|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Zadní stěrač felicia....jak to funguje?
| Autor |
Zpráva |
|
Jura
|
 Zadní stěrač felicia....jak to funguje?
Tak pánové...už mě to dost vytáčí...já prostě nemůžu přijít na to, jak ve felicii funguje zadní stěrač....teda aby bylo jasno vím jak jednou setřit to je do první polohy a když to dám do té druhé, tak to i ostříkne a třikrát setře, ale nemůžu přijít na to, aby mi to stíralo furt nebo po chvilce... vím, že to jde...už se mi to nějak povedlo náhodou, že to každou chvíli setřelo automaticky, ale nevěděl jsem jak to vypnout a to jsem zkoušel všechno...nakonec jsem musel vyndat klíček... Věděl by někdo prosím, jak to přesně funguje?
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
| 22.9.07, 19:07 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
 Re: Zadní stěrač felicia....jak to funguje?
Jura píše: Tak pánové...už mě to dost vytáčí...já prostě nemůžu přijít na to, jak ve felicii funguje zadní stěrač....teda aby bylo jasno vím jak jednou setřit to je do první polohy a když to dám do té druhé, tak to i ostříkne a třikrát setře, ale nemůžu přijít na to, aby mi to stíralo furt nebo po chvilce... vím, že to jde...už se mi to nějak povedlo náhodou, že to každou chvíli setřelo automaticky, ale nevěděl jsem jak to vypnout a to jsem zkoušel všechno...nakonec jsem musel vyndat klíček... Věděl by někdo prosím, jak to přesně funguje?
Já teda nevím ale mám dojem že tohle na feldě nefunguje, že si to musíš setřít pokaždý sám, no maximálně bych zkusil teda jako přepnout přední do cyklovače, nastavit ho a pak v tom cyklovači ještě drknout do zadního a počkat co to bude dělat. Ale jinak nevim a myslím si že to snad nejde.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 22.9.07, 19:14 |
|
 |
|
Jura
|
No já si myslel, že to nejde, ale fakt to jde, jen nevím jak se to dělá... Zkusím to co říkáš...
|
| 22.9.07, 19:53 |
|
 |
|
Šemik
|
Zkus se ještě zeptat třeba tady
www.feliciaklub.cz
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 23.9.07, 09:02 |
|
 |
|
Jura
|
Díky...po dlouhé době sem to tam našel, takže kdo by nevěděl, tak se to zapíná, tak, že se páčka v mžiku šoupne úplně do zadní polohy a zpátky a maká to ten stěrač po 5 sekundách a stejným způsobem se to vypne...
|
| 23.9.07, 13:36 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|