|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Lukáš
|
 Barva na interier
Chtěl bych se Vás zeptat: Potřebuju dát do barvy ten potah nebo co to je na stropě auta (Favorit) je to tam takove špinavé, chtěl bych to do černa. Nevíte jaká barva se na to hodí? Děkuji
|
| 15.5.07, 20:32 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
 Re: Barva na interier
Lukáš píše: Chtěl bych se Vás zeptat: Potřebuju dát do barvy ten potah nebo co to je na stropě auta (Favorit) je to tam takove špinavé, chtěl bych to do černa. Nevíte jaká barva se na to hodí? Děkuji
no, neviem, je to nieco ako kozenka + plast, dost tenke. takze asi nejaku farbu na kozenku, popripade na nejake textilie. n
druhej strane akryl znese hocico  .
podla mna to do ciernej nedavaj, budes to mat ako pohrebne auto. tusim som este nevidel auto s ciernym stropom, vsetky su svetle  (aspon tak sa mi mari  )
dalsia vec, budes mat porblem to natierat:
1-ked to das dole uz to nedas spat tak ako to bolo a bude to pokrcene nerovnomerne...
2-ked to nechas na strope a budes to natierat tak ti bude stekat farba
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 15.5.07, 20:50 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Já jsem to dělal na autě černým matným sprejem Colorlak nebo tak nějak, když na to nastříkáš cokoliv lesklýho tak ti to časem začne padat na hlavu, ta matovka se vpije, měl jsem s tím i palubku Š130 a žádnej problem.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 15.5.07, 21:43 |
|
 |
|
Thobiash
|
Kámoš v eRku stříkal taky strop na černo a měl na to přímo sprej na koženku - nevim ale jak se to jmenuje, určitě ale existuje - otec taky používal.
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
| 15.5.07, 22:40 |
|
 |
|
Drak
|
Taky se to dá polepit takovou tou chlupatou hadrou, vypadá to celkem exkluzivně, měl sem tím strop i tapecírungy dveří, ale je to drbačka.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 16.5.07, 06:43 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
Kristensen píše: Já jsem to dělal na autě černým matným sprejem Colorlak nebo tak nějak, když na to nastříkáš cokoliv lesklýho tak ti to časem začne padat na hlavu, ta matovka se vpije, měl jsem s tím i palubku Š130 a žádnej problem.
palubku v barve??? to zni dobre..co to bylo za druh barvy??? videl sem 136GL s bilou palubkou, ale mel ji obsitou kozenkou..ja bych chtel bilou, ale ne kozenku, ale barvu...+ plast sloupku a ipur na dverich.....proste zeleno -BILA 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 16.5.07, 09:49 |
|
 |
|
Bukaj
|
kachnis píše: Kristensen píše: Já jsem to dělal na autě černým matným sprejem Colorlak nebo tak nějak, když na to nastříkáš cokoliv lesklýho tak ti to časem začne padat na hlavu, ta matovka se vpije, měl jsem s tím i palubku Š130 a žádnej problem. palubku v barve??? to zni dobre..co to bylo za druh barvy??? videl sem 136GL s bilou palubkou, ale mel ji obsitou kozenkou..ja bych chtel bilou, ale ne kozenku, ale barvu...+ plast sloupku a ipur na dverich.....proste zeleno -BILA 
Bílou palubku nedělej! Né, že by to nevypadalo dobře, ale světlá barva se odráží od skla a dost zhoršuje viditelnost za slunečných dnů...
A pak je taky na tom všechno vidět... 
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde...  Škoda 742 Forever Team
|
| 16.5.07, 10:55 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
|
Bílou palubku nedělej! Né, že by to nevypadalo dobře, ale světlá barva se odráží od skla a dost zhoršuje viditelnost za slunečných dnů...
A pak je taky na tom všechno vidět...  [/quote]
no, sklo mam stejne skoro porad spinavy, tak to bych neresil a zacal bych utirat prach  Jen nevim cim to nastrikat..proste uz mi to nelze rozmuvit 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 16.5.07, 11:02 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
podla mna si to sprav tak ze spodna cast palubky bude biela a hornu nechaj ako je. tak sa to robi na novych autach 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 16.5.07, 15:00 |
|
 |
|
Thobiash
|
deekay píše: podla mna si to sprav tak ze spodna cast palubky bude biela a hornu nechaj ako je. tak sa to robi na novych autach 
Anebo sem viděl palubku fouklou matnou barvou, pak se to neodráží ve skle...nebo aspoň ne tolik.
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
| 16.5.07, 16:00 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
|
Anebo sem viděl palubku fouklou matnou barvou, pak se to neodráží ve skle...nebo aspoň ne tolik.[/quote]
ale jakou mattnou?? ma to byt akrylat? syntetika(asi ne,co?), akrylkombinacni, balakryl.... 
|
| 16.5.07, 17:14 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Prostě to byla obyč matná černá matná ve spreji ale co přesně to už nevim. Ale ten sprej má na obrázku rýč a tůčko nebo něco takovýho zahradního a je trochu větší než klasickej malej autolak
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 16.5.07, 18:33 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
No nejlíp by asi vypadalo sundat starej koženkovej strop a nechat si z barevné ušít podle něj novej (nemyslím že by koženka byla nějak drahá, spíš šikovnýho čalouníka), nebo z posledních fak zkusit zabastlit panelovej strop polepenej koženkou....u barvy nikdy nevíš kdy se ti začne loupat, pokud seš vyšší, můžeš si ho aji hlavou vošoupat (píšeš že je to takový špinavý, je to mastný vod hlavy)...  ...jinak palubka pokud možno co nejtmavší a matná, jinak je to fakt svinstvo, zkus zi nechat za slunečnýho dne za oknem kus papíru a jeď s tím aspoň 10 kilometrů, porodíš... 
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 16.5.07, 19:27 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
|
ok, zkusim...jinak za barvu dik, asi vim co to je, maj to v tesku..je to 500ml..
|
| 17.5.07, 11:03 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |