|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
hagal
|
 Zamlžený skla
Stává se to taky někomu? Umyju zevnitř zamlžený sklo, vypadá to teda jako zamlžený, ve skutečnosti je to snad nějaký mastný či co a za chvíli je to zase zpátky. Nevím, jak se toho zbavit natrvalo ani od čeho to je a dělá se to převážně jen na čelním, na jiných sem si toho moc nevšim
EDIT: a zamlží se to i tehdy, když v tom autě třeba dlouhou dobu nejsu a nechám ho stát na ulici
Jediný, co mě napadá, jestli to nemůže nachytat nějak ze splodin z výfuku, jak sem tu už řešil, že mi motor žere moc oleje. Ale proč je to jen na čelním a vytvoří se to tam i když to auto celou dobu stojí 
_________________ Škoda Felicia combi, r.v. 1996 MPI
Naposledy upravil hagal dne 19.8.08, 16:21, celkově upraveno 1
|
| 19.8.08, 15:37 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
škodař
Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
 Re: Zamlžený skla
hagal píše: Stává se to taky někomu? Umyju zevnitř zamlžený sklo, vypadá to teda jako zamlžený, ve skutečnosti je to snad nějaký mastný či co a za chvíli je to zase zpátky. Nevím, jak se toho zbavit natrvalo ani od čeho to je a dělá se to převážně jen na čelním, na jiných sem si toho moc nevšim kouříš? 
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
| 19.8.08, 15:57 |
|
 |
|
hagal
|
 Re: Zamlžený skla
škodař píše: hagal píše: Stává se to taky někomu? Umyju zevnitř zamlžený sklo, vypadá to teda jako zamlžený, ve skutečnosti je to snad nějaký mastný či co a za chvíli je to zase zpátky. Nevím, jak se toho zbavit natrvalo ani od čeho to je a dělá se to převážně jen na čelním, na jiných sem si toho moc nevšim kouříš? 
právě že ne
|
| 19.8.08, 16:18 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Se vypařujou v teple sračky z vnitřních plastů, na čelní sklo pomáhá sluneční clona. Mám v létě stejnej problém.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 19.8.08, 16:29 |
|
 |
|
hagal
|
Nepér píše: Se vypařujou v teple sračky z vnitřních plastů, na čelní sklo pomáhá sluneční clona. Mám v létě stejnej problém.
Mně se to ale děje furt, v létě, v zimě, v garáži, venku... 
|
| 19.8.08, 16:45 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
buď to je s vody čo uniká s kúrenia, alebo si použil na renováciu povrchu palubky nevhodný prípravok, niektoré pasty na plasty pri zahriatí vyparujú mastný bordel ktorý sa potom zráža na skle...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 19.8.08, 17:05 |
|
 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Tohle dělá ipur na sluníčku, a jak píše Michal, nepoužíváš na vnitřek něco, co ty plasty leptá? 
_________________ Škoda Rapid '19 TSi 70kW Polo Fox '85 29kW
|
| 19.8.08, 19:16 |
|
 |
|
JHn
Registrován: 29.7.08, 22:06 Příspěvky: 151 Bydliště: Nový Bydžov
|
Taky mi to dělá.  A to furt utírám ultra mega výbornou utěrkou od horsta fuxe.
_________________ Škoda 105 L - Vincenc -> Garáž
|
| 19.8.08, 20:04 |
|
 |
|
ventYl
|
mne to robil Rapid tiez. taktiez som si vsimol, ze na gumach okolo skiel mam taky karamelovity lepkavy sajrajt. skla boli zamastene pravidelne do maximalne jedneho mesiaca bez ohladu na to, ci zima, alebo teplo. Ze by sa to vyparovalo z IPURu, to sa mi nezda, pretoze IPURy som mal aj v starom aute a tam nic take nehrozilo. Mam za to, ze sa to deje hlavne v autach, ktore maju este povodne gumy okolo okien, pripadne nejake extremne stare a ten sajrajt vypustaju tieto gumy, on sa po zahriati rozptyli a nasada na okna. Ja som to poriesil CLEANom z kauflandu za 19 korun, novinami a hajzelpapierom na okna a starou koselou s CLEANom na gumy. Uvidim, jak sa bude situacia vyvijat, ci sa to znova zalepi, alebo nie.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 19.8.08, 20:32 |
|
 |
|
hagal
|
Carlos píše: Tohle dělá ipur na sluníčku, a jak píše Michal, nepoužíváš na vnitřek něco, co ty plasty leptá? 
Já sem nikdy nic nepoužil, od chvíle, co to auto mám sem v interíeru nic neutřel  jedině zbývá, jestli se nesnažil vnitřek zušlechtit bývalej majitel
|
| 19.8.08, 20:33 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|