Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.6.26, 22:29

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Tapec střechy 
Autor Zpráva

Příspěvek Tapec střechy
Tak se dostávám k řešení Rapidova problému s tapecem střechy - vzadu u horního kraje zadního okna mi odstává tapecíruňk střechy :? a celkem krutě :twisted:

Původní majitel ho pro mě z neznámých příčin trochu přiřízl nožem :shock: a pak ho lepil ke střeše epoxidem :twisted: celý to zamatlal škoda mluvit. Ovšem ono to nedrží... Když ho zkusím zastrkat pod rantl gumy tak stejně vypadne, zkusil jse¨m ho ke střeše nalepit vteřinákem, oboustranou lepící páskou ale ne. Nedrží :twisted:

Jak ho tam přichytit? Na pohled je to celkem fuj...
Není uřízlý moc, jen maličko.

Dík

4.8.07, 15:05
Příspěvek Reklama

Příspěvek Re: Tapec střechy
Šemik píše:
Tak se dostávám k řešení Rapidova problému s tapecem střechy - vzadu u horního kraje zadního okna mi odstává tapecíruňk střechy :? a celkem krutě :twisted:

Původní majitel ho pro mě z neznámých příčin trochu přiřízl nožem :shock: a pak ho lepil ke střeše epoxidem :twisted: celý to zamatlal škoda mluvit. Ovšem ono to nedrží... Když ho zkusím zastrkat pod rantl gumy tak stejně vypadne, zkusil jse¨m ho ke střeše nalepit vteřinákem, oboustranou lepící páskou ale ne. Nedrží :twisted:

Jak ho tam přichytit? Na pohled je to celkem fuj...
Není uřízlý moc, jen maličko.

Dík

Já jsem to na stopětce přilepil ke stropu Chemoprénem a docela to drží ale celý ten tapec se zkroutil a udělaly se na něm fleky takže to vypadá dost blbě a nedoporučuju to. Možná se tu najde nějaký čalouník a poradí ti, kdyby ne tak na tebe budu myslet a zeptám se kámoše ten to umí, dělal si na škodárně celé čalounení celé sám a vůbec není poznat že by to dělal amatér tak možná poradí

4.8.07, 15:25
Profil ICQ

Příspěvek 
Dík :wink:

4.8.07, 15:28

Příspěvek 
Nevim jak je to v rapidu ale kdyz sem na jednom favorite prehazoval kastlu tak sem to taky lepil chemoprenem (teda jen tam kde to bylo pod tema gumama a drzi vpohode. Ale kdyz to das primo tam kde to bude na ocich tak to mozna vazne zezloutne.

4.8.07, 19:35

Příspěvek 
My jsme to na Červenou taky lepily chemoprénem a drží v pohodě. Je to ale schované pod gumou, tak nevím jestli to žloutne.

4.8.07, 21:05
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Pokud se dostane chemopren na stropovici tak to nechá úpo sobě jasnou stopu nevim jestli zrovna přímo žlutou ale nějaká taková divná vyblitá barva tam zůstane takže nejlépe mazat jen ty plochy co jsou pod gumama a buď hned bouchat gumy nebo seber doma mámě nebo manželce kolíčky a pochytej to kolíčkama. Nevim jaký máte zkušenosti s natahováním, já vyzkoušel všechny varianty (ze předu ze zadu z prostřed) a výsledek byl vždy stejný a hlavně hodně uspokojivý. Pro rejpaly: myslím tím natahování stropovice, nic jinýho :lol: :lol: :lol:

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

4.8.07, 22:16

Příspěvek 
Tak sem to dneska přilepil (po 1 a 1/2 měsíci, celkem rychlost ne 8) ) tim chemoprénem extrém, zdá se že drží :wink:

Nějaká stopa tam po něm je, ale vzhledem k celkovému vzhledu tapecu je mi to uplně jedno :lol:

Takže dik za rady a nechť to drží :)

17.9.07, 19:28
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]