| Autor |
Zpráva |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
 ostrekovače
napadá ma taká vec, Fabia predomnou si ostrekuje okno a vidím že nestrieka prúd vody ako ja, ale takú hmlovinu, mne by sa to viacej páčilo, nedali by sa iba vymeniť trysky? alebo treba na to silnejšie čerpadlo? aj to mám....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 19.7.08, 14:43 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Kaliban123
|
Co jsem zjišťoval tak jsou to jiné trysky favo má jen takovou trysku aby to stříklo a nic kdežto už ta fábia to má mnohem jemnější jenže jak to vyměnit? Řezat do plechu se mi nechce abych to tam předělal
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
| 19.7.08, 14:47 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Kaliban123 píše: Co jsem zjišťoval tak jsou to jiné trysky favo má jen takovou trysku aby to stříklo a nic kdežto už ta fábia to má mnohem jemnější jenže jak to vyměnit? Řezat do plechu se mi nechce abych to tam předělal
však fávo má trysky na takých gumených tyčinkách, možno by sa tá samotná tryska čo je v tom vsadená dala vymeniť za nejakú inú...
|
| 19.7.08, 14:49 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
táta mě tvrdí, že to nejde, taky jsem na to už koukal, stříká to pak mnohem líp
|
| 19.7.08, 14:54 |
|
 |
|
michalkatka
|
Vít píše: táta mě tvrdí, že to nejde, taky jsem na to už koukal, stříká to pak mnohem líp
nejde  , to slovo nepoznám  ....
|
| 19.7.08, 14:58 |
|
 |
|
Neex
|
Možná se mi to jen zdá, ale přijde mi že i Felda má jemnější ostřik než Favo.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
| 19.7.08, 15:11 |
|
 |
|
michalkatka
|
Neex píše: Možná se mi to jen zdá, ale přijde mi že i Felda má jemnější ostřik než Favo.
to som si nevšimol, ale ja by som chcel na sklo stiekať takú hmlovinu, to perfektne pokryje celé sklo, kľudne by som preto nahodil aj motorček na ostrekovanie svetiel...
|
| 19.7.08, 15:19 |
|
 |
|
Neex
|
To věřím já už nad tím taky kdysi dávno přemýšlel. Ale jak jsem jezdil s bráchovou Feldou tak mi opravdu přišlo že má jemnější ostřik oproti Favu ...ikdyž trysky jsou skoro ty samé. Mlhovina to není ale zdálo se mi že mají větší rozptyl ale už je to sakra dlouho co jsem ve Feldě jel tak už si to tak dobře nepamatuju.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
| 19.7.08, 15:29 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11977 Bydliště: Český Těšín
|
Neex píše: To věřím já už nad tím taky kdysi dávno přemýšlel. Ale jak jsem jezdil s bráchovou Feldou tak mi opravdu přišlo že má jemnější ostřik oproti Favu ...ikdyž trysky jsou skoro ty samé. Mlhovina to není ale zdálo se mi že mají větší rozptyl ale už je to sakra dlouho co jsem ve Feldě jel tak už si to tak dobře nepamatuju.
A není rozdíl třeba v kapalině do ostřikovačů? Že značkové se umí rozptýlit? Měl jsem euroshoper 5l za 50kč a děs. Letní kapalina nic neumyla a na skle nechala čmouhu, přes kterou nebylo vidět (to tam měli rovnou lít vodu kreténi) a zimní po nástřiku na sklo okamžitě zamrzla, takže taky nic nebylo vidět.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 19.7.08, 16:33 |
|
 |
|
bitmap
|
Tak tenhle system ostrikovani je jedna z mnoha veci, ktera me na novejch skodovkach vytaci do bela.
Vzdyt je to uplne na ho*no, proc by si to nekdo chtel bastlit misto toho krasne funkcniho systemu na Favu nebo Felde?
Musis tu packu drzet pul minuty, aby se sklo aspon trochu namocilo a ani potom to neni poradne, takze rozplacle mouchy a zaschle kapky od deste to jen tak rozmaze a dokud nezaprsi, tak tam zustanou i kdybych tu packu drzel celou cestu 
|
| 19.7.08, 16:35 |
|
 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
Hned v pondeli pokud neodjedu na feraty tak zajedu na vrakac koupim ostrikovace s Fabie a vymyslim jak to namontovat na Rapo... Myslim ze to nebude vubec tezke... 
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
| 19.7.08, 16:57 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
bitmap píše: Tak tenhle system ostrikovani je jedna z mnoha veci, ktera me na novejch skodovkach vytaci do bela. Vzdyt je to uplne na ho*no, proc by si to nekdo chtel bastlit misto toho krasne funkcniho systemu na Favu nebo Felde? Musis tu packu drzet pul minuty, aby se sklo aspon trochu namocilo a ani potom to neni poradne, takze rozplacle mouchy a zaschle kapky od deste to jen tak rozmaze a dokud nezaprsi, tak tam zustanou i kdybych tu packu drzel celou cestu 
to máš docela blbý no, jel jsem mnohokrát nejednou škodovkou s těmihle tryskami a nikdy jsem problém neměl, stačí na to kapalina co něco umeje( ne 5 litrů za dvacku), nebo aspoň jar s vodou.
|
| 19.7.08, 17:56 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
gokralik píše: Neex píše: To věřím já už nad tím taky kdysi dávno přemýšlel. Ale jak jsem jezdil s bráchovou Feldou tak mi opravdu přišlo že má jemnější ostřik oproti Favu ...ikdyž trysky jsou skoro ty samé. Mlhovina to není ale zdálo se mi že mají větší rozptyl ale už je to sakra dlouho co jsem ve Feldě jel tak už si to tak dobře nepamatuju. A není rozdíl třeba v kapalině do ostřikovačů? Že značkové se umí rozptýlit? Měl jsem euroshoper 5l za 50kč a děs. Letní kapalina nic neumyla a na skle nechala čmouhu, přes kterou nebylo vidět (to tam měli rovnou lít vodu kreténi) a zimní po nástřiku na sklo okamžitě zamrzla, takže taky nic nebylo vidět.
ne, kapalinu leju do favorita stjenou jako táta do octavie. Mouchy neumeje šmejd, zamrzne taky šmejd. Z náhražek na zaimu funguje iron, na léto jar.
|
| 19.7.08, 17:57 |
|
 |
|
bitmap
|
Vít píše: To máš docela blbý no, jel jsem mnohokrát nejednou škodovkou s těmihle tryskami a nikdy jsem problém neměl, stačí na to kapalina co něco umeje( ne 5 litrů za dvacku), nebo aspoň jar s vodou.
Ja to blby nemam, ten system je blbej
Kapalina je tam original od Skodovky nejaka modra. Kdyz si ji ukradnu do Fava, tak cisti supr, ale u Octavky to ty sterace jen roztahaj po skle a pokazdy me to spolehlive rozcili, kdyz ty ostrikovace pouziju 
|
| 19.7.08, 18:05 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
jak ukradnu ? jeslti přímo ve výrobě, tak to je zimní, letní se nedává, zimní ani čistit mouchy nemá, má jiný složení, systém je v pořádku, a trestá tě za to, že kradeš 
|
| 19.7.08, 18:08 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |