Neco vrze vzadu ve Favu
Hoj, mam takovej problem, vzadu mi neco vrze kdyz jedu, to by nebylo az tak divny ve Favoritu ale me to proste vadi
Myslel sem, ze to dela plato, tak sem ho dal pryc a dela to stejne, myslite ze to muzeou delat 5. dvere, nebo je to neco jinyho ?
24.4.07, 19:52
Reklama
Reklama
Vít
Hluchoň
to je favorit, je to xindl.... teď aktuálně mě např. vržou zadní tlumiče ( i přes to, že funkci plní dobře), to je takový gumový zvuk, když pak něco hrká, často to jsou kontkaty (na starým provedení), případně vůle na zámku a na dorazech (dotáhnout, našponovat), sami od sebe dost častou skřípou vržou ty plastový sloupky - podlepit, pak jsem ještě dlouho bojoval se zadními sedadly - vrzaly a hrkaly na tom systému co je drží ve vzpřímené poloze, navíc jsou za nimi takové gumové dorazy, když se vymačkají, tak to taky může dělat neplechu
24.4.07, 20:10
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
No taky me ve formanu vrzaji zadni tlumice - velice neprijemny zvuk ktery by tam nemel byt. uz sem tu pistnici postrikal olejickem a byl tak na mesic klid no a pok se to zase vratilo....
24.4.07, 21:20
Vít
Hluchoň
DRYVER píše:
No taky me ve formanu vrzaji zadni tlumice - velice neprijemny zvuk ktery by tam nemel byt. uz sem tu pistnici postrikal olejickem a byl tak na mesic klid no a pok se to zase vratilo....
To jsem taky zkoušel, se stejným efektem. Hned jak skončí zkoušky ve školy, vyměním je.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků