Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 08:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
 Originální zkrášlení auta 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Jo jinak by mě zajímala taková věc... Po zimě budu muset něco udělat s výfukem. Určitě tam chci dát střední díl bez tlumiče od JP no a taky byc hrád laděnej výfuk, ale na to neejsou love...prej je dobrej z 1.9 no ale je to taky na combi? No abysste mě pochopili... budu to must měnit po zimě no a chtěl bych trocha lepší zvuk a výkon což by se trocha mohlo vyřešit tím středn dílem bez tlumiče no ale co ten zadní díl? Nemám peníze na nějakej soieta výfuk nebo tak.... Jen chci aby to bylo aspon trocha lepší než sériovka...Moc moc rád uvítám každičkou radu.... Moc si nemůžu dovolit jen tak zkoušet díly, které budou vyhovovat....

19.10.07, 03:26
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Hluchoň

Příspěvek 
DRYVER píše:
Vít Široký píše:
jako filc to nevypadá, spíš jako velmi hrubý molitan, má to černou barvu...jo, dává se to tam jak říkáš, akorát se omlouvám, na webu škodovky už to nejspíš není, ale v obchodech to snad ještě bude

No tak to vim vo co go. Ja to videl v bile barve (ale nevim zda tam bylo to aktivni uhlí) Nekde sem slysel ze pak min fouka ventilator, a ze se muze na prvni polohu rychlosti prepalit ten odpor kvuli nedostatcenemu chlazeni prave omezenym vzduchem. Co je na tom pravdy - nebo to je jen nejaky vymysl ...
tři roky mi to funguje, zrovna tak to 2×2 roky fungovalo tátovi na feliciích, nemám problém a fouká to dobře, zamlžený okno ofouknu spolehlivě do minuty, za jízdy nemusí ani větrák běžet, bohatě stačí jen náporové proudění

20.10.07, 17:26
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Jura píše:
Jo jinak by mě zajímala taková věc... Po zimě budu muset něco udělat s výfukem. Určitě tam chci dát střední díl bez tlumiče od JP no a taky byc hrád laděnej výfuk, ale na to neejsou love...prej je dobrej z 1.9 no ale je to taky na combi? No abysste mě pochopili... budu to must měnit po zimě no a chtěl bych trocha lepší zvuk a výkon což by se trocha mohlo vyřešit tím středn dílem bez tlumiče no ale co ten zadní díl? Nemám peníze na nějakej soieta výfuk nebo tak.... Jen chci aby to bylo aspon trocha lepší než sériovka...Moc moc rád uvítám každičkou radu.... Moc si nemůžu dovolit jen tak zkoušet díly, které budou vyhovovat....
tady k tomu jsem poněkud pesimistický, výkon ve výfuku bez sladění s motorem najdeš jen náhodou

20.10.07, 17:27
Profil ICQ

Příspěvek 
Nemusí se ten výkon zvětšit...ale nesmí se zmenšit!!!

20.10.07, 18:43
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký píše:
DRYVER píše:
Vít Široký píše:
jako filc to nevypadá, spíš jako velmi hrubý molitan, má to černou barvu...jo, dává se to tam jak říkáš, akorát se omlouvám, na webu škodovky už to nejspíš není, ale v obchodech to snad ještě bude

No tak to vim vo co go. Ja to videl v bile barve (ale nevim zda tam bylo to aktivni uhlí) Nekde sem slysel ze pak min fouka ventilator, a ze se muze na prvni polohu rychlosti prepalit ten odpor kvuli nedostatcenemu chlazeni prave omezenym vzduchem. Co je na tom pravdy - nebo to je jen nejaky vymysl ...
tři roky mi to funguje, zrovna tak to 2×2 roky fungovalo tátovi na feliciích, nemám problém a fouká to dobře, zamlžený okno ofouknu spolehlivě do minuty, za jízdy nemusí ani větrák běžet, bohatě stačí jen náporové proudění

No ale naporove chlazeni treba felicie nema. Tam pokud mas ovladani vetilatoru na "0" tak je klapka uzavrena a vzduch se do kabiny nedostane i kdybys tam mel sebevetsi nasavac. A kdyz otocis ovladanim jen trosku aby se klapka otevrela , tak uz se spina prvni poloha ventilatoru, a nastava "udajny problem" s tim prepalovanim odporu (myslim ze to tu psal Miloš)

21.10.07, 00:04

Příspěvek 
Jo a když tady byla řeč o těch mračítkách...Já teď se na to koukám na netu a ty mračítka mají ATEST 8 SD 1951 Takže bych to tak tragicky neviděl

21.10.07, 01:09
Profil ICQ

Příspěvek 
Jura píše:
Jo a když tady byla řeč o těch mračítkách...Já teď se na to koukám na netu a ty mračítka mají ATEST 8 SD 1951 Takže bych to tak tragicky neviděl

no...hele tvůj první tuning by měl vypadat takhle...dutiny, spodek a plastový podběhy..každá tuning kára má přeci podběhy lakovaný ve slonový kosti...to bys teda nemusel ale ty podběhy tam dej...jestli to stihneš ještě před zimou tak to tomu autu prospěje rozhodně víc než nějakej nasávač na kapotu...ten proužek je pěknej...kup kola a hned uvidíš co to udělá..ikdyž máš teda pěkný, ale bez pokliček ??...no nic :D, jo kdybys měl krátnou tak ti poradim...sportovní vzhled=bílí kola, ale máš kombi a tam by se ti mohli některý zaritý závodníci smát :D

21.10.07, 15:06
Profil ICQ

Příspěvek 
Jura píše:

tak ted si ten vyfuk soieta snad dovilit muzes protoze soieta udelala zimni akci 20%sleva

2.11.07, 12:41

Příspěvek 
rozby si predne sklo a uvidis ze budes neprehliadnutelny hlavne pre policajtov:-)

7.11.07, 17:40
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7