Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 02:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 Lakování 
Autor Zpráva

Příspěvek Lakování
já jsem teda nikdy na stříkání aut nebyl ale když objednám namíchanou akril barvu tak to problem není je k tomu ředidlo i tužidlo jen jsem nikde nepřišel na to jakej poměr ředidla a tužidla do určitýho množství barvy, kdybych třeba koupil samotnou barvu. Vždycky když jsem chtěl něco fouknout tak prostě vše od oka aby barva byla při míchání jak mlíko no a většinou to vyšlo ale je to prostě takový míchání od oka, je na to nějaká odměrka nebo finta nebo něco? Jinak tlakem jedu nějakejch 3-4 atm

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

30.9.07, 21:03
Příspěvek Reklama

Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
na tohle kupuju rovnou namíchaný spreje :wink: je to "čistá práce" :lol:

30.9.07, 21:14
Profil ICQ

Příspěvek 
Jo tak spreje to jsem vzdal to je pro mě uplný neštěstí.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

30.9.07, 21:21

Příspěvek 
A když stříkám sprejem, jakou "techniku" by ste doporucili? Jen at mám aspon malou sanci na uspech :roll: mam namysli neco jako strikej treba z 30cm pomale pohyby a malou vrstvu....dik :lol:

30.9.07, 21:25

Příspěvek 
venca.m píše:
A když stříkám sprejem, jakou "techniku" by ste doporucili? Jen at mám aspon malou sanci na uspech :roll: mam namysli neco jako strikej treba z 30cm pomale pohyby a malou vrstvu....dik :lol:

Odpovedel sis sam co jeste dodat?? :lol:

30.9.07, 21:33

Příspěvek 
DRYVER píše:
venca.m píše:

Odpovedel sis sam co jeste dodat?? :lol:

Jako fakt? To sem jenom tak kecnul :lol: Ale to udela takovou tu mlhu...co s tim?

1.10.07, 08:04

Příspěvek 
venca.m píše:
Jako fakt? To sem jenom tak kecnul :lol: Ale to udela takovou tu mlhu...co s tim?

hlavne to strikat v chladu a tam kde neni pruvan...sprej schne silene rychle a neslije se do jedne vrstvy

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

1.10.07, 10:40
Profil ICQ

Příspěvek 
Zlievanie nieje dolezite, nakoniec to nalestis lestenkou. Ak sa budes snazit dosiahnut zlievanie, bude to stekat! Zvlast prve vrstvy nastriekat co najtensie a nechat zaschnut.

1.10.07, 13:12
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Lakování
Kristensen píše:
já jsem teda nikdy na stříkání aut nebyl ale když objednám namíchanou akril barvu tak to problem není je k tomu ředidlo i tužidlo jen jsem nikde nepřišel na to jakej poměr ředidla a tužidla do určitýho množství barvy, kdybych třeba koupil samotnou barvu. Vždycky když jsem chtěl něco fouknout tak prostě vše od oka aby barva byla při míchání jak mlíko no a většinou to vyšlo ale je to prostě takový míchání od oka, je na to nějaká odměrka nebo finta nebo něco? Jinak tlakem jedu nějakejch 3-4 atm

co se týče tužidla tak je to nelépe podle druhu barvy řekneš co máš a koupíš v míchárně tam ti řeknou i poměr a s ředidlem to je velmi složité udává se že bys tam neměl dát víc jak 10-15%, abys měl pořád stejnou barvu tak musíš mít průtokoměr v podstatě malá nálevka nabereš a dírkou vytéká koupíš v profi potřebách, já jsem si ji udělal sám z flašky od léků na drátě co proteče za víc jak 15 vteřin je husté a méně jak 15 vteřin je řídké, na tu dobu jsem přišel dlouhodobým výzkumem, už mi dlouho nic nesteklo, bez tohoto měření to bylo různé hrůzné, trysku mám 1.4 tlak 4.5 atm nastavuji množství a plamen před střikem zdrsním povrch nasucho a utřu medovkou to je taková hadra co se na ni všechno lepí a musíš se dobře ofoukat nebo si kup kombinézu za tři kila miloš

1.10.07, 13:39

Příspěvek 
U akrylátů co jsem používal ( MIPA NEBO BODY) TAK UDÁVAJ BARVA X TUŽIDLU 1:2 A 5 AŽ 10 % ŘEDIDLA.... U nás prodávají přímo kelímek na míchání barvy máš tam rysky a nemusíš nic odměřovat (poměr)

1.10.07, 18:33

Příspěvek 
Já mám vykoumanej hustoměr na barvu obyč tužku, ponořím do barvy jenom tu ostrouhanou část, musí mi skapnout čtyři kapky za sebou, jak zkapne víc stejně rychle po sobě, tak je to řídký a jak míň, tak hustý. Jinak spreje sou na ho**o, můžeš se s tím snažit sebevíc a při zastavování ti ta kravská tryska kolikrát prskne a můžeš to umývat.

1.10.07, 19:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
Drak píše:
Já mám vykoumanej hustoměr na barvu obyč tužku, ponořím do barvy jenom tu ostrouhanou část, musí mi skapnout čtyři kapky za sebou, jak zkapne víc stejně rychle po sobě, tak je to řídký a jak míň, tak hustý. Jinak spreje sou na ho**o, můžeš se s tím snažit sebevíc a při zastavování ti ta kravská tryska kolikrát prskne a můžeš to umývat.

já jsem to taky dělal na to kapání, ale ta nálevka je daleko přesnější a ty spreje to je zbytečná akce jedině míchané s tužidlem to je o něčem jiném, když ho dáš do ledničky vydrží až pět dnů v létě jsem dělal feldu červená romantická jeden sprej 4 dl super, co zmastíš přebrousíš 2000 a přeleštíš 3M dnes jsem ji měl na servis pěkná kára a to mně všichni prudili že je to na celolak nebo na vrakec miloš

2.10.07, 20:22
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 12 ]