Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 09:07

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Sežraný předek 
Autor Zpráva

Příspěvek Sežraný předek
Zdravím. Koupil jsem 120 M. Přestavuju to na soutěžáka. Odstrojil jsem předek. Nárazník, masku, čelo, světla, blatníky atd. A hle copak to máme pod blatníkama.

Obrázek Obrázek Obrázek

Je to docela mazec. Blatníky mám nový, což to by problém nebyl. Ale když neni kam je našroubovat, tak to už problém je. Pod blatníkama komplet shnilý až ke sloupkům, ty se zdaji dobrý. Jenom u řidičových dveřích nalomenej plech u pantu. Zajímalo by mě, jestli už tohle někdo opravoval. Myslim ty podběhy, jestli to někdo vyvařoval, nebo zda-li se to nechá koupit celý nový a navařit. V sobotu jsem byl na výprodeji v Thornu v Českých Budějovicích a podařilo se mi tam koupit celou chladičovku + oba zadní vnější lemy. Tady foto:

Obrázek

Jinak v interieru se to zdá bejt dobrý. Celá galerie zde:
http://www.bbmotorsport.info/galerie/index.html

28.5.07, 20:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
Ja to nemel tak hrozny ale nevidel bych to tragicky :) kupovat cely ty dily je myslim zbytecne nakladny, kup si plech tlustej jako origo plechy, odrez rezatinu a navar autogenem nebo CO novy plechy :) Akorat dej pozor na matky do kterejch se davaj srouby co drzej blatnik, at to nemas posunuty, drobny tolerance OK. Pak vse zakladem a barvou, treba antirezin, na to gumoasfalt a nejlip aspon dopredu plastovy podbehy a mas na vzdy vystarano :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

28.5.07, 20:21

Příspěvek 
Tak kdyby se to dalo sehnat za nějakej rozumnej peníz, tak proč do toho nejít ne? auto mám za 1800. V sobotu jsem kupoval ten čumák a dva zadní lemy dohromady za 1200,- Původně stála jenom ta chladičovka 1900,- takže si myslim dobrý. Ale asi to dopadne jak říkáš, budu muset tvarovat. Horší je, že nemám CO. Musim někde pučit. Jináč ty plastový podběhy, to rozhodně ne. Každej gram potřebuju dát dolu tak tam nebudu přidávat zbytečnosti. Jde mi hlavně o to, že to auto musí mít patřičnou tuhost a to s timhle schnilým moc nejde. S autem do provozu bych si takhle nehrál. Je to paradox, ale auto, u kterýho hrozí zničení každým kilometrem rychlostní zkoušky prostě musí bejt voňavý. Ono je celkem nepříjemný, když se ti při ráně vytrhnou sedačky, nebo vylomí rám s celou platlí.

28.5.07, 20:29

Příspěvek 
ono, ked s tym ides na zavody, tak to radsej komplet rozober a prejdi aj ine casti, vcelku rady hniju plechy na dne kufra hned za chladicom a odhnivaju uchyty tlmicov v naprave...

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

28.5.07, 20:49
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... 79&start=0

28.5.07, 20:55

Příspěvek 
Ty hrany pod blatníky co je na ně šroubuješ by měly stát cca kolem 100,- a ty sloupky asi taky kolem 100,- není to nic hroznýho dá se to v poho vyměnit.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

28.5.07, 22:03

Příspěvek 
Martine tak to je pecka, celý jsem to pročetl. Vyvoněl si jí pěkně. Ale já bych přecijenom sáhnul po řešení koupě jak říká Kristensen, jestli se to dá koupit za stovku, tak to bude v pohodě. Náprava pude taky celá ven, musí se vyztužit nejen ramena, ale i uložení do kastle. Pak eště rozpěru mezi tlumiče a rám bych taky rád vyvedl až na tlumiče. Tohle všechno auto nesmírně zpevňuje. Podlaha v kufru se zdá být OK. Jen to napojení na chladičovku na bocích je schnilý, ale to mi nevadí, to bude nový.

29.5.07, 09:57

Příspěvek 
Jestli máš špatné větší kusy plechu, vyplatí se je koupit nové. My jsme tam měli vždy díru a jinak zdravý plech, takže jsme dávali jenom záplaty.

29.5.07, 11:18

Příspěvek 
Jojo koukal jsem na všechny fotky. Jenom aby byly ty plechy k sehnání. Doufám, že Thorn to jistí.

29.5.07, 11:42
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]