|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Tesneni kolem dveri u Favorita
| Autor |
Zpráva |
|
Šemik
|
Jestli je řeč o fólii co je pod tapecírunkem dveří, tak ta je tam podle mě dost k ničemu. Když tam neni tak je uvnitř dveří aspoň trochu "průvan" a lépe to vysychá
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 29.7.06, 11:53 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Šemik píše: Jestli je řeč o fólii co je pod tapecírunkem dveří, tak ta je tam podle mě dost k ničemu. Když tam neni tak je uvnitř dveří aspoň trochu "průvan" a lépe to vysychá
to sem si taky myslel počkej až budeš takhle vyndavat tapecírunk se ti rozsype v ruce 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 29.7.06, 20:43 |
|
 |
|
Šemik
|
Sadra17 píše: Šemik píše: Jestli je řeč o fólii co je pod tapecírunkem dveří, tak ta je tam podle mě dost k ničemu. Když tam neni tak je uvnitř dveří aspoň trochu "průvan" a lépe to vysychá to sem si taky myslel počkej až budeš takhle vyndavat tapecírunk se ti rozsype v ruce 
A safra, to by nebylo dobře  To je tam radši vrátim
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 30.7.06, 09:31 |
|
 |
|
MimanN
Registrován: 27.4.06, 20:24 Příspěvky: 37 Bydliště: Vyškov na Moravě
|
Moje zkusenost - daval jsem novy 16cm repraky a novej igelit, ten starej tam ani nebyl, ale od te doby jsem mel u spolujezdce mokro(u ridice jsem to nedaval). Problem byl v tom, ze igelit byl do dveri "vtažen" tim reprakem a pod nim, u dna dveri, zase lezl na uroven tapecirungu. Kdyz dverma tekla voda, sla "na reprak" kterej docela leze dovnitr dveri. Na repraku byl prave ten igelit, kterej tu tekouci vodu svedl ven ze dveri na uroven tapecirungu, a pak uz to jen prosakovalo do auta.
Vyresil jsem to tak, ze jsem ten igelit vyhodil, narezal si kus igelitu na reprak(stejne je tapecirung rozmocenej nejvic u repraku) a prilepil jej z VNITŘNÍ strany dveri. Voda nema sanci nikde zastavit, vse stece po igelitu az na dno dveri a pak ďourama ven. Od te doby mi do auta nenateklo nic..
_________________ Tmavě červený Favorit, 46kW žihadýlko
|
| 17.9.06, 08:47 |
|
 |
|