Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 18.6.26, 23:39

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Zatékání do Felicie 
Autor Zpráva

Příspěvek Zatékání do Felicie
Nevíte někdo kudy zatéká voda u řidiče?? Mám i mokrou tu odhlučňovací gumu nad pedály.
Předem dík za info.

:?:

18.2.06, 13:42
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Pod tou širokou lemovou gumou.co vede podél střechy až k před.blatníku.Pomohl silikon.čus

18.2.06, 15:57
Příspěvek Zatékání do Felicie
Zdá se, že mám úplně shodný problém se zatékáním, protihluková guma v prostoru pod volantem je stále mokrá. Je ten gumový lem vedle dveří skutečně kritickým místem ve Feliciích nebo to je jedna z "x" možných příčin.

21.2.06, 14:06

Příspěvek 
Pro Standu. - je to jedna zmožných.Co vím tak to dělá i těsnění kolem čelního skla.Mě ale pomohlo utěsnit ten lem.a je pokoj.
Co mě to dalo práce lít obarvenou vodu a zjištovat kudy se do auta dostane.Pokud něco takového budeš zkoušet,dám ti radu, polívej vodou né spoj blatníku +sloupku, ale na střechu. čus

21.2.06, 19:43
Příspěvek Re: Zatékání do Felicie
MirekCB píše:
Nevíte někdo kudy zatéká voda u řidiče?? Mám i mokrou tu odhlučňovací gumu nad pedály.
Předem dík za info.

:?:

Na 99% je to gumove tesneni okna. Netesnost muze byt klidne az u spolujezdce, voda tece pod palubkou. Vyndej okno (vyriznout), pokud je to kolem vyrezle, tak opravit, natrit a zasklit s novou gumou. Nova guma = NOVA a ZNACKOVA. Sufty prd vydrzi. Zadnej silikon a nezacpat odtokove kanalky v ramu.
Vyndat koberce na podlaze a tlumici filc, bude nacucany jak houba a vse poradne vysusit. :wink:

22.2.06, 11:39
Příspěvek 
Zajímavé názory k zatékání do auta, ale demontovat přední sklo, na to si netroufám.

Vzpomněl jsem si, že jsem měl v roce 1980 po záruce podobný problém u mého Moskviče 1500 ccm, zatékalo kolem čelního skla. Tehdy jsem to vyřešil tak, že jsem obyčejnou unjekční stříkačkou bez jehly natlačil kolem celého těsnění bezbarvý Rezistin ML (na dutiny), a po jeho zatuhnutí byl pokoj. Rezistin má výhodu, že je polotekutý, takže než ztuhne, tak všude zateče a vyplní všechny škvíry. Současně má antikorozní vlastnosti, tproto pod gumou ošetří (zakonzervuje) případné stopy rzi. Navíc se případné přebytky snadno z karoserie setřou. Výhodou je, že zůstane pod těsněním vždy "polotuhý", takže umožní případnou pozdější demonáž skla nebo gumového lemu.
Doufám, že se ten Rezistin ML ještě vyrábí a prodává, nebo že je k dostání něco podobného. Udělám to tak určitě u Felicie stejně, natlačím Rezistin kolem skla i pod ten široký gumový lem kolem dveří. Už aby se oteplilo, nyní jsou gumy příliš tuhé a Rezistin špatně teče (nemám auto v teplé garáži).

22.2.06, 14:43
Příspěvek 
Zdravim,

nanestastie to bude tesnenie okolo predneho okna, na potvoru mi to tieklo do stareho Formana aj novsej Feldy, silikon nepomohol, len vymena tesnenia....

8.3.06, 19:27
Příspěvek 
do FA a FE chcije paradoxne nejvic prednima dverma, protoze je tam blbe nebo neni vubec nalepenej ten igelit, stece to dolu k prahu a zatece to za pyrelu dveri - to je 99% zatekani vody do predu - to sklo je samozrejme taky mozny a jestli je to mokry nad pedalama, tak je to tim sklem, jinask dalsi mista sou samozrejme petky a bocni zadni skla u kombiku - sice sou lepeny, ale totalne nahovno, takze kapsy sou stale plne vody

14.3.06, 13:04
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]