|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
ŠKODA OCTAVIA zámky dveří
| Autor |
Zpráva |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
 ŠKODA OCTAVIA zámky dveří
fotřik si koupil oktávu 2003 ale: na "autíčku" v přístrojovce se neotvírají přední pravý dveře a nesvítí tam červený světlo, takže někde zjistil, že všechny ty spínače a čidla sou v zámku, takže se chci zeptat jestli je zámek předních pravých dveří stejnej z oktávky 1997 a 2003 ???, prosím rychle, ta stará de asi za 2 dny z baráku
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 20.9.07, 16:22 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Drak
|
A rožne se mu světlo v interíéru? Jestli jo, tak chyba bude jinde, jinak zámky by měly být shodný.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 20.9.07, 16:27 |
|
 |
|
Ondras83
|
Drak píše: A rožne se mu světlo v interíéru? Jestli jo, tak chyba bude jinde, jinak zámky by měly být shodný.
to světlo v interiéru svítí, ale už se taky stalo že nesvítilo, ale já myslim že ty zámky stejný nebudou, protože nemaj to čidlo na kontrolku na palubní počítač...takže asi ne
|
| 20.9.07, 22:02 |
|
 |
|
Drak
|
Každý dveře mají jeden spínač v zámku, kterej jde do diodovýho bloku a potom do jednotky a zní si berou ostatní zařízení signál, takže na jeden spínač může být zapojeno x věcí, zkus si otevřít dveře spolujezdca a zacvaknout třeba šroubovákem zámek, uvidíš že dveře v autíčku zhasnou i s osvětlením interiéru. Taky zkus zjistit, jestli je hlídací modul sólo, nebo součást jednotky
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 21.9.07, 06:40 |
|
 |
|
Ondras83
|
Drak píše: Každý dveře mají jeden spínač v zámku, kterej jde do diodovýho bloku a potom do jednotky a zní si berou ostatní zařízení signál, takže na jeden spínač může být zapojeno x věcí, zkus si otevřít dveře spolujezdca a zacvaknout třeba šroubovákem zámek, uvidíš že dveře v autíčku zhasnou i s osvětlením interiéru. Taky zkus zjistit, jestli je hlídací modul sólo, nebo součást jednotky
mě de právě vo to, že to autíčko neukazuje ty vodevřený dveře, no a v čalounění je takový malý červený světlo a to taky nesvítí
ale myslíš že ty zámky budou stejný ?? tak OK já to zkusim
|
| 21.9.07, 11:05 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Mělo by to být sakumprdum stejný 
|
| 21.9.07, 13:28 |
|
 |
|
patrik-hp
|
patrik-hp píše: Mělo by to být sakumprdum stejný 
Samozřejmě s mikrospínačem...a centrál s centrálem....Centrál-manuál asi sotva 
|
| 21.9.07, 13:30 |
|
 |
|
patrik-hp
|
patrik-hp píše: patrik-hp píše: Mělo by to být sakumprdum stejný  Samozřejmě s mikrospínačem...a centrál s centrálem....Centrál-manuál asi sotva 
Mrkni na to.Doměnky jsou k ničemu 
|
| 21.9.07, 13:32 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|