|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Klička okénka předních dveří se protáčí
| Autor |
Zpráva |
|
zdenin
|
 Klička okénka předních dveří se protáčí
Mám problém u předních dveří s okenkem.Dolu to stahnu ale nahoru a asi tak v polovine to zacne skripat a tak a nejde to dal vytocit.Musim to silou tahnout nahoru a pak se to zase chytne.Jak to opravit?Nemel jsem toto nikdy rozdelane.
Diky za vsechny rady
_________________ Š K O D A 105S
r.v. 1985
Ale už je předělávaná:motor 120LS a všechno co ve 105ce chybělo .,najeto cca 25000KM
|
| 25.10.07, 12:32 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
 Re: Klička okénka předních dveří se protáčí
zdenin píše: Mám problém u předních dveří s okenkem.Dolu to stahnu ale nahoru a asi tak v polovine to zacne skripat a tak a nejde to dal vytocit.Musim to silou tahnout nahoru a pak se to zase chytne.Jak to opravit?Nemel jsem toto nikdy rozdelane.
Diky za vsechny rady
Tak pokud jsi si jisy ze se neprotaci jen klicka na tom tisicihranu tak jedine reseni je sehnat si druhy stahovaci mechanismus okna
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 25.10.07, 14:00 |
|
 |
|
zdenin
|
DRYVER píše: zdenin píše: Mám problém u předních dveří s okenkem.Dolu to stahnu ale nahoru a asi tak v polovine to zacne skripat a tak a nejde to dal vytocit.Musim to silou tahnout nahoru a pak se to zase chytne.Jak to opravit?Nemel jsem toto nikdy rozdelane.
Diky za vsechny rady Tak pokud jsi si jisy ze se neprotaci jen klicka na tom tisicihranu tak jedine reseni je sehnat si druhy stahovaci mechanismus okna
no ja nevim co to dela?Kdyz to dojde do urciteho mista tak to zacne jakoby pres zuby.A ten mechanismus se da vydelat bez problemu?
r.v. 1985
Ale už je předělávaná:motor 120LS a všechno co ve 105ce chybělo .,najeto cca 25000KM
|
| 25.10.07, 14:53 |
|
 |
|
ventYl
|
vyzera to tak, ze sa ti pokrivila chrbtova kost stahovania okna, budes si ju musiet zohnat novu. tusim, ze je odpojitelna od mechanizmu stahovania okien, ak to dokaze v niektorej polohe spravit jednu celu otacku, tak zuby v mechanizme klucky budu dobre
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 25.10.07, 15:29 |
|
 |
|
Kaliban123
|
zdenin píše: DRYVER píše: zdenin píše: Mám problém u předních dveří s okenkem.Dolu to stahnu ale nahoru a asi tak v polovine to zacne skripat a tak a nejde to dal vytocit.Musim to silou tahnout nahoru a pak se to zase chytne.Jak to opravit?Nemel jsem toto nikdy rozdelane.
Diky za vsechny rady Tak pokud jsi si jisy ze se neprotaci jen klicka na tom tisicihranu tak jedine reseni je sehnat si druhy stahovaci mechanismus okna no ja nevim co to dela?Kdyz to dojde do urciteho mista tak to zacne jakoby pres zuby.A ten mechanismus se da vydelat bez problemu?
Holt se budeš muset překonat a rozdělat to a podívat se kde je problém
|
| 25.10.07, 19:32 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Jednoznačně je to v mechanizmu stahování, sežeň jiný, pokud máš obyč šáde tak je to v poho, ty ležej na každým rohu, rapid má myslím jinačí ale tím si nejsem jistej.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 26.10.07, 19:23 |
|
 |
|
zdenin
|
 Byl to mechanismus.
Byl to mechanismus.Sehnal jsem si jinej a je klid.To pero bylo v háji.Ani bych nevěřil že to půjde tak hladce.
Všem díky
r.v. 1985
|
| 1.11.07, 00:14 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |