti doporucej - budou ti nutit origos redidlo, ale to je dost drahy - pouzij nitro nebo aceton - je to skoro to samy (ale nejdriv to vyskousej na malym mnozstvy - vyjmecne se muze stat, ze by se to srazilo - ale skodovacky akrylaty by to nemely delat
A na kolik to tak vyjde peněz?
S prací, popř. bez práce.
Taky mne to čeká 
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde...  Škoda 742 Forever Team
|
| 14.4.06, 17:07 |
|
 |
|
Roman
|
no solitaire je metalyza - zalezi od jaky to vemes firmy - nejlepsi jsou PPG nebo HERBERTS (pouzivala je skodovka na felicie a dal) - od levnejsiho vyrobce vyjde litr metalyzyzhruba na 1200 kc + lak (ten nevim kolik) - tuzidlo stoji tak zhruba 500/l - prace - lakyrnik si bere zhruba 1000 za dil - takze hromada penez
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
| 18.4.06, 14:16 |
|
 |
|
Lukas
Registrován: 29.1.06, 19:18 Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
no já jsem na podzim nechával opravovat Rapida po takovem slušném ťukanci na pravy přední roh a tak sem si řekl že při jednom když už tam to auto bude stát, nechám udělat i zadní lemy a vyměnit přední blatníky, nastříkat krásnou červenou barvou, vystříkat dutiny a nastříkat podvozek na zimu.
Byl sem po znamosti doporučeny k jednomu typkovi u ktereho sem to auto mel 3 tydny (tahlo se to jako rok) a všechno tohle mě vyšlo kolem 13000,-
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
| 18.4.06, 16:26 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|