|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
Registrován: 5.10.08, 18:43 Příspěvky: 2704 Bydliště: olomoucký kraj
|
 dveře
mám takový problém namontoval jsem si dveře z favoritu rv 93 a mám favorita z roku 92 dveře pasují avšak na levé starně dveře sesebou nelícují je tam asi tak rozdíl 5mm myslíte žeby tento problém vyřešila podložka pod panty ? nebo jak by jste to vyřešili vy, dekuji za tipy 
|
| 13.11.08, 18:33 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: dveře
hardb píše: mám takový problém namontoval jsem si dveře z favoritu rv 93 a mám favorita z roku 92 dveře pasují avšak na levé starně dveře sesebou nelícují je tam asi tak rozdíl 5mm myslíte žeby tento problém vyřešila podložka pod panty ? nebo jak by jste to vyřešili vy, dekuji za tipy 
bez fotky těžká rada ti nelícují na výčku nebo na vrtuli, jsou i znásilnit hrubou silou  miloš
|
| 13.11.08, 19:39 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
 Re: dveře
slovacek.milos píše: hardb píše: mám takový problém namontoval jsem si dveře z favoritu rv 93 a mám favorita z roku 92 dveře pasují avšak na levé starně dveře sesebou nelícují je tam asi tak rozdíl 5mm myslíte žeby tento problém vyřešila podložka pod panty ? nebo jak by jste to vyřešili vy, dekuji za tipy  bez fotky těžká rada ti nelícují na výčku nebo na vrtuli, jsou i znásilnit hrubou silou  miloš
no lehkou hrubou sílu už jsem použil ale není v tom žádný rozdíl pokud si představíte přední a zadní dveře tak zadní dveře jsou jakoby pod předníma dveřama né žeby pod nima byly ale je tam takový velký odskok (tak tech 5mm) a ješte jak se tu ty fotky dávají nejak jsem nato nepřišel  [/img][/list]
|
| 13.11.08, 19:50 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11977 Bydliště: Český Těšín
|
Proč nikdo nečte "čtěte jako první"?
Pokud lícují přední dveře s linkou blatníku, prahy a střechou, tak je otevři, povol šrouby pantů zadních dveří a posuň je nahoru (prostě na správné místo) pokud pak budou špatně zavírat, na kastli je protkus toho zámku, má tři šrouby, ty povol (jdou opravdu těžko) a taky ho posuň.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 13.11.08, 21:36 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
gokralik píše: Proč nikdo nečte "čtěte jako první"?Pokud lícují přední dveře s linkou blatníku, prahy a střechou, tak je otevři, povol šrouby pantů zadních dveří a posuň je nahoru (prostě na správné místo) pokud pak budou špatně zavírat, na kastli je protkus toho zámku, má tři šrouby, ty povol (jdou opravdu těžko) a taky ho posuň.
ano dvere licuji jak z prahem tak i srechou jen ty zadni dvere jsou utopene
|
| 14.11.08, 09:00 |
|
 |
|
kwiko
Registrován: 10.1.06, 13:21 Příspěvky: 5194 Bydliště: Pééétržka a Horne Saliby
|
hardb píše: gokralik píše: Proč nikdo nečte "čtěte jako první"?Pokud lícují přední dveře s linkou blatníku, prahy a střechou, tak je otevři, povol šrouby pantů zadních dveří a posuň je nahoru (prostě na správné místo) pokud pak budou špatně zavírat, na kastli je protkus toho zámku, má tři šrouby, ty povol (jdou opravdu těžko) a taky ho posuň. ano dvere licuji jak z prahem tak i srechou jen ty zadni dvere jsou utopene tak tam daj laminatove podlozky (davaju sa aj vo vyrobe) a favorit ma vsade len 2 skrutky.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
| 14.11.08, 09:45 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
kwiko píše: hardb píše: gokralik píše: Proč nikdo nečte "čtěte jako první"?Pokud lícují přední dveře s linkou blatníku, prahy a střechou, tak je otevři, povol šrouby pantů zadních dveří a posuň je nahoru (prostě na správné místo) pokud pak budou špatně zavírat, na kastli je protkus toho zámku, má tři šrouby, ty povol (jdou opravdu těžko) a taky ho posuň. ano dvere licuji jak z prahem tak i srechou jen ty zadni dvere jsou utopene tak tam daj laminatove podlozky (davaju sa aj vo vyrobe) a favorit ma vsade len 2 skrutky. ano sak tam bychje chtel dat tu podlozku naspodu tam ty dvere licuji a nahoru bych chtel dat dve napred jednu a uvydelo by se ale ty dve podlozky by to mohloo vyresit
|
| 14.11.08, 10:45 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
hardb píše: kwiko píše: hardb píše: gokralik píše: Proč nikdo nečte "čtěte jako první"?Pokud lícují přední dveře s linkou blatníku, prahy a střechou, tak je otevři, povol šrouby pantů zadních dveří a posuň je nahoru (prostě na správné místo) pokud pak budou špatně zavírat, na kastli je protkus toho zámku, má tři šrouby, ty povol (jdou opravdu těžko) a taky ho posuň. ano dvere licuji jak z prahem tak i srechou jen ty zadni dvere jsou utopene tak tam daj laminatove podlozky (davaju sa aj vo vyrobe) a favorit ma vsade len 2 skrutky. ano sak tam bychje chtel dat tu podlozku naspodu tam ty dvere licuji a nahoru bych chtel dat dve napred jednu a uvydelo by se ale ty dve podlozky by to mohloo vyresit
už jsem si je obstaral na takovem vrakovišti nedaleko obce zachvíly je tam dám ...
|
| 14.11.08, 16:29 |
|
 |
|
varok
|
A nešlo by to doštelovat jen posunutím zámku trošku ven? Myslím teda ten protikus na zadním sloupku? Já měl na starém fáčku taky trošku utopené dveře, posunul jsem trošku protikus zámku a trošku se to upravilo.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 15.11.08, 01:28 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
varok píše: A nešlo by to doštelovat jen posunutím zámku trošku ven? Myslím teda ten protikus na zadním sloupku? Já měl na starém fáčku taky trošku utopené dveře, posunul jsem trošku protikus zámku a trošku se to upravilo.
možná by to pomohlo ale vyřešlil jsem to tak že jsem na vrchní panty dal 4 ty laminátové podložky a dveře jdou jednoduše zavýrat žádny odpor tam není a jsou i výceméne zároven menší schodešek tam je ale takový mám i nadruhé straně takže je to vpohodě 
|
| 15.11.08, 09:47 |
|
 |
|
spartra
Registrován: 3.3.06, 22:13 Příspěvky: 1331 Bydliště: královehradecký kraj
|
zdravíčko chlapci
sháním obrázek podložek pod panty dvěří na š120, nový podložky nekoupím, díky.
pružný kolíky jsme vyměnil co byli volný, panty bez vůle ok.
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
| 24.11.08, 22:46 |
|
 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
spartra píše: zdravíčko chlapci sháním obrázek podložek pod panty dvěří na š120, nový podložky nekoupím, díky. pružný kolíky jsme vyměnil co byli volný, panty bez vůle ok.
Hele ja sem mel propadly dvere na rapidu. Tak jsem si z plastu udelal takovy dvojty ve. Pak sem jenom povolil srouby a vecko nasunul. Utah a je hotovo. Doufam ze si myslel tohle... Obrazek netreba. Tam dojsi smer si sirku adelku pantu pak vzdalenosti sroubu od kraju a pak to udelej. Prace na hodinku i s namontovanim
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
| 25.11.08, 09:35 |
|
 |
|
spartra
Registrován: 3.3.06, 22:13 Příspěvky: 1331 Bydliště: královehradecký kraj
|
díky už jsem něco porobil zatím dobrý
další věc když jsme ty dveře utahoval na pantech z nějakého důvodu se pojebal závit na šroubu, dá se sehnat 7 závitník? nebo vyměnit ten držák se 3 dzávitama m7?
nebo se na to vysrta strčit tam šroub a utáhnout to na 2 šrouby?
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
| 26.11.08, 13:14 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|