Tak co se mi dneska stalo,tak to mě fakt hlava nebere,začal se hýbat pravý přední blikač,myslel jsem že se povolil,ale jak sem na něj máknul tak mi zůstal v ruce i s kousky plechu,jenže se před třičtvrtě rokem dělali komplet ty držákym světel a celá chladičovka druhá strana absolutně bez koroze a na pravo ůplně sežraný i pod světlo,že se to drobí v ruce,a to ten plech byl před pár měsíci nový,normálně se to dělalo celý nový,na předku se dělalo čelo,chladičovka,a ty dva držáky světel,celý se to natřelo tím černým gumoasfaltem proti korozi,normálně všude bez koroze akorát tam v tom místě Co si o tom myslíte,nikdy jsem se já ani nikoho koho znám nesetkal s ničím takovým že by plech zhnil za třičtvrtě roku
_________________ Škoda 120L rok výroby 1985,4Q,kyvka,motor 742.12 Škoda felicie 1,3 MPi,rok 1999,50 kw žlutá,motor 136 MPi Škoda,aneb liga za ekologicky čisté silnice Škodovkáři všech zemí světa,spojte se !!!!....
3.7.11, 19:54
Reklama
Reklama
Šemik
Re: Uhnilý blikač škoda 120
Tak ten plech nebyl vyměněn
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
3.7.11, 20:16
john simple
dej foto co jste to tam dali za plech?
moc solíte 0:34
Naposledy upravil john simple dne 3.7.11, 20:34, celkově upraveno 1
3.7.11, 20:24
Veteranista
Junior TW team
A viděls na vlastní oči, že to bylo měněno?Nebylo to jen přetřeno?Protože i kdyby jsi tam dal novej plech a nenatřel ho vůbec, tak by neuhnil za 9 měsíců.
No viděl jsem jasně že to bylo měněno,dyť jsem to vařil já s kamarádem Úplně prostě haluzová věc,jedna strana absolutně bez jakýchkoliv známek koroze a druhá úplně na drť zhnilá,a přitom byly měněny obě ve stejnou dobu
_________________ Škoda 120L rok výroby 1985,4Q,kyvka,motor 742.12 Škoda felicie 1,3 MPi,rok 1999,50 kw žlutá,motor 136 MPi Škoda,aneb liga za ekologicky čisté silnice Škodovkáři všech zemí světa,spojte se !!!!....
3.7.11, 21:44
Hiro
ty to není možné, to jste museli nevím co pokud byl měněný, musí vydržet déle i bez anti.koroz.ochrany déle než píšeš
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
3.7.11, 22:10
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
asi vyšší moc
4.7.11, 00:02
Rambo-x
To vypadá jako by to s něčím chemicky zreagovalo,ale netuším co,druhá strana krásně nalakovaná bez jakýchkoliv známek koroze a tady zhnilý kolem dokola že už se hýbe i světlo a ze spoda ten plech už chybí úplně,kdyžtak to můžu nafotit
4.7.11, 12:14
CROWACK
já bych to viděl na materiálovou vadu ve výrobě. No ale tobě to už asi nebude k ničemu platné, reklamaci ti asi nikdo jen tak neuzná a vyměnit to budeš muset tak jako tak...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
4.7.11, 12:18
Rambo-x
No už to mám koupený,dneska to budem měnit,já už mám strach aby mě neupadlo i světlo..........ale je to fakt zajímavý
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník