|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
černidlo vylézajíci zpod barvy
| Autor |
Zpráva |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
 černidlo vylézajíci zpod barvy
Na mojem Formanu se po zimě opět objevila spousta rezivějících míst, zcela nepochopitelně na rovných plochách. Nicméně nejprve z toho místa začne vylézat nějaké černé svinstvo nápadně připomínající rezistin. Na autě je dělaný nový lak. Myslíte si že by někdo byl takový vůl aby dal místo základové barvy rezistin? Nebo co to může být? Ty místa nejsou rezavé skrz takže je nemožné aby tam ten rezistin lezl zevnitř...
|
| 28.2.09, 16:17 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
na rezistinu by barva nedržela, to nebude ono, nejedná se spíš o nějakou tu černou barvu, co je na plechařině když se koupí v krámě ?
|
| 28.2.09, 16:31 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
to určitě ne, ta se nepatle jak vazelína a nesmrdí. Nehledě na to že pochybuju že by někdo dával všechny 4 nové dveře - k tomu by asi nebyl žádný relevantní důvod
|
| 28.2.09, 18:02 |
|
 |
|
kwiko
Registrován: 10.1.06, 13:21 Příspěvky: 5194 Bydliště: Pééétržka a Horne Saliby
|
Suhlasim s Vitom. Spacebalovi to na nejaky inteligent tiez striekal priamo na prevoznu farbu, a tak, ked som nasadzoval blatnik, zacal sa vrch lupat. Takze pouzivajte zakladovy plnic. 
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
| 28.2.09, 18:03 |
|
 |
|
cyz
|
Převozní barva by se na origo dveře asi těžko dostala a pochybuju že by byla plasticá i po několika letech.
Navíc s tou černou barvou na blatníkách to nemusí být až tak tragické - když jsem matce měnil blatníky tak byly v černé barvě, schválně jsem ji tam nechal že udělám pokus, nastříkal jsem to obyčejnou základovkou. Nejspíš to bude docela kvalitně udělaná elektroforéza protože po roce ježdění a jedné zimě to pořád drží takže na to teď budu dávat plnič a vrchní barvu. Údajně se jedná o blatníky od nějakého slovenského výrobce, jméno si bohužel nepamatuju ale zkusím zjistit - stály sice asi 700,-/ks ale je to kus kvalitního železa, porovnával jsem to v prodejně a vážily asi 2x tolik než polské.
|
| 28.2.09, 19:42 |
|
 |
|
varok
|
A když to někdo opravoval a stříkal kastli, nenastříkal to předtím třeba nějakým bodičkem nebo podobným sajrajtem?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 22.3.09, 13:33 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|