Registrován: 5.10.08, 18:43 Příspěvky: 2704 Bydliště: olomoucký kraj
strešni okno Vs stresni nasavač
mam dotaz na mem facku nejak nedoleha a jdde spatne zavirat stresni okno proto jsem si vymontoval druhe take z favorita jenze ma jinac tvarovsanre rohy okna byla by moznos vyriznou do strechy ten otvor na to druhe okno .... ale jak a cim ???
v pripsde stresniho nasavace bych vedel jak zamezit tomu aby pri desti netekla voda dovnitr ale nevim ja ho tam upevni porade a napiste jaka varianta se vam liby diky
18.11.08, 10:34
Reklama
Reklama
kwiko
Registrován: 10.1.06, 13:21 Příspěvky: 5194 Bydliště: Pééétržka a Horne Saliby
Re: strešni okno Vs stresni nasavač
Elektricka priamociara pilka. Mozem pohladat aj foto z montaze.
kwiko píše:
fiha to vypada velice zajimavě jak jste to vyresil ten postup a ovladani??? vypada to velice zajimavě jen blbe ze se mi ty fotky nezobrazily v pllne velikosti ... (se na ne podivam az na pc)
18.11.08, 12:52
hardb
Junior TW team, Tydýt
hardb píše:
kwiko píše:
fiha to vypada velice zajimavě jak jste to vyresil ten postup a ovladani??? vypada to velice zajimavě jen blbe ze se mi ty fotky nezobrazily v pllne velikosti ... (se na ne podivam az na pc)
jak jste teda postupoval?? nebo jak to vlaste funguje ?
19.11.08, 17:27
kwiko
Registrován: 10.1.06, 13:21 Příspěvky: 5194 Bydliště: Pééétržka a Horne Saliby
To totiz to nieje originalny skodovacky siber, ale dodatocne montovany. Jedna sa o vyrobok firmy webasto hollandia a ponuka moznost okrem klasickeho zdvihania, aj moznost posuvania celeho presklennia vzad. Ovladanie je riesene mechanicky pomocou otacania sklopnou klukou.
Viem ale, ze sa robili aj elektricky ovladane. Mal som podobne na Renaulte clio '95. Okno som nahodou nasiel na jednej felicii na vrakovisku. Chcel som ti tym hlavne naznacit ze existuju aj ine moznosti ako vyriesit problem zatekajuceho okna. Proces montaze je snad zrejmy. Pekne je vidiet vlepene izolacne rohoze v stavbe strechy.
kwiko píše:
To totiz to nieje originalny skodovacky siber, ale dodatocne montovany. Jedna sa o vyrobok firmy webasto hollandia a ponuka moznost okrem klasickeho zdvihania, aj moznost posuvania celeho presklennia vzad. Ovladanie je riesene mechanicky pomocou otacania sklopnou klukou.
Viem ale, ze sa robili aj elektricky ovladane. Mal som podobne na Renaulte clio '95. Okno som nahodou nasiel na jednej felicii na vrakovisku. Chcel som ti tym hlavne naznacit ze existuju aj ine moznosti ako vyriesit problem zatekajuceho okna. Proces montaze je snad zrejmy. Pekne je vidiet vlepene izolacne rohoze v stavbe strechy.
jj jasny jako zpusob otvírání a zavírání je zajímavy a to se ta střecha prožezala tou přímočarkou?? tak jsem nad tím uvažoval ale vzdal jsem to pac sem se bál že se ten plech pokroutí a bude ostrý ty ostré špony po řezu ale jak se tak dívám na ty obrázky tak se to s tím delalo celkem dobře ...
19.11.08, 20:12
hardb
Junior TW team, Tydýt
jak to šlo řezat tou přímočarkou ??
21.11.08, 20:10
Davulus
mě zase šíbr trochu teče...jak ho mám utěsnitt??než se vrhnu na silikon
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník