|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Plasty na dveřích - Felicia 98 facelift
| Autor |
Zpráva |
|
Peterecek
|
 Plasty na dveřích - Felicia 98 facelift
Zdravíčko, máte někdo zkušenosti se sundáváním plastů na dveřch na Feldě? Říkal jsem si že to bude bez toho určitě vypadat líp, viděl jsem i pár takových Felícií jezdit a vypadají líp ... budu rád za poskytnutí rady 
_________________ http://peterecek.ic.cz
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... 592#292592
|
| 19.3.09, 00:07 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
kwiko
Registrován: 10.1.06, 13:21 Příspěvky: 5194 Bydliště: Pééétržka a Horne Saliby
|
 Re: Plasty na dveřích - Felicia 98 facelift
Peterecek píše: Zdravíčko, máte někdo zkušenosti se sundáváním plastů na dveřch na Feldě? Říkal jsem si že to bude bez toho určitě vypadat líp, viděl jsem i pár takových Felícií jezdit a vypadají líp ... budu rád za poskytnutí rady 
Nebude, ale je to nalepene len specialnou obojstrannou paskou.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
| 19.3.09, 00:27 |
|
 |
|
Radek19_ae
Registrován: 25.6.08, 13:13 Příspěvky: 400 Bydliště: u Hostýnských vrchů
|
 Re: Plasty na dveřích - Felicia 98 facelift
kwiko píše: Peterecek píše: Zdravíčko, máte někdo zkušenosti se sundáváním plastů na dveřch na Feldě? Říkal jsem si že to bude bez toho určitě vypadat líp, viděl jsem i pár takových Felícií jezdit a vypadají líp ... budu rád za poskytnutí rady  Nebude, ale je to nalepene len specialnou obojstrannou paskou.
vám povím, to je ale opravdu spešl páska, sem to nemohl za boha očistit, bo mi kusy gumy zůstaly na dveřích, pistolou to nešlo, nakonec špachtlou..ale mrdááárna největší. Už nikdy
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
| 8.4.09, 13:46 |
|
 |
|
varok
|
Já když jsem koupil fáčko, tak na dveřích už taky nebyly ty gumové lišty. Na blatníkách byly ale zbytky té pásky a taky mi je nešlo sundat. Nebo když jsem sundal plastové lemy, tak to černé lepidlo? To tam ještě mám.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 13.4.09, 10:22 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|