|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
sharpers
|
 amaterske lakovani
jak vite moje fleina je dost strakata, na jaře po opravení koroze bude ještě víc. No , tedy budu dělat celolak , protože mám lakované narazniky a zrcatka tak uvažuju o stejne barvě jako mám teď a to i z toho duvodu že bych nemusel kvuli celosti lakovat motorovy prostor a třeba pdo plasty v interieru. to ještě uvidim. možna bude barva jina. zaleži prostě na okolnostech. no teď k mojemu dotazu . Budu mít garáž, uklizenou , ostraněno vše co dělá borel, vrata budou asi zavřená a´t tam nic nelítá nebo nějak vymyslím trochu větrání. budu mít půjčený kompresor a lakýrnickou pistoli nebo jak se tomu žďorbu nadává. Na netu se nějak dokopu k tomu jak ošetřit povrch, myslim že tu toho bude dost, o výběru barvy se tu už taky něco psalo. Spíše mám dotaz jak se to vůbec lakuje. Dejmetomu že mám auto odstrojené, zalepene to co lakovat necu, vše připravene. povrch odrezený. Musí se auto cele střikat do zakladu , nebo stači mit zakladem natřene pouze špatna mista ? Dale až se vyřeší otazka zakladu, tak jak střikat, popř kde začit, kde skončit, kolik vrstev, jestli to zakončit pruhledynm lakem atd....jeslti někdo víte prosím poraďte. Dík. popř naco si dát nebo nedát pozor.
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
| 21.12.08, 14:13 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Drak
|
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 21.12.08, 14:17 |
|
 |
|
Tild
|
 amaterske lakovani
je to odvaha -najprv si to vyskušaj na niečom strieka, strieka sa od vrchu (strecha) potam prejdeš na kapotu a dajej dookola vzdi z zhora dole
|
| 21.12.08, 18:08 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
 Re: amaterske lakovani
Tild píše: je to odvaha -najprv si to vyskušaj na niečom strieka, strieka sa od vrchu (strecha) potam prejdeš na kapotu a dajej dookola vzdi z zhora dole
No čoveče zvrchu dolu nic moc, já to vyzkoušel vodorovně a zlatý svatý
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 21.12.08, 18:47 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
 Re: amaterske lakovani
Kristensen píše: Tild píše: je to odvaha -najprv si to vyskušaj na niečom strieka, strieka sa od vrchu (strecha) potam prejdeš na kapotu a dajej dookola vzdi z zhora dole No čoveče zvrchu dolu nic moc, já to vyzkoušel vodorovně a zlatý svatý
asi myslel, aby nezačal prahama a neskončil na střeše 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 21.12.08, 19:08 |
|
 |
|
Tild
|
samozrejme e vodorovne (hoci kto vie da sa aj tak trebarz stlpiky) -zvrchu začat aby si nezaprašil to čo je nastriekane
|
| 21.12.08, 19:29 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|