|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Jak slozit "zamecek" vnitrni vyklopne prihradky S1
| Autor |
Zpráva |
|
bakamx
|
 Jak slozit "zamecek" vnitrni vyklopne prihradky S1
Ahoj, kdyz sem tuhle zabral za prihradku u s120, zustal mi "zamecek" v ruce. Mam vlastni tlacitko, zobacek kterej zabranuje aby se schranka neotvirala a tri perka z cehoz je mi jasny kam je dat jenom u jednoho. Neni mi jasny jak to slozit dohromady, a co jsem koukal do odborny literatury vsude se zminuje jenom ze tam ta prihradka je  Dekuji za pomoc
|
| 29.5.06, 17:38 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
zokot
Registrován: 10.1.06, 08:19 Příspěvky: 1311 Bydliště: okres Žďár nad Sázavou
|
Pokud ti zůstal v ruce tak může být po něm - jsou ulomený plastový rozlisovaný packy co jej drží. Kup nový a máš po problému.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
| 30.5.06, 06:12 |
|
 |
|
Šemik
|
Neni to problém opravit. Na ty pacičky, co se jim utrhul ten rozlisovanej konec uděláš závit M4. Vlastní zámek složíš tak, že tu jednu pružinu která je zřetelně jiná než ty dvě ostatní dáš pod tu packu která to drží zavřený a ty dvě ostatní se dávají dopředu, aby vraceli ten blbec za kterej taháš. Jejich místo uvidíš když se na vlastní zámek podíváš jakoby odzadu (patří po stranách, dávají se tam s mírnými obtížemi). No, a když to budeš mít složený tak zezadu našroubuješ dvě matičky M4 (lepší jsou nějaké nízké) Neutahovat na krev  Musíš přiměřeně, aby to nevázlo. No, a tim to je hotový. Funguje to dobře, už nám ten zámek takhle slouží dobré 3 měsíce 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 31.5.06, 14:02 |
|
 |
|
bakamx
|
 re
Dik, trosku sem se na tom vycukal ale uz sem mi to podarilo slozit, s tema matkama me to napadlo taky, ty dva "trny" mi tam zustali takze je na ne vrazim a hotovo. Diky za pomoc, jsem zauzlovan 
|
| 5.6.06, 15:57 |
|
 |
|
Šemik
|
Není zač, jsem rád že se ti to povedlo 
|
| 6.6.06, 06:58 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
těch pár korun za novej nestojí za ty nervy složit ten starej mě se to taky stalo chvilku sem se snažil to složit ale pak už sem byl na.......... tak sem sehnal celej komplet 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 23.7.06, 23:16 |
|
 |
|
Šemik
|
Nervy? Copak to je něco složitého poskládat 6 dílů? Já jsem si ten zámeček složil asi tak za 3 minuty, a funguje stále dobře. Zřejmě to není nějaká velká finanční zátež, koupit si nový, ale na druhou stranu je účelnější těch pár korun vrazit do něčeho, na čem automobil závisí (třeba kontakty do rozdělovače), nemyslíš 
|
| 24.7.06, 09:25 |
|
 |
|
Jarda S.
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Šemik píše: Nervy? Copak to je něco složitého poskládat 6 dílů? Já jsem si ten zámeček složil asi tak za 3 minuty, a funguje stále dobře. Zřejmě to není nějaká velká finanční zátež, koupit si nový, ale na druhou stranu je účelnější těch pár korun vrazit do něčeho, na čem automobil závisí (třeba kontakty do rozdělovače), nemyslíš 
to jo ale ta pružinka  tej se tam nechce
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 24.7.06, 19:42 |
|
 |
|
Šemik
|
Sadra17 píše: Šemik píše: Nervy? Copak to je něco složitého poskládat 6 dílů? Já jsem si ten zámeček složil asi tak za 3 minuty, a funguje stále dobře. Zřejmě to není nějaká velká finanční zátež, koupit si nový, ale na druhou stranu je účelnější těch pár korun vrazit do něčeho, na čem automobil závisí (třeba kontakty do rozdělovače), nemyslíš  to jo ale ta pružinka  tej se tam nechce
Myslíš ty dvě po straně? Těm se tam skutečně příliš nechce, chce to malý šroubováček nebo třeba injekční jehlu
|
| 25.7.06, 09:36 |
|
 |
|
Jarda S.
|
Šemik píše: Sadra17 píše: Šemik píše: Nervy? Copak to je něco složitého poskládat 6 dílů? Já jsem si ten zámeček složil asi tak za 3 minuty, a funguje stále dobře. Zřejmě to není nějaká velká finanční zátež, koupit si nový, ale na druhou stranu je účelnější těch pár korun vrazit do něčeho, na čem automobil závisí (třeba kontakty do rozdělovače), nemyslíš  to jo ale ta pružinka  tej se tam nechce Myslíš ty dvě po straně? Těm se tam skutečně příliš nechce, chce to malý šroubováček nebo třeba injekční jehlu
myslim tu v tom šoupátku
|
| 25.7.06, 10:06 |
|
 |
|
Šemik
|
Sadra17 píše: Šemik píše: Sadra17 píše: Šemik píše: Nervy? Copak to je něco složitého poskládat 6 dílů? Já jsem si ten zámeček složil asi tak za 3 minuty, a funguje stále dobře. Zřejmě to není nějaká velká finanční zátež, koupit si nový, ale na druhou stranu je účelnější těch pár korun vrazit do něčeho, na čem automobil závisí (třeba kontakty do rozdělovače), nemyslíš  to jo ale ta pružinka  tej se tam nechce Myslíš ty dvě po straně? Těm se tam skutečně příliš nechce, chce to malý šroubováček nebo třeba injekční jehlu myslim tu v tom šoupátku
Ta tam jde snad bezproblémů, ne? Aspoň já ji tam dostal snadno. Měl jsem trochu obtíže s těma dvěma po straně ale s touhle ne
|
| 25.7.06, 10:15 |
|
 |
|
Jarda S.
|
Šemik píše: Ta tam jde snad bezproblémů, ne? Aspoň já ji tam dostal snadno. Měl jsem trochu obtíže s těma dvěma po straně ale s touhle ne
třeba jo každej je jinak šikovnej
|
| 25.7.06, 10:26 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |