|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Dan1510
|
 Těsnění střešního okna
Zdravim
Chtěl bych se zeptat,jestli ještě lze sehnat pryžové těsnění střešního okna do Favorita Solitaire.
|
| 29.9.06, 14:50 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
hejde namaž si to indulonou a bude ti to odpuzovat vodu miloš
|
| 29.9.06, 23:13 |
|
 |
|
Dan1510
|
Favorita jsem koupil se zalepenym oknem takže jsem ho musel odříznout a samozřejmě jsem rozříznul i těsnění takže shánim sháním nový,ale teď jsem díky foru objevil prodejce střešních oken na starší škodovky a ten mi psal že ho má tak to risknu a nechám si ho poslat.Snad to bude ono.Je to na favorita Solitaire tak uvidíme.
|
| 30.9.06, 20:19 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ňákej kontakt na něj ? taky bych potřeboval nový těsnění
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 1.10.06, 08:44 |
|
 |
|
Dan1510
|
www.autopotreby-liska.cz Pokud tam najedeš tak tam nikde není kontakt takže si najdi ve vyhledávači autopotřeby liška a ono ti to najde hlavní stránku.Má tam střešní okna na stodvacítky až po felici.Teď jsem mu tam psal a on mi řekl,že má těsnění na skladě za 380Kč takže jsem ho hned objednal,protože už ho shánim dost dlouho a nemůžu se k ničemu dopracovat.
|
| 1.10.06, 15:47 |
|
 |
|
elegant
Registrován: 26.8.06, 07:55 Příspěvky: 1954 Bydliště: Bratislava
|
Si moho dať Edit a opraviť sa. BTW. sa po interpunkcii dáva medzera, keď píšeš na počítači.
Ozaj, v čom sa líši Favo Solitaire od obyčajného fava? Pridaj prípadne aj nejake foto.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
| 1.10.06, 20:55 |
|
 |
|
Dan1510
|
Já jsem to nepsal proto,abych ukázal jestli umim nebo neumim psát na počítači,ale chtěl jsem jenom pomoct.Jinak solitaire se od normálního liší vyšší výbavou jako jsou jiný potahy na sedačkách,střešní okno,centrální zamykání s alarmem dávali tam kupodivu a digitální hodiny,který fungujou jenom v úterý a v listopadu takže jsou celkem k ničemu.Jinak k tomu dávali elektrony a byla to vínová metalíza.Byl to jeden z akčních modelů jako byly silver line,black line,green line atd.I když myslím si,že že dneska už je to jedno jestli mít klasickýho favorita nebo v tý době s nejvyšší výbavou.Je to pořád jenom favorit.  Jinak fotky mám umístěný na www.jola.ic.cz
|
| 1.10.06, 21:16 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Dan1510 píše: ... dávali tam kupodivu a digitální hodiny,který fungujou jenom v úterý a v listopadu takže jsou celkem k ničemu ...
To je mysleno vazne  nechapu 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 1.10.06, 21:24 |
|
 |
|
wilson
|
ahojte, mne tečie cez strešné okno okolo kolieska na otváranie a pravdepodobne aj okolo tesnenia. žiande autosklo mi to nechce pretesniť, na tej stránke moje okno nie je, tak mi poradte čo s tým. kvapká mi to na sedačky, takže chodím s mokrým zadkom. to okno je pôvodné, čo sa monovalo do excellentov...
|
| 8.11.06, 09:56 |
|
 |
|
Mike.M
|
elegant píše: Ozaj, v čom sa líši Favo Solitaire od obyčajného fava? Pridaj prípadne aj nejake foto.
No podstatne je stresni ookno. Na starych Fackach je jeste ze 120 ci 1320 ale nove Fa maji to okno sirsi ale kratsi, zabudovane sklo do strechy, takze nse okno na gumu pritahne a lepe tesni, starsi fa maji jeste to okno sele vystouple takze guma je zarovno se strechou a na nich je to sklo. pohledej fotky, nebo az prijede kamos tak vyfotim a ukazu.
Jinak ja mam stare Favo zadne Line ci solitery a mam Lite hlinikace, central, jine potahy s delenyma zadnima sedackama. vse v cernem, ty plasty. Bo sem si to vymenil vse z buracek. je to lepsi.
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
| 8.11.06, 11:36 |
|
 |
|
wilson
|
tak slzenie strešného okna je nepodstatné oproti tomu čo začali vyvádzať dvere. na sedačku mi kvape z rámu dverí zhora cez pirelu. bohužial u nás momentálne nie je dostať tesnenie na favorita, len na staršie škody. to je ale tenšie, takže by to bolo naprd. hovoili v jednej predajni, že by mala pasovať aj pirela z felície, neskúšal to niekto? je hrubšia a aj drahšia - favorit 40,-SKK/meter (3,5m treba na dvere), felícia 400,-SKK/kus). no a vymenil som aj tesnenia na sklách (sametky) aj z vnútra aj zvonku, ale stále mám vo dverách dosť vody. keby som tam nemal central tak mi to nevadí, lenže je tam 12V, ta sa bojím. a samzrejme že vlhne aj repro...
|
| 14.11.06, 23:52 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |