Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 20:58

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Strešný nosič na FELÍCIU 
Autor Zpráva

Příspěvek Strešný nosič na FELÍCIU
Potrebujem poradiť, ako sa montuje strešný nosič na FELÍCIU kombi,
ide o 2 priečne nosníky, ku ktorým sa potom montujú ostatné nosiče.
Vopred ďakujem všetkým čo sa ozvú. MiroMo

8.3.07, 14:39
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Jsou na to takový speciální "hmoždinky", které se speciálníma "kleštěma" uchytí do předvrtaných děr ve střeše... :roll:
Takže buď servis, nebo někdo, kdo má tenhle nástroj... :wink:

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

8.3.07, 19:56
Profil ICQ

Příspěvek 
jestli se nepletu tak by to měla být taková závitová vložka kterou našroubuješ na spešl kleště a v podstatě ji v díře rozmáčkneš jako trhací nýt ale s tím rozdílem že ti v ní zůstane závit no a pak už jen našroubovat hagusy, takže asi autorizovanej servis

8.3.07, 20:04
Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:
jestli se nepletu tak by to měla být taková závitová vložka kterou našroubuješ na spešl kleště a v podstatě ji v díře rozmáčkneš jako trhací nýt ale s tím rozdílem že ti v ní zůstane závit no a pak už jen našroubovat hagusy, takže asi autorizovanej servis

já jsem si to označil, předvrtal a dal tam šestky samořezy a trochu silikonu, asi před šesti lety, jezdí stím inseminátor a tahá na tom rakev a drží to měl jsem ho tu v pátek výfuk, jinak ty šrouby nebo zatrhávací hmoždinky, mají jen ve škodovce miloš

11.3.07, 13:24

Příspěvek 
Nemůžu sehnat ty spešl kleště na maticové nýty pro montáž hagusů, nepřidělával jste je náhodou někdo pomocí šroubů a matky? Tím myslím provrtat a zespoda dát pod tapecírunk matku. Nebo neměl jste někdo s hagusama, sundanej tapecírunk stropu, jak tam vycházejí ty nejty, dá se k nim dostat nebo jsou v tom rohovém vystužení střechy?

29.8.07, 21:16
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Feliciemann píše:
Nemůžu sehnat ty spešl kleště na maticové nýty pro montáž hagusů, nepřidělával jste je náhodou někdo pomocí šroubů a matky? Tím myslím provrtat a zespoda dát pod tapecírunk matku. Nebo neměl jste někdo s hagusama, sundanej tapecírunk stropu, jak tam vycházejí ty nejty, dá se k nim dostat nebo jsou v tom rohovém vystužení střechy?

uvidíš sám všechno tu máš napsáno pokud to chceš moc odborně tak to nářadí nejdeš jedině ve škodovce, a co máš za auto tapec je u fáčka a u feldy je plato to musíš stělat komlet jinak ho zničíš, minulý týden jsem dělal STk tomu inseminátorovi shodou okolností hágusy pořád drží na samořezkách už nevím asi pětky jsem tam dal miloš

29.8.07, 21:41

Příspěvek 
Co takhle použít nanýtovací matky co se používají v letadlech? Pokud vím tak existuje typ který se dá nasunout do díry i zvenku a rovněž nýtovacíma kleštěma zvenku zanýtovat....to by mohlo být dobré

30.8.07, 11:17
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
Co takhle použít nanýtovací matky co se používají v letadlech? Pokud vím tak existuje typ který se dá nasunout do díry i zvenku a rovněž nýtovacíma kleštěma zvenku zanýtovat....to by mohlo být dobré

Ty maticové nýty mám, ale nemám na ně kleště a nechci sundavat tapecírunk, abych zjistil, že se tam zespod nedostanu.

30.8.07, 14:33
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Feliciemann píše:
cyz píše:

Ty maticové nýty mám, ale nemám na ně kleště a nechci sundavat tapecírunk, abych zjistil, že se tam zespod nedostanu.

no právě ty kleště třeba kleště na sdělávání hadic stojí 1700,- kč, ta na ty matky je někde sehnat to nebude jen tak miloš

30.8.07, 18:05
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]