Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 19:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Zima, tu ja jeste neumim 
Autor Zpráva
Junior TW team

Příspěvek 
Kukyn píše:
Regum nestříká :?: teče :idea: je to taková srajda na bázi toho glycerinu

:lol: Tak ok tak napatlam :wink:

23.11.08, 01:26
Příspěvek Reklama

Hluchoň

Příspěvek 
no rozumně, přečti si navod na flaštičce !

23.11.08, 01:31
Profil ICQ

Příspěvek 
Dneska jsem měl stejný problém, zámek jsem v poho otevřel, ale přimrzlo to hlavně za ty gumy ve dveřích. Budu muset vyskoušet ten Regum zítra asi udělám návštěvu drogérie.

Jinak zámek mi nezamrzá od té doby co jsem ho nastříkal FAB MAZADLEM, docela dobrý mazadlo, dá se použít na jakýkoliv zámek, na obalu píšou že jeho účinost je od -50 do +140°C.

24.11.08, 21:40
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
mě zamek nezamrza od doby, co jsem namontoval kryty zamku z feldy, je to takovej plastovej bazmek, kterej zafunguje nad zamkem jako střiška, takže do něj nenateče voda kolem okna, si myslim, ze sikovne ruce by neco podobneho mohli vymyslet i do 120 a spol

24.11.08, 22:31
Profil ICQ
Junior TW team

Příspěvek 
Vít píše:
mě zamek nezamrza od doby, co jsem namontoval kryty zamku z feldy, je to takovej plastovej bazmek, kterej zafunguje nad zamkem jako střiška, takže do něj nenateče voda kolem okna, si myslim, ze sikovne ruce by neco podobneho mohli vymyslet i do 120 a spol

Uz na to pracuju :lol: Ja uz sem ted taky v pohode... Mechanismus je pod vazelinou a gumy napatlany glycerinem...

25.11.08, 09:31

Příspěvek 
Chtel bych si taky promazat dvere, nevím ale jak je rozebrat. Na "tapacich" ( nebo jak se to pise ) neni videt zadny uchyceni, nechtel bych nic poskodit, je to v peknem stavu, tak se nechci poustet do experimentovani s nejakym pacenim :)
Co si presne mam predstavit pod pojmem vykoupat v nafte? To mam nalít naftu do vany a ponořit tam zamky? Neni to skoda nafty? :)
Slo by to dobre vycistit hadrem a petrolejem?
Dik!

28.11.08, 11:58

Příspěvek 
Tapece jsou pridelany myslim trema sroubama, dva jsou v "operce" a jeden pod klikou a jeste jeden vlastne, klicka na stahovani okynek, vypacis tu krytku a uvidis to. Potom uz muzes pacit. Ty nafty zase tolik nespotrebujes

28.11.08, 12:23
Profil ICQ

Příspěvek 
Mě zamrza ten bazmek u zámků co vlastně zapadá do držáku v kastli. Mazal jsem to už vším možným, ale jak se tam dostane kapka vody tak je konec. Na to žádnej rozmrazovač nepomůže. Takže jsem se už mockrát dobýval do auta zadníma dveřma, protože tam voda nezateče. Poradí mě někdo čím to namazat?

28.11.08, 14:52

Příspěvek 
Carlos píše:
Někdo mi tvrdil že indulonu, tak tu prosim Tě ne! Je v ní i voda, a ty dveře pak snad přimrzaj ještě víc, a já jsem to matlal nějakou mastí normálně zdravotní, ve který nebyla voda, a šlo to. Aneb prošlé léky zužitkujeme. :lol:

Noo, ja som to kedysi natrel indulonou a nič neprimrzlo...ale iba modrou indulonou...nie nejakou nechtíkovou...ale ja teraz používam silikónový olej...natriem tesnenia, ale ich aj poutieram riadne (aby sa zasa niekto na tom tesnení nezašpinil - silikón len tak ľahko nezíde), ono to potom niekedy aj zľahka primrzne, ale ozaj iba zľahka a ide to bez problémov otvoriť...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

29.11.08, 09:07

Příspěvek 
LiPo píše:
Chtel bych si taky promazat dvere, nevím ale jak je rozebrat. Na "tapacich" ( nebo jak se to pise ) neni videt zadny uchyceni, nechtel bych nic poskodit, je to v peknem stavu, tak se nechci poustet do experimentovani s nejakym pacenim :)
Co si presne mam predstavit pod pojmem vykoupat v nafte? To mam nalít naftu do vany a ponořit tam zamky? Neni to skoda nafty? :)
Slo by to dobre vycistit hadrem a petrolejem?
Dik!
vytáhneš vložky zámkový jako ty fabky jak píše dáš si do kelímku od másla naftu do jí to ponoříš a budeš točit klíčkem jako zamykat a odemikat aby se to rou nafotu propláchlo a vyplavil bordel :wink:

Včelař

Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!

7.12.08, 21:51
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2