Blatníky ,Felicie , turecko
| Autor |
Zpráva |
|
Dzawar
|
 Blatníky ,Felicie , turecko
Máte někdo zkušenost s blatníky na Feldu s turecka. Vím že je víc práce s tím jek je napasovat ale jak dlouho ty blatníky vydrží než začnou rezavět? Neuvažoval bych o nich , ale Turecký blatník se dá sehnat za 350Kč a originál stojí kolem 2200Kč !!! Je origínál celopozinkovaný? Díky za odpověd.
|
| 4.3.07, 12:39 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
roman heller
|
 Re: Blatníky ,Felicie , turecko
Dzawar píše: Máte někdo zkušenost s blatníky na Feldu s turecka. Vím že je víc práce s tím jek je napasovat ale jak dlouho ty blatníky vydrží než začnou rezavět? Neuvažoval bych o nich , ale Turecký blatník se dá sehnat za 350Kč a originál stojí kolem 2200Kč !!! Je origínál celopozinkovaný? Díky za odpověd.
Ještě prodávaj český neoriginál za 480kč.......  a ještě něco berou ze Slovenska........Turci sou dobrý tak akorát na kávu a ne na náhradní díly.... 
Naposledy upravil roman heller dne 4.3.07, 13:47, celkově upraveno 1
|
| 4.3.07, 13:46 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
poláci to nevyrábí ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 4.3.07, 13:47 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
Sadra17 píše: poláci to nevyrábí ?
a keby ano, tak by si to niekomu doporucil? 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 4.3.07, 15:30 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Turka nikdýýýýýýýý  To si radši připlať, když se tady začli prodávat tak jsem taky jednou koupil dva turecký blatníky a jeden byl proti autu o cenťák kratší a druhej proti auto o cenťák delší takže rozdíl mezi dvouma blaťákama byly 2cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To si radši připlať
|
| 4.3.07, 15:34 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
deekay píše: Sadra17 píše: poláci to nevyrábí ? a keby ano, tak by si to niekomu doporucil? 
to ne ale když chce turecký tak tyhle by moh taky použít
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 4.3.07, 18:37 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já je teda beru a nikdy jsem problémy neměl, dokonce jsem dostal i že je o centák kratší a dopasoval jsem ho tam na milimetr, kladivo deska a peru to tam, pak to vemu hodně vibračkou hrubý šmirgl a stříkám plnič se základem a pak lak, když to jen zdrsníš pod vodou tak se loupe lak ta katoforéza to asi nebude, zevnitř dávám resistin nebo konkorn a dvakrát, ono když to budeš mím pořád od bláta zrezne i pozink miloš
|
| 4.3.07, 22:00 |
|
 |
|
Kristensen
|
slovacek.milos píše: já je teda beru a nikdy jsem problémy neměl, dokonce jsem dostal i že je o centák kratší a dopasoval jsem ho tam na milimetr, kladivo deska a peru to tam, pak to vemu hodně vibračkou hrubý šmirgl a stříkám plnič se základem a pak lak, když to jen zdrsníš pod vodou tak se loupe lak ta katoforéza to asi nebude, zevnitř dávám resistin nebo konkorn a dvakrát, ono když to budeš mím pořád od bláta zrezne i pozink miloš
To radši koupím o 200 dražší blatník a vyjde to levnějc než se vztekat a pasovat z tureckým, to ti pak nikdo tu práci nezaplatí a pokud jo tak je vůl. Pokud budu přehazovat jen samotnej blatník bez lakování tak ta samotná výměna trvá 30 min, a když budu pastit turka tak se může stát že ani za dvě hoďky to nebude ono 
|
| 4.3.07, 22:29 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: slovacek.milos píše: já je teda beru a nikdy jsem problémy neměl, dokonce jsem dostal i že je o centák kratší a dopasoval jsem ho tam na milimetr, kladivo deska a peru to tam, pak to vemu hodně vibračkou hrubý šmirgl a stříkám plnič se základem a pak lak, když to jen zdrsníš pod vodou tak se loupe lak ta katoforéza to asi nebude, zevnitř dávám resistin nebo konkorn a dvakrát, ono když to budeš mím pořád od bláta zrezne i pozink miloš To radši koupím o 200 dražší blatník a vyjde to levnějc než se vztekat a pasovat z tureckým, to ti pak nikdo tu práci nezaplatí a pokud jo tak je vůl. Pokud budu přehazovat jen samotnej blatník bez lakování tak ta samotná výměna trvá 30 min, a když budu pastit turka tak se může stát že ani za dvě hoďky to nebude ono 
za třicet minut vyměníš na feldě blatník jo a kolik si za to vemeš, že bych ti dohazoval zákazníky, já bych to dělal v hodinovce za 85 korun, ale v pohodě nechci tě nadzvednout miloš 
|
| 6.3.07, 17:20 |
|
 |
|
Kristensen
|
samozřejmě že to stihnu za pul hoďky. No pokud to děláš i s tmelem za 85kč tak to jsi z hodně lacinýho kraje
|
| 6.3.07, 17:33 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: samozřejmě že to stihnu za pul hoďky. No pokud to děláš i s tmelem za 85kč tak to jsi z hodně lacinýho kraje
za půl hodky sděláš víko motoru, přední nárazník, kolo, blikače, demontuješ blatník, osekáš vyšistíš, namontuješ nový, namontuješ novou vzpěru, natmelíš podstříkneš, a za půl hodiny kolik si chceš vzít za práci co tam pleteš matroš, kolik bereš na hodinu, já mám za půl hodky 85 korun + matroš miloš
|
| 6.3.07, 17:43 |
|
 |
|
Milos
Registrován: 28.11.06, 13:39 Příspěvky: 157 Bydliště: Zhoř 21 okr.Chrudim
|
Kup turecký blatníky.Jsou perfektni a máš jistotu že nebudou pasovat. A když je natřeš jen konkorem,tek si jich vem zrovna celej vagon.
|
| 14.3.07, 13:10 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Milos píše: Kup turecký blatníky.Jsou perfektni a máš jistotu že nebudou pasovat. A když je natřeš jen konkorem,tek si jich vem zrovna celej vagon.
kdybys miloši věděl co se toho přebalí a prodává jako orginál nepoznáš nic miloš
|
| 14.3.07, 19:29 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
áno, pri kúpe to nepoznáš, rozoznáš to až po montáži, keď ti to nesedí, a ak to sedí ešte nemusíš mať vyhrané, najlepší test je nelakovať ich na prvú zimu, iba zatreť škrabance na kov a ak to po zime nie je chytené hrdzou tak sú to originály a hurá môžeš lakovať... ale jednu zimu jazdíš bez laku....
ja som to tak urobil (blatníky, ale z vnútra som to vystriekal, ale z vonku ich mám stále čierne... a bez hrdze...)
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 14.3.07, 20:39 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
michalkatka píše: áno, pri kúpe to nepoznáš, rozoznáš to až po montáži, keď ti to nesedí, a ak to sedí ešte nemusíš mať vyhrané, najlepší test je nelakovať ich na prvú zimu, iba zatreť škrabance na kov a ak to po zime nie je chytené hrdzou tak sú to originály a hurá môžeš lakovať... ale jednu zimu jazdíš bez laku.... ja som to tak urobil (blatníky, ale z vnútra som to vystriekal, ale z vonku ich mám stále čierne... a bez hrdze...)
No jo, ale k cemu ti je ze zjistis jesi sou to originaly, kdyz je uz stejne mas na aute 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 14.3.07, 20:56 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |