|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
Re: Zadní podběhy Felície
no po očištění plastizolu jsem zjistil, že mě levý hrnec čeká taky, ale rozhodně nebudu kupovat novej tenkej plech co nepasuje. Zatim drží pružina, kde má, takže budu flikovat 1mm plechem tak, aby EU nepoznala, že se jednalo o opravu zásadní části vozu
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
10.1.25, 16:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Moje zkušenost říká že když je shnilá levá strana, bude shnilá i pravá...
|
10.1.25, 23:36 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
dokud nebudu mít stejnou zkušenost, zůstanu radši optimistou
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
17.1.25, 13:26 |
|
|
varok
|
Já zase tvrdím z vlastní zkušeností že nemusí být pravda. Třeba je jedna strana taky chytnutá, ale není ještě třeba vystřelený ten hrnec. Dělal jsem kdysi několik Favoritů a několik Felícií, teď se trápím taky s jednou Combi. Ta má v háji jen pravý hrnec, rozstřelený vrch toho hrnce a levá strana je hrnec v pohodě a je ďoura v podběhu před hrncem.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
19.1.25, 17:26 |
|
|
fatal
rejpal
|
Tak se té levé strany nedotýkej ať se nerozpadne. Taky jsem to měl na jedné straně vystřelené a na druhé v pohodě - v takové té pohodě přes kterou projde šroubovák skrz a kde neprojde tam je plech tenčí než žiletka.
|
19.1.25, 20:06 |
|
|
|