|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Vyvarovani sloupku dveri, vrsku podbehu a prahu
| Autor |
Zpráva |
|
Majlanky
Junior TW team
|
 Vyvarovani sloupku dveri, vrsku podbehu a prahu
Zdar,
dneska se chystam vyvarit slouky dveri a vrsky podbehu... Chtel jsem se jenom zeptat, jesli hrozi, ze by se mi zacala kroutit kastle kdyz ty puvodni odriznu. Popripade teda jak to spravne delat aby se nic spatne nehnulo... Pak me zajima stejnej problem ohledne prahu ale ty nechci delat dnes takze me hlavne zajima prvni cast dotazu... Jinak se to tyka Rapida...
Diky moc
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
| 29.8.10, 10:27 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Peter50kw
|
Skrutenie karoserie nehrozi. Novy stlpik ale privaraj s namontovanymi dverami. Inak ti nesadnu. Pre prahy plati to iste.
|
| 29.8.10, 12:08 |
|
 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
Ok dik
|
| 29.8.10, 12:17 |
|
 |
|
varok
|
A jaký sloupek je myšlen? Ten přední, nebo ten za dveřmi? Já bych to přávě s dveřmi nedělal. Vždyť právě ty dveře budou tlačit ten sloupek mimo, ne? Jestli jsem tedy dotaz dobře pochopil. A vršky podběhů jsou myšleny přední, když se otevře kapota? Tam bych si před odřezáním nakreslil na papír rozměry, jak mají být od sebe. Jinak hrozí, že po namontování blatníků bude spára mezi blatníky a kapotou křivá a nerovnoměrná. Prahy se budou jen vyvařovat díry, nebo celé měnit? Ty je potřeba pobodovat s nasazenými dvařmi a dokončit s dveřmi bokem.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 29.8.10, 16:20 |
|
 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
Vsechno je mysleno vepredu... Podivejte se prosim do garaze(odkaz v podpisu) mam tam fotky v jakem jsem stadiu a nevim co dal... Dik
|
| 29.8.10, 19:01 |
|
 |
|
Peter50kw
|
varok píše: A jaký sloupek je myšlen? Ten přední, nebo ten za dveřmi? Já bych to přávě s dveřmi nedělal. Vždyť právě ty dveře budou tlačit ten sloupek mimo, ne? Jestli jsem tedy dotaz dobře pochopil. A vršky podběhů jsou myšleny přední, když se otevře kapota? Tam bych si před odřezáním nakreslil na papír rozměry, jak mají být od sebe. Jinak hrozí, že po namontování blatníků bude spára mezi blatníky a kapotou křivá a nerovnoměrná. Prahy se budou jen vyvařovat díry, nebo celé měnit? Ty je potřeba pobodovat s nasazenými dvařmi a dokončit s dveřmi bokem.
Ja som menil predny stlpik - najprv som ho navaril a potom nesedeli nijak dvere. Po jeho demontazi - masaker, som k nemu prisruboval dvere, stlpik pribodoval a vsetko sedelo. Dvere ti prave drzia stlpik na spravnom mieste. Odchylka stlpika o 1 mm je na dverach strasne vela.
|
| 1.9.10, 15:48 |
|
 |
|
Peter50kw
|
Majlanky píše: Vsechno je mysleno vepredu... Podivejte se prosim do garaze(odkaz v podpisu) mam tam fotky v jakem jsem stadiu a nevim co dal... Dik
Aj moje S120 kedysi vyzerala tak - nieje to nic neriesitelne. Stlpiky kupis hotove ako nahradny diel a mozno aj lemy. Potom uz len zvarat a zvarat. Inak z financneho pohladu je najmudrejsie take auto zosrotovat a kupit nieco novsie.
|
| 1.9.10, 15:56 |
|
 |
|
varok
|
Aha, tak pokud se dveře zavřou a jde se tam dostat na bodnutí svářečkou, tak je to samozřejmě lepší. Jinak já bych ty rezavé místa měnil za komplet nové díly, né jen vyvařovat plechem. Co jde koupit jako hotový díl, to bych raději koupil a vyměnit. Když se to dobře udělá, musí to vydržet alespoň 5 let, není možné.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 2.9.10, 09:14 |
|
 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
Dalsi dotaz v garazi 
|
| 7.9.10, 13:30 |