Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 22:42

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 Montaz M3 zrcatek na favorita 
Autor Zpráva

Příspěvek Montaz M3 zrcatek na favorita
Chtel bych se zeptat, jestli nema nekdo zkusenost jak namomontovat M3 na favo. Dostal jsem k nim adapter na felinu ale to se mi moc nezda, ze by slo, ten adapter je strasne velkej. Takze bych si nejakej adapter udelal sam, akorat bych chtel vedet jestli to uz nekdo nedelal a mohl mi tak poskytnout cenne rady. Dekuju za vsechny prispevky.

9.1.08, 17:31
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek Re: Montaz M3 zrcatek na favorita
Peterson09 píše:
Chtel bych se zeptat, jestli nema nekdo zkusenost jak namomontovat M3 na favo. Dostal jsem k nim adapter na felinu ale to se mi moc nezda, ze by slo, ten adapter je strasne velkej. Takze bych si nejakej adapter udelal sam, akorat bych chtel vedet jestli to uz nekdo nedelal a mohl mi tak poskytnout cenne rady. Dekuju za vsechny prispevky.

že je velkej to nevadí....dej to tam a bude to OK

9.1.08, 23:03
Profil ICQ

Příspěvek 
felicie a favorit mají rozdílné radiusy rohu dveří, aby to k něčemu vypadalo je potřeba to upravit. Ono v podstatě felda má kulatej roh a fávo dvakrát lomenej.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

10.1.08, 00:19

Příspěvek 
Na jedny strance jsem nasel ze na favo se adaptery na M3 vubec nedelaj, ale ze se da pouzit adapter na kadeta. Kdyz bych tam dal ten velkej adapter, tak by to vypadalo hrozne a navic mam na okne ofuk a ten adapter se kolem nevejde.

10.1.08, 09:12
Profil ICQ

Příspěvek 
Peterson09 píše:
Na jedny strance jsem nasel ze na favo se adaptery na M3 vubec nedelaj, ale ze se da pouzit adapter na kadeta. Kdyz bych tam dal ten velkej adapter, tak by to vypadalo hrozne a navic mam na okne ofuk a ten adapter se kolem nevejde.

Jo pokud nekdo chce tunig, tak musi s temihle problemy pocitat. Takze ti asi nezbyde nic jineho nez upravit ty ofuky (nejak je riznout a zapilovt) nebo tam nechat to co tam namontovali ve fabrice :wink:

10.1.08, 13:40

Příspěvek 
Tak to co udelali ve fabrice taky neni spatny, ale nejak si s tim snad poradim. Resit to budu az se trochu oteply, zatim hlavne shanim nejaky reseni, proste inspiraci. Videl jsem dost facek s M3, ale nikdy me nenapadlo to zkoumat jak je maji pridelany.

10.1.08, 21:21
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
já bych si to radši pořádně promyslel, než to začneš kuchat, ono v originál zrcátkách je náramně dobře vidět, jsou pěkně velký, co udivíš v zrcátkách M3 nevím, ale určitě ne tolik, počítám, že budou menší a to o dost

11.1.08, 00:20
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký: M3 zrcátka nejsou nějak miniaturní, ale je fakt že favoriťácké zrcátka jsou unikát - na žádném jiném osobáku jsem snad neviděl tak velké zrcátka a musí se nechat že designer se s tím vypořádal se ctí

11.1.08, 01:33
Profil ICQ

Příspěvek 
No já nevim mě zase nějak favoriťácký zrcátka nenadchli, velikost neni všechno. V saxu toho vidim v zrcátku určitě víc. Teď tam sou zráctka z feliny, ale taky musim upravit adaptéry protože mam ty z feliny bez úpravy na fáčku a má to jinej sklon a je v tom vidět ho**o.
Jinak M3 zrcátka na fáčku a ofuky oken, to bude určitě nějakej hyper showcar :lol: :lol: :lol: :lol:

11.1.08, 01:54
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak hypershow car zatim ne, jeste je toho spousta co chce udelat, predelat a doladit. Jo, souhlasim ze zrcatka na favu jsou velky, ale dost zastaraly a treba octavie je ma mnohem mensi a vidím v nich o hodne lip. Preci jen pomalu 20 let pokroku musi byt nekde znat. :lol: :lol:

11.1.08, 09:20
Profil ICQ

Příspěvek 
Peterson09 píše:
20 let pokroku musi byt nekde znat. :lol: :lol:

jo, třeba na pravým pidizrcátku na fobii I, že? Tam je mohli rovnou ulomit... :D :D :D

11.1.08, 12:53
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]