| Autor |
Zpráva |
|
Majlanky
Junior TW team
|
Kukyn píše: Regum nestříká  teče  je to taková srajda na bázi toho glycerinu
 Tak ok tak napatlam 
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
| 23.11.08, 01:26 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
no rozumně, přečti si navod na flaštičce !
|
| 23.11.08, 01:31 |
|
 |
|
JHn
Registrován: 29.7.08, 22:06 Příspěvky: 151 Bydliště: Nový Bydžov
|
Dneska jsem měl stejný problém, zámek jsem v poho otevřel, ale přimrzlo to hlavně za ty gumy ve dveřích. Budu muset vyskoušet ten Regum zítra asi udělám návštěvu drogérie.
Jinak zámek mi nezamrzá od té doby co jsem ho nastříkal FAB MAZADLEM, docela dobrý mazadlo, dá se použít na jakýkoliv zámek, na obalu píšou že jeho účinost je od -50 do +140°C.
_________________ Škoda 105 L - Vincenc -> Garáž
|
| 24.11.08, 21:40 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
mě zamek nezamrza od doby, co jsem namontoval kryty zamku z feldy, je to takovej plastovej bazmek, kterej zafunguje nad zamkem jako střiška, takže do něj nenateče voda kolem okna, si myslim, ze sikovne ruce by neco podobneho mohli vymyslet i do 120 a spol
|
| 24.11.08, 22:31 |
|
 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
Vít píše: mě zamek nezamrza od doby, co jsem namontoval kryty zamku z feldy, je to takovej plastovej bazmek, kterej zafunguje nad zamkem jako střiška, takže do něj nenateče voda kolem okna, si myslim, ze sikovne ruce by neco podobneho mohli vymyslet i do 120 a spol
Uz na to pracuju  Ja uz sem ted taky v pohode... Mechanismus je pod vazelinou a gumy napatlany glycerinem...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
| 25.11.08, 09:31 |
|
 |
|
LiPo
|
Chtel bych si taky promazat dvere, nevím ale jak je rozebrat. Na "tapacich" ( nebo jak se to pise ) neni videt zadny uchyceni, nechtel bych nic poskodit, je to v peknem stavu, tak se nechci poustet do experimentovani s nejakym pacenim
Co si presne mam predstavit pod pojmem vykoupat v nafte? To mam nalít naftu do vany a ponořit tam zamky? Neni to skoda nafty?
Slo by to dobre vycistit hadrem a petrolejem?
Dik!
|
| 28.11.08, 11:58 |
|
 |
|
madmax
|
Tapece jsou pridelany myslim trema sroubama, dva jsou v "operce" a jeden pod klikou a jeste jeden vlastne, klicka na stahovani okynek, vypacis tu krytku a uvidis to. Potom uz muzes pacit. Ty nafty zase tolik nespotrebujes
| 28.11.08, 12:23 |
|
 |
|
alda
|
Mě zamrza ten bazmek u zámků co vlastně zapadá do držáku v kastli. Mazal jsem to už vším možným, ale jak se tam dostane kapka vody tak je konec. Na to žádnej rozmrazovač nepomůže. Takže jsem se už mockrát dobýval do auta zadníma dveřma, protože tam voda nezateče. Poradí mě někdo čím to namazat?
_________________ Škoda 120L, vrbová zelená, r.v. 12/87
centrál+alarm na dálk. ovládání
|
| 28.11.08, 14:52 |
|
 |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
Carlos píše: Někdo mi tvrdil že indulonu, tak tu prosim Tě ne! Je v ní i voda, a ty dveře pak snad přimrzaj ještě víc, a já jsem to matlal nějakou mastí normálně zdravotní, ve který nebyla voda, a šlo to. Aneb prošlé léky zužitkujeme. 
Noo, ja som to kedysi natrel indulonou a nič neprimrzlo...ale iba modrou indulonou...nie nejakou nechtíkovou...ale ja teraz používam silikónový olej...natriem tesnenia, ale ich aj poutieram riadne (aby sa zasa niekto na tom tesnení nezašpinil - silikón len tak ľahko nezíde), ono to potom niekedy aj zľahka primrzne, ale ozaj iba zľahka a ide to bez problémov otvoriť...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 29.11.08, 09:07 |
|
 |
|
škodař
Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
LiPo píše: Chtel bych si taky promazat dvere, nevím ale jak je rozebrat. Na "tapacich" ( nebo jak se to pise ) neni videt zadny uchyceni, nechtel bych nic poskodit, je to v peknem stavu, tak se nechci poustet do experimentovani s nejakym pacenim  Co si presne mam predstavit pod pojmem vykoupat v nafte? To mam nalít naftu do vany a ponořit tam zamky? Neni to skoda nafty?  Slo by to dobre vycistit hadrem a petrolejem? Dik! vytáhneš vložky zámkový jako ty fabky jak píše dáš si do kelímku od másla naftu do jí to ponoříš a budeš točit klíčkem jako zamykat a odemikat aby se to rou nafotu propláchlo a vyplavil bordel 
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
| 7.12.08, 21:51 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|